Geen zin maar 1 woord “top”

Duidelijk handelen en accuraat met prima tussentijdse info over de status van de claim

Uitstekend uitgevoerd

Aviclaim deed wat het beloofd: ervoor zorgen dat de claim gedaan wordt en betaald wordt. Het heeft enige tijd geduurd maar het hele proces is goed te volgen. De airliner zelf is niet behulpzaam, dus blij met de service.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Wizz Air

Ik ben super tevreden!

De site is heel duidelijk. Ik twijfelde daarna of ik iets goed ingevoerd had, ik heb daarover gemaild en ik kreeg ontzettend snel antwoord. Tijdens de wachttijd op reactie van de luchtvaartmaatschappij op de claim werd ik via de mail regelmatig op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Echt top geregeld!

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? KLM

Aviclaim doet wat beloofd wordt.

Mijn ervaring met Aviclaim is zeer positief

Onder verwachting georesteerd

Weinig actieve houding richting klant . Het uitgekeerde bedrag is alleen compensatie gemiste reis waar sowieso ook recht op was ! Extra ticket kosten , zijn niet vergoed maar wel betaald door ons ! 500 € Ook de andere extra kosten zijn niet teug te zien op nota of bedrag .

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Transavia

Het is het resultaat dat telt.

Onze KLM vlucht vanuit Berlijn was geannuleerd en bij terugkomst heb ik besloten om de claim niet zelf te doen, maar deze bij Aviclaim neergelegd. De kosten van Aviclaim zijn 25% van het bedrag dat je terugkrijgt, maar daarin zijn ze duidelijk. De toekenning van de claim duurde lang, maar dit komt vooral omdat KLM blijkbaar nergens op reageert tot de termijn verstreken is. Ondertussen netjes mijn geld ontvangen en hierdoor een flinke korting voor de volgende vakantie. Conclusie: Tuurlijk kun je dit zelf, maar wil je meer garantie en vooral minder rompslomp dan leg je het bij Aviclaim neer.

Fijne service

Heel fijn dat een club als deze bestaat. Want een vliegtuigmaatschappij wuifde me al weg. Nu gewoon een deel van m’n geld terug! Super!

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Vueling

Matig tevreden, doel wel bereikt

Communicatie is traag, er gaat veel tijd overheen voor er iets gebeurt. Bijvoorbeeld: we geven de luchtvaartmaatschappij 14 dagen reactie tijd en nemen dan actie. Wij horen zelf ruim een maand niets. Pas na een email gestuurd te hebben horen we dat de airline weer 14 dagen krijgen. Fijn is dat de claim uiteindelijk uitbetaald is. Bijzonder is dat we één dag voor deze uitslag een mail kregen of we wilden afzien van de claim zodat Aviclaim zelf verder het ellenlange proces in gaat met een rechtszaak. Voor EUR 200,- zouden wij afgekocht kunnen worden. Als we dat zouden accepteren zou Aviclaim op eigen kosten en tijd verder procederen. Wij hebben dit niet aangenomen en wat schets onze verbazing? Volgende dag was de rechtszaak opeens gewonnen en kregen wij onze vertreksvertraging van EUR 600,-. Wat was er met dit bedrag gebeurt als wij hadden afgezien van de 'ellenlange rechstzaak?". Hier houden we een naar gevoel aan over.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? TAP

Prima service met duidelijk instructies

Nadat de vlucht was gecancelled kreeg ik via Aviclaim duidelijke en eenmalige instructies. De rest is door hun geregeld tot een goed einde

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? WizzAir

Prima Service

Snel geholpen, duidelijk in communicatie over de voorgang van de claim

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? -

In het begin had ik er geen hoop meer. Ik dacht dat ik kan fluiten naar die schadevergoeding, want de luchtvaart maatschappij is niet te vertrouwen. Ik ben jullie daarom zeer dankbaar. Wel jammer dat ik mijn ticket geld nog niet hebt ontvangen.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? SLM

Uiteindelijk de compensatie ontvangen

Het heeft bijna een half jaar geduurd maar uiteindelijk heb ik de compensatie ontvangen waar ik recht op had vanwege een geannuleerde vlucht dus dat is prima. Tijdens het proces was er vrijwel geen communicatie vanuit Aviclaim. Zelfs de uiteindelijke afwikkeling van mijn claim was een verrassing toen ik het bedrag op mijn bankrekening zag. Ook de website laat niet zien wat de exacte status van de claim is en hoe de uitbetaling is opgebouwd. Ze houden namelijk 25% van het claimbedrag in van de uitbetaling.

Top service!

Duidelijk en transparant!

Ik heb goede ervaringen met Aviclaim. Ze hielden mij om de zoveel tijd op de hoogte van de ontwikkelingen en hebben hun uiterste best gedaan om mijn recht te verkrijgen. En dat is ze uiteindelijk ook gelukt, en ik heb mijn schadevergoeding dan ook gekregen.

Vlotte afwikkeling

Prima communicatie en vlotte aafwikkeling

Geweldig!

Aviclaim neemt je al het gedoe uit handen, communiceert goed en boekt resultaat!

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? TAP

De meest waardeloze claimservice die er bestaat!

Aviclaim heeft mij 2 jaar lang voor de gek gehouden door te beweren dat de rechtbank mijn zaak nog niet heeft behandeld. Confrontatie met brieven van de rechtbank, waaruit bleek dat de zaak rond was, was tevergeefs. Uiteindelijk zelf rechtbank en advocaat, die aviclaim vertegenwoordigde, benaderd en gelijk gekregen. Het geld was al lang binnen. Uiteraard eis ik rente bovenop de eindelijk uitgekeerde som, maar nee hoor, boeit ze niet. Maar oh wee, als ze geld van je krijgen. Dan schromen ze niet, je binnen 48 uur al te bedreigen! Ga hiermee NIET in zee! Je komt van een koude kermis thuis.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Easyjet

Vooraf duidelijke communicatie mbt verwachtingen en doorlooptijd. Gedurende traject regelmatig updates over de status van case.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Vueling

Snel en prettig dat je er niet zelf achteraan hoeft

SUPPPERRRRRR!!!

Ben super blij met hun dienstverlening! Ze gaan er echt achter aan tot dat jij je compensatie krijgt waar je recht op hebt! Ze geven ook elke x een update wat de stand van zaken zijn! Super service!

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? KLM

Prima geholpen, goed op de hoogte gehouden

Prima service, makkelijk proces van aanvraag. Je wordt keurig op de hoogte gehouden van het restitutie proces.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? KLM

Zorgeloze en vlotte service!

Zeer vlotte en open communicatie. Geregelde updates. Zij nemen alles voor hun rekening waardoor wij ons geen zorgen hoefde te maken

Snel en communicatief sterk

Correcte en snelle informatie en verwerking van de claim. Enige mijn puntje is het stevige 25% van het bedrag dat je afdraagt. Bij sommige luchtvaart maatschappijen kun je de claim niet zelf doen ook al ben je zelf kundig genoeg. Maar verder top hoe het gelopen is.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Wizzair

Goed geholpen zou et zo weer doen

Betrouwbaar

Duidelijke communicatie, snelle reacties, top service!

14 De Corridor

Breukelen 3621 ZB