Geen gedoe duidelijke afhandeling

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? KLM

Geweldig ontzorgd!

Tijdens het traject ben ik peridoek goed op de hoogte gehouden. M.i. een geweldig service en ontzorgd.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? TUI Airlines Netherlands

Snelle reactie en mijn klacht goed behandeld

We ontvingen het bedrag binnen 2 maanden.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Easyjet

Redelijk tevreden

Jullie werkwijze was niet duidelijk voor ons. Ik had alles opgestuurd voor 2 personen, maar blijkbaar 1 vinkje ergens vergeten en daardoor werd er voor 1 persoon uitbetaald. Hierdoor moest alles in 2x (uiteindelijk wel gekregen) maar jullie werknemer had ook even contact kunnen opnemen over dat 'vergeten' vinkje.

Uitstekend geholpen

Wij zijn steeds goed geïnformeerd als er weer nieuws was en gelukkig met een goed eindresultaat.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Tui

Had ik zelf niet voor elkaar gekregen

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Klm

Aviclaim heeft ons prima op de hoogte gehouden en uiteindelijk met een mooi resultaat

Aviclaim heeft ons prima op de hoogte gehouden tijdens het terugvorderen van compensatie van een vertraagde vlucht. Uiteindelijk met een heel mooi resultaat! Top gedaan!

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Tui Fly Netherlands

Uitstekend!

Vooraf geen verwachtingen, maar ze staan echt voor je klaar.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Klm

Aviclaim is super snel en goed

Aviclaim is super snel en duidelijk met alles. In oktober had ik contact opgenomen met hun over mijn vlucht vertraging bij KLM. nu een week geleden heb ik compensatie geld ontvangen van aviclaim. Echt een aanrader.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? KLM

Wij zijn heel erg tevreden. Snelle reacties en regelmatig informatie.

Super bedankt.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Wizair

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? EasyJet

Het heeft even geduurd maar top resultaat

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Wizzair

Krijgen de klus geklaard

Makkelijk om een claim in te dienen en door de vasthoudendheid van Aviclaim ook mijn vergoeding ontvangen

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? TAP

Gemakkelijk een claim in dienen

Vul alle gegevens in en de aanvraag wordt geregeld. Tussentijds wordt je op de hoogte gehouden van de status.

Top bedrijf

Communicatie is goed, helder en updates op regelmatige basis over de claim. Mijn go-to mocht ik ooit weer problemen hebben met een vlucht.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Transavia

Uitstekend.

Na veel vertraging op internet gezocht naar informatie over teruggave. Uitgekomen bij Aviclaim, deze organisatie heeft werkelijk alle rompslomp omtrent de teruggave voor ons uit handen genomen en binnen de kortste keren opgelost. Nu mooi €600 op de bankrekening welke we mooi gaan reserveren voor een nieuwe vakantie. Aviclaim heel erg bedankt!

flight cancelation fee

I am really happy with the service provided by Aviclaim. They successfully manage to obtain the refund for my canceled flight. I highly recommend them.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? easyjet

Super, professioneel en klantgericht

Binnen 12 weken vergoeding ontvangen, moest wel mailen en daarna nabellen omdat er geen reactie

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? TAP

Snel en simpel alles geregeld

Account aangemaakt, gevraagde documenten geüpload, en na een paar weken wachten geld op de rekening gekregen. Makkelijker gaat het niet

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Air France

Keurig geregeld

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Fuelling

geweldig

top service

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? TAP AIR

Goed geholpen, duidelijke communicatie

Zeer eenvoudig en duidelijk geholpen! Dank

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? TAP AIR

Goed afgehandeld

Goed afgehandeld

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Vueling

Perfect geregeld Ze hielden zich bezig met claim en hielden mij op de hoogte er van.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Wizz air

14 De Corridor