Helemaal top

Goede communicatie

Ik ben geholpen

Ik ben geholpen

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Wizz Air

Na de aanmelding niets meer hoeven doen

Na de aanmelding heeft aviclaim al het benodigde gedaan.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Transavia

vaak op de hoogte gehouden over de stand van zaken

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Ryanair

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Weet ik niet meer

Makkelijk en duidelijk

Een claim indienen bij de luchtvaartmaatschappij was voor ons één groot vraagteken. Na wat googlen kwamen we bij Aviclaim terecht. Hun hebben alles netjes voor ons opgelost zonder dat wij hier al te veel moeite voor hebben hoeven doen.

Snelle afwikkeling

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Air europa

Goed geregeld.

Zeer slecht van KLM om het niet vanuit hun zelf op te lossen. Bij annulering en geen gebruik van aangeboden alternatief. Alles netjes terug betalen plus vergoeding om nieuwe duurdere vlucht te compenseren. Bedankt dat jullie er zijn om dit op jullie niveau op te lossen.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Klm

Goed en snel

Ik heb een hele goede ervaring gehad, ze hebben de zaak goed opgepakt, het duurde ongeveer 6 maaanden, maar dat komt omdat de de tegenpartij niet meewerkte. Wel vind ik het percentage van 25 procent wat ingenomen wordt een beeetje te veel.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Vueling airlines

Proffesionele en rechtvaardige hulp gekregen.

Binnen 6 maanden tijd heb ik mijn geld terug kunnen krijgen. Aviclaim heeft mij goed op de hoogte gehouden en hun woord waar gemaakt. Ik ben uiterst tevreden.

Uitstekende service!

Ze hebben mij op verschillende momenten uit zichzelf gecontacteerd om mij gerust te stellen dat ze nog steeds met mijn case bezig waren. Na anderhalfjaar hebben ze de rechtzaak gewonnen en het geld stond onmiddellijk op mijn rekening!

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Brussels Airlines

super

mijn claim bij KLM kreeg geen respons. Aviclaim heeft het wel voor elkaar gekregen

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? klm

Top bedrijf

Vriendelijke medewerkers, die hun uiterste best hebben gedaan, met mooi resultaat.

Zorgeloze afhandeling

Binnen 4 maanden is onze vergoeding geregeld. Uiteindelijk door schikking in een rechtzaak (voor volledige bedrag). Het is gemakkelijk je documenten te uploaden en zij doen de rest. Je krijgt af en toe bericht als er een mijlpaal is bereikt, maar uiteindelijk is het vooral afwachten (ik denk dat ik max 5 berichten heb gehad). Dat zou wat beter kunnen i.p.v. dat je leest dat ze nog gaan bekijken of ze een rechtzaak willen starten. Maar uiteindelijk een prima afhandeling zonder zorgen!

Super service!

Onze tickets werden opeens geannuleerd en hierdoor moesten we duurdere tickets kopen. Aviclaim heeft er voor gezorgd dat we deze kosten terug hebben gekregen. Je moet even geduld hebben, maar achter de schermen zijn ze druk voor je aan de slag. Toppers bedankt!

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? -

Goed geregeld

Fijn dat we er niet zelf achter aan hoefde. Klm was namelijk niet zo makkelijk. Maar uiteindelijk hebben we de vergoeding gekregen.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Klm

Goed gewerkt nadat deze claim in eerste instantie door KLM was afgewezen omdat het ‘overmacht’ zou zijn geweest ivm Franse airtraffic stakingen

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? KLM

Goed contact en heldere begeleiding.

Goede begeleiding en heldere communicatie

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Vueling

Mijn geld teruggekregen nadat ik tal keren van de maatschappij niks van heb gehoord

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Wizzair

verrassend eenvoudig, verrassend resultaat

per toeval op deze mogelijkheid gestuit, na 20 jaar vliegen voor het eerst een compensatie gekregen voor een sterk vertraagde vlucht. Bedankt Aviclaim! grt-Peter

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? KLM

De service is geslaagd in zijn doel, het heeft lang geduurd, maar het resultaat is er. Ik heb ook steeds snel antwoord gekregen op mijn antwoorden. Top dus eigenlijk.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Ryanair

Zeker aan te raden bij een vertraagde vlucht (meer dan 3 uur)

Onze claim voor een vertraagde vlucht is behandeld door Aviclaim. Duidelijke informatie op de site hoe dit online te doen. Tussentijds steeds door Aviclaim op de hoogte gehouden hoe de voortgang was. Snel opgelost/afgehandeld. 500,- (dus zeker de moeite waard) 375,- voor ons en 125,- voor Aviclaim. Een aanrader dus, denk dat we dit zelf niet voor elkaar hadden gekregen.

Super service

Bedankt!

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? KLM

De reisgenoten die rechtstreeks bij de luchtvaartmaatschappij claimden kregen hun vergoeding sneller

Ik vond het zeer teleurstellend om te vernemen dat de reisgenoten die rechtstreeks bij de luchtvaartmaatschappij claimden hun vergoeding ongeveer 2 maanden eerder kregen dan ik. Daarnaast werd ik weinig spontaan op de hoogte gehouden van de vorderingen in het dossier. Ik kreeg wel antwoord op mijn mails en uiteindelijk kreeg ik ook de vergoeding.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Turkish airlines

Altijd goed op de hoogte gehouden!

Vanaf moment 1 goed en duidelijk op de hoogte gehouden over de stand van zaken.

14 De Corridor

Breukelen 3621 ZB