Keurige afhandeling

Was in het begin wat verwarring, tot dat er een duidelijke mail kwam van een senior. Verder keurig antwoord toen het iets langer duurde dan verwacht. Website om alles in te laden en in te vullen is duidelijk.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? TAP

helemaal geweldig

zeer makkelijk,je hoeft zelf weinig te doen,perfect gewoon

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? transavia

Perfecte snelle hulp

Zoaks gezegd, perfecte hulp en snelle afwikkeling. Aanbevolen dus

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Tap

UITSTEKENDE SERVICE.

GOED EN ZAKELIJK WERK GELEVERD.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? VUELING

Duur en lang wachten

Houdt veel geld er zelf van terug en heel Lang geduurd!

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Brussels airlines

Zeer tevreden.

Prima communicatie. Jullie doen het werk voor ee

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? American airlines

Goede communicatie en resultaat

Ik diende klacht in eind september 2022 met het idee dat er niet veel aan gedaan kon worden maar dat ik gewoon kon proberen en afwachten. Ik kreeg geregeld een e-mail met een update over de klacht en uiteindelijk kreeg ik een compensatie in juli 2023. Het duurde dus bijna een jaar maar aangezien ik geen verwachtingen had en er ook totaal niet op wachtte was dit voor mij een leuke verrassing dat het toch nog iets opbracht. Ik zal Aviclaim zeker aanraden en in het vervolg nog gebruiken wanneer nodig!

Super geholpen

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Iberia

Uiteindelijk heb ik gekregen wat ze mij beloofd hebben

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Transavia

Super goede service

Accurate info, duidelijke communicatie.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Transavia

Very good

Very clever process

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Easy Jet

Waardeloos, zeer langdurige afhandeling, niet transparant

Na bijna 3 maanden wachten en 3 e-mails met de vraag waar mijn geld bleef eindelijk mijn geld gekregen. De andere gedupeerden hadden hun claim bij de vliegmaatschappij ingediend en vaak na 3 weken was het geld binnen. Let wel 100% van het geld binnen. Bij Avi moesten wij 29% bemiddelingskosten afdragen. Heel zuur als je na 3 maanden wachten een gereduceerd bedrag binnenkrijgt. Op een gegeven moment heb ik contact gezocht met de vliegmaatschappij. Die vertelden dat het geld al weken daarvoor naar Avi was overgemaakt. Heb Avi hiermee geconfronteerd. Het antwoord: Ja hebben het net vandaag binnengekregen. Een heel slecht bedrijf. Mijden is mijn advies en direct claimen bij de vliegmaatschappij. Voor mij NOOIT geen Avi weer.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? EVA air

Duidelijk en goed afgehandeld.

In de juli 2022 was mijn vlucht last-minute geannuleerd van Heraklion naar Münster. Via de website kwam van Aviclaim kwam ik er achter dat ik recht had op een vergoeding. In november/december heb ik uiteindelijk de claim ingediend. Aviclaim gaf aan dat zo'n claim maanden kan duren maar dat ik telkens een update kreeg wanneer er een ontwikkeling was. Dit gebeurde dan ook netjes. In april/mei was de verwachting dat het een rechtszaak zou worden omdat een reactie van Corendon uitbleef. Gelukkig hoefde ik mij geen zorgen te maken over een rechtszaak omdat Aviclaim dit allemaal uit handen neemt, en ik lekker kan afwachten zonder een handeling te hoeven doen. Begin juni kreeg ik een mooie vergoeding op de rekening gestort aangezien de claim succesvol was! Bedankt en ik ga Aviclaim aanbevelen mocht vrienden/familie hetzelfde overkomen.

prima, zakelijk

Ik werd regelmatig op de hoogte gehouden van de voortgang van het proces. En heb gewonnen! De communicatie gaat niet echt persoonlijk, je bent meer een nummer dan een klant.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Sn brussels

vlotte afhandeling van mijn claim

na tevergeefs aangeklopt te hbben bij Ryanair voor schadevergoeding van geannuleerde vlucht ben ik via Aviclaim gegaan. mijn dossier werd vlot en met succes afgehandeld.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Ryanair

zeer goede site om mee samen te werken

alles doorgegeven en 3 weken later op de rekening

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? tui

Claim is toegekend

Claim is toegekend! Ik werd tussendoor goed op de hoogte gehouden door Aviclaim over de vorderingen. Heel prettig!

Makkelijk en met succes

Weinig moeite voor hoeven doen.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Finair

Snel en correcte communicatie

Goed op de hoogte gehouden van de afloop van de claim, snel resultaat!!

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Vueling

Wel lang gewacht, maar de moeite waard

Na lang wachten heb ik toch uiteindelijk mijn geld mogen ontvangen, dankjewel AviClaim

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? SLM

alle zorg uit handen genomen

Prima service, goed op de hoogte gehouden en alle zorg uit handen genomen!

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Corendon

Ik heb Aviclaim benaderd nadat ons vlucht was geannuleerd. Vanaf dag 1 ben ik zeer tevreden over Aviclaim. Het duurde lang voordat de zaak rond was maar daar had ik geen enkele probleem mee omdat Aviclaim je constant op de hoogte hield van de stand van zaken. Zou. je niks horen dan zou je denken zijn ze me misschien vergeten? Maar hier is geen sprake van geweest. Constant kreeg je een up date.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Ryan Air

Doen wat ze beloven en houden je goed op de hoogte.

Zeer goed, doen wat ze beloven en hebben direct uitbetaald nadat zij van de luchtvaartmaatschappij het geld ontvangen hadden.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Ryanair

Goede service, maar soms mag er vaker een update gegeven worden over de status van de claim.

Aviclaim heeft onze claim goed afgehandeld. De stappen die we moesten ondernemen waren duidelijk en overzichtelijk. We werkten goed op de hoogte gehouden van de status echter waren er fases waarbij we nauwelijks meer iets hoorden over de status van de claim. Er mag dus vaker een mail gestuurd worden om mensen op de hoogte houden. Verder een goede service en het bedrag werd razendsnel over gemaakt.

14 De Corridor

Breukelen 3621 ZB