Aangenaam door uitkomst maar vooral door de communicatie!

Aangenaam door uitkomst maar vooral door de communicatie! De titel dekt mijn gevoel en ervaring!

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Ryanair

Aviclaim is de perfecte oplossing voor vliegtuigclaims. Het zijn volharders.

Voortreffelijk werk en volhouders. Het is de tweede maal dat wij een claim hadden tegen een luchtvaartmaatschappij. Elke keer werden deze claims succesvol tot een goed einde gebracht. Aviclaim zette hun tanden in de claim en hield vol tot er een positief einde was. Ze doen voortreffelijk werk wat je als enkeling moeilijk gedaan krijgt tegen deze machtige maatschappijen.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Reynair

Uitstekende communicatie

Steeds goed op de hoogte gehouden van de toestand en uiteindelijk de uitbetaling ontvangen. De aanhouder wint. Bedankt aviclaim om me te helpen. Groetjes Magda

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Ryanair

Belofte waargemaakt, schadevergoeding volledig uitbetaald

Vooraf was ik sceptisch over het uitbesteden van mijn claim (geannuleerde vlucht) aan Aviclaim, echter had ik nog minder vertrouwen in het claimen van mijn vergoeding direct bij Ryanair zonder de hulp van een professionele partij. Met niets te verliezen en een flink bedrag te winnen heb ik dus Aviclaim ingeschakeld. Een proces van een jaar, waarbij Aviclaim een rechtszaak is gestart tegen Ryanair. Precies een jaar na de geannuleerde vlucht hebben ik nu alsnog 75% van de schadevergoeding uitbetaald gekregen (25% is voor Aviclaim). Deze afloop is boven verwachting! Die 25% commissie voor Aviclaim is ook een prima deal, zonder Aviclaim had ik namelijk waarschijnlijk nooit iets ontvangen. Daarnaast lijkt Aviclaim hier toch ook flink wat tijd aan te hebben besteed. Overigens waren de tussentijdse statusupdates ook prettig: zo weet je dat de casus nog steeds aandacht krijgt en dat er vorderingen worden gemaakt.

Na

Na bijna een jaar strijd tegen Ryanair hebben ze de zaak toch gewonnen en de claim voor me binnen gehaald , jullie zijn geweldig

Snel geregeld!

Het is super snel geregeld en hoef nergens achteraan te gaan! Echt super goed bevallen!

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Easyjet

Geweldige onderneming

Ondanks dat de procedure lang duurt (niet te wijten aan Aciaclaim), doen ze wat er beloofd is. Hebben net meer dan 500 euro schadevergoeding ontvangen door Aviaclaim. Dit is al met aftrek van hun comissie, die ze meer dan verdiend hebben. Ik kan het iedereen aanraden om met hun samen te werken. Als klant moet je niks doen en je wordt keurig op de hoogte gehouden van de procedure. Gewoonweg topservice!

super

professioneel

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? ryanair

Ze hebben ervoor gezorgd dat ik 195 euro terug heb gekregen

Zeer positief

Zeer goede communicatie van de genomen stappen en status van het dossier. Vooral ook het no cure no pay systeem geeft een correcte houding zonder risico voor ons.

Zeer goede service

Steeds ook vlotte communicatie

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Ryanair

Zeer blij met mijn ervaring met jullie bedrijf

Een beetje zoektocht bij het invullen van formulier. Maar naar een telefonisch contact onmiddellijk in orde

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Turkse

Binnen een week was mijn claim toegekend, top!

Mijn claim had ik eerst ingediend bij de betreffende luchtvaartmaatschappij en zij gaven aan dat de vertraging niet door hun was veroorzaakt en daarmee de claim afgekeurd. De claim heb ik vervolgens bij Aviclaim ingediend en zij gaven binnen een week aan dat de claim was toegekend. Helemaal geweldig... Bedankt!

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? TAP

prima afgehandeld

Na de melding gedaan te hebben kregen wij direct een mail met de bevestiging van ontvangst. In de melding stond ook dat het enige tijd kon duren maar dat je via je account het proces kunt volgen. Uiteindelijk is de claim heel snel afgehandeld en na bericht te hebben gekregen dat wij een compensatie gingen ontvangen stond dit dezelfde dag nog op onze rekening. Heel positief!!

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Tui

Het is hartstikke makkelijk en je hebt er zelf geen omkijken naar. Regelmatig updates.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Air Portugal

Blijft doorzetten om claim te behandelen

Blijft doorzetten om claim te behandelen

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? United Airlines

Uitstekende communicatie en schadevergoeding dankzij Aviclaim.

Prima verwerking van de claim.

Correct maar duur.

Snelle reavtie op vragen pet mail Denk dat de prijs niet reeel is.

Goed afgewikkeld

Alles is vlot afgewikkeld Waar ik wat moeite mee had was de inhouding van 29%

Goede, heldere communicatie

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Vueling

Persoonlijk, vakkundig & heldere communicatie

Nadat onze vlucht was gecanceld hebben we verschillende claim organisaties bekeken. Wat direct opviel is dat Aviclaim telefonisch bereikbaar is, geen irritante bandjes of bots. Gewoon binnen een paar minuten iemand aan de lijn met verstand van zaken. Verdere afhandeling is ook goed gegaan

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? TAP

Goede service en binnen 2 maanden stond het geld op de rekening!

Aviclaim is echt een top bedrijf, ik was 20 minuten bezig met het invoeren van de informatie en 2 maanden later kregen wij het geld al op onze rekening. Ze communiceren heel duidelijk en de service is erg goed. Ze zijn de 29% commissie dubbel en dwars waard!

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? KLM/Delta

Goed!

Goed en snel..

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Easyjet

Duidelijk Doortastend Betrouwbaar

Aviclaim heeft een lange adem maar ook een zeldzame rustige. Dat geeft een nu ervaren vertrouwen. Ook commucatief prettig en niet opdringerig of berispend. Dank voor deze eigenschappen die tot betaling hebben geleid. Hr. C. Musters

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? KLM

Na 7 maanden eindelijk alles geregeld.

TK is niet of nauwelijks te bereiken. Uiteindelijk besloten om met aviclaim te kijken of zij verder konden komen. Mijn 1ste vlucht vanaf Amsterdam begon al met 3 uur vertraging waardoor ik mijn aansluitende vlucht niet heb kunnen halen. Had onkosten gemaakt(lounge, emergency exit stoelen, eten en drinken tiidens het wachten) Na 7 maanden eindelijk een vergoeding gekregen, minder dan gehoopt, maar zonder de aanhoudende Aviclaim mails anders waarschijnlijk helemaal niets.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Turkish Airlines

14 De Corridor