Gemakkelijk en betrouwbaar
Achtergrond informatie: ik had langer dan 3 uur vertraging met een vluchtafstand tussen 1500 en 3500 km. Mijn ticket koste ongeveer €150 euro en ik kon €400 euro terug krijgen.
Alle informatie die je krijgt is duidelijk. Ze geven ook duidelijk aan dat het even kan duren i.v.m. juridische procedures (6 tot 12 maanden) AVICLAIM stuurde af en toe updates.
Je krijgt van AVICLAIM ook de mogelijkheid om af te zien van je claim in ruil voor een vergoeding. Zij nemen dan het risico om zelf verder te gaan met de procedure, maar houden het gehele bedrag zodra ze de claim gewonnen hebben. In dit geval had ik daar geen gebruik van gemaakt en wachtte ik de procedure af. Het heeft uiteindelijk maar 4 maanden geduurd totdat AVICLAIM de rechtzaak gewonnen had.
Ze sturen uiteindelijk netjes een creditfactuur en je hebt zelf weinig hoeven doen. AVICLAIM vraagt €25% van de winst. Tel daarbij mijn vliegticket vanaf: Toch mooi €150 euro netto verdiend!
Het aanmelden heeft niet veel tijd gekost en het levert ook nog eens wat op als AVICLAIM de procedure wint.