Duurt even wel lang voordat alles geregeld is. Vind wel minder dat schade vergoed hun toch ingehouden gedeelte

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Surinam Airways

Dwingend maar effectief

Wij meenden volgens de regels een claim te mogen indienen. Aviclaim wilde dat uitvoeren, maar zette ons onder druk om snel te beslissen de claim aan hen over te laten en € 200.- te accepteren. Wij lieten Aviclaim voor ons doorzetten en dat leverde een goed resultaat op : Wij kregen € 600 en Aviclaim € 200. Snel uitbetaald dus : Aviclaim zeer bedankt voor de claimaanpak richting Ryanair. Top !

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Ryanair

Verschillende sites geprobeerd, maar bij deze site pakken ze door en zorgen ze voor goede berichtgeving tussendoor en goede afhandeling.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Ryan air

Perfecte service! Door aviclaim hoefde ik zelf niet met de arrogantie van KLM om te gaan wat me de 25% wel waard was.

Goede opvolging

1 van mijn 3 claims al uitbetaald. 2 anderen gaan moeilijker door de schuld van de vliegtuigmaatschappijen. Word goed op de hoogte gehouden en ben benieuwd of er idd voor de klant gestreden wordt als het minder vlot gaat. Voorlopig heb ik het gevoel van wel.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Klm

Maken waar wat ze zeggen en zijn transparant over de kosten

Claim in juli ingediend en in November uitbetaald. Ging om vertraagde vlucht van TAP Portugal die niet bekend staan om hun service gerichtheid. Ben altijd keurig op de hoogte gehouden van de status van mijn aanvraag. Uitbetaling ging snel na toekennen claim. Aviclaim is altijd transparant geweest over de kosten.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? TAP Portugal

Top geregeld

Alles in gevuld en hoefde voor de rest niks te doen.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Klm

Goede communicatie en serieuze aanpak

Bij elke correspondentie is er meteen gereageerd en werd ik op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Ook is de claim in kwestie binnen een redelijke termijn afgehandeld.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Slm

Binnen 6 weken geregeld bij klm terwijl ik sinds maanden alleen maar tegen een muur bij onze nationale trots liep. Wel jammer dat soort diensten nodig zijn en klm niet gewoon zijn verplichtingen nakomt.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? KLM

Super goed geholpen!

Nadat onze vlucht afgelopen zomer werd gecanceld zijn wij uitstekend geholpen door Aviclaim. We werden telkens op de hoogte gehouden betreft de updates. Uiteindelijk hebben we een vergoeding gekregen van de vliegtuigmaatschappij. Dit alles door de hulp van Aviclaim. Super!

Snelle afhandeling

Na het opsturen van alle stukken in oktober werden wij iedere 2 weken op de hoogte gehouden. Vandaag werd ons geld gestort

Redders in nood!

Na een vertraagde vlucht van ongeveer 6u heeft Aviclaim onze redder in nood geweest. Super goed geholpen, de nodige communicatie en snel onze claim gestort gekregen. Als we ooit nog zo iets meemaken weten we waar we moeten zijn! Super bedankt!

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Wizz air

deskundig, helder in de berichtgeving, accuraat, klantvriendelijk

Aviclaim heeft ons goed geholpen. Als particulier had ik deze [rechts]zaak van de luchtvaartmaatschappij [zéér waarschijnlijk] niet gewonnen. Aviclaim heeft duidelijke informatie verschaft over de te lopen procedure en ons altijd op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen. Uiteindelijk is na ca. 6 maanden de rechtszaak gewonnen. Ook de financiële afhandeling is direct geregeld.

goede service

duidelijke richtlijnen ivm voegen nodige stukken om de claim af te ronden, af en toe een up-date van de stand van het dossier, bij vragen krijgen wij snel antwoord.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? wizz

Scoort 100%

Prettig zaken doen. Spreken duidelijke taal en verkopen geen onzin.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Transavia

Aviclaim heeft er goed voor gezorgd dat ik mijn claim gekregen heb

aviclaim heeft alles netjes afgehandeld en er voor gezorgd dat mijn claim uitbetaald is.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? tui

Aviclaim reageert snel, onderneemt actie en houd je goed op de hoogte van de voortgang.

Avi claim is duidelijk in haar communicatie en over wat je mag verwachten. Er werd direct actie ondernomen en ik werd goed op de hoogte gehouden over de voortgang van het proces. Prima ervaring, ik zou Avi claim de volgende keer weer inschakelen.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Ryan air

Top geregeld!

Aviclaim heeft ons netjes op de hoogte gehouden van de stappen die er genomen zijn. Daarna voor elkaar gekregen dat we onze volledige gevraagde schadevergoeding terug hebben ontvangen. De kosten die Aviclaim hiervoor gemaakt heeft, waren netjes al meegenomen in de totaal claim, waardoor wij er nu niets van merken.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Transavia

Deden er alles aan om schadevergoeding te verkrijgen en ik werd goed op de hoogte gehouden

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Delta

We zijn zeer goed geholpen door Aviclaim Snelle en duidelijke communicatie en uiteindelijk toch ons geld terug. Dit hadden we zonder Aviclaim niet voor elkaar gekregen, dus heel tevreden!

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Ryanair

Gewoon goed gedaan zoals gezegd was

Het probleem voorgelegd bij uw medewerkers en correct behandeld en uitgelegd hoe de procedure zou verlopen.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? KLM

Betrouwbaar en efficiënt

Betrouwbaar en efficiënt

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Wizzair

Goede info en top resultaat

Buiten natuurlijk een fantastisch resultaat, ben ik zeer tevreden met de communicatie die elke update van de gang van zaken meteen doorgeven werd

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Tui

Gemakkelijk, duidelijke communicatie!

Snelle reacties terug, daarnaast werd ik op het beging ook goed geholpen met de benodigde formulieren. Goede communicatie.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Klm

De claim is keurig afgehandeld.

Over Aviclaim heb ik zeker geen klachten, maar ik vraag me wel af waarom die instantie nodig is en je er zelfs naar wordt verwezen door KLM. Onze claim was heel helder en had zelfs zonder claim gewoon afgehandeld kunnen worden door KLM. Dan hoeft er geen organisatie tussen die een kwart van de compensatie afroomt. KLM weet wie we zijn en wat er is voorgevallen en vraagt toch enorm veel administratieve handelingen voor ze tot compensatie overgaan. Kennelijk hopen ze dat op die manier mensen afhaken en hun compensatie laten schieten.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Delta-KLM

14 De Corridor