Erg goed

Makkelijk, snel en goed geregeld

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Tui

Na een aarzelende start m.b.t. voor mij een onduidelijke website per telefoon meer dan uitstekend verder geholpen. Claim netjes afgehandeld.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Wizz

Veel dank aviclaim!

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Klm

Goede afhandeling

De eerste van 3 annuleringen succesvol terug gekregen. Je wordt op een correcte manier op de hoogte gehouden!

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Transavia

Gedegen, toegankelijk en zeer adequaat

Korte lijnen, direct duidelijkheid. zeer prettige ervaring.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Icelandair

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Tui

snel geregeld en netjes op de hoogte gehouden van ontwikkeling. Top

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? transavia

Perfecte service en communicatie

Was top

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Air Europe

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? EasyJet

Okay

Fijn dat Aviclaim bestaat en de claim voor je afhandeld. Alleen is 25% wel erg hoog voor de geleverde dienst. Vandaar geen 5 maar 4 sterren.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? TUI

Het is nog niet af!

Ik heb een halve claim terug, dat is fijn. Toch verwacht ik dat jullie het af gaan maken. Jullie verdienen er 25% op, dus dat is voor jullie ook aantrekkelijk. Er zijn steeds om stukken gevraagd. En als ik die dan op gestuurd had, kreeg ik geen ontvangst bevestiging. Ik weet dus niet of jullie alles in goede orde hebben ontvangen. Aan de laatste mail te zien, lijkt het of jullie nog wat missen. Doe daar duidelijke communicatie op, want ik ben hier de leek, die dit nog nooit bij de hand heeft gehad. Ook snap ik dat het wellicht heel druk zou kunnen zijn. Ik ben echter bereid om te wachten. Vriendelijke groet van Marianne Heblij

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? EasyJet

Goede service Snelle afhandeling

top

top

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? transavia

Niet geschoten is altijd mis: Dus geschoten en raak!!!

ik had niks te verliezen en kreeg de tip om een claim in te dienen. Geen idee hoe ik dat zelf had moeten doen en als eenling kan je toch geen vuist maken, dus even gegoogled en kwam hier terecht. Een en ander aangeleverd en afwachten geblazen. Word ik tussendoor netjes op de hoogte gehouden en eindigt het verhaal dat ik van de claim van 1200 er 900 aan over hou. Helemaal prima dat ze 25% incasseren. Ik heb netjes 900 op mijn rekening gekregen waar ik helemaal niet meer op had gerekend.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Tui

Snel contact en behulpzaam.

Telefonisch contact a.g.v. probleem met toe sturen van gegevens werden op een prettige wijze afgehandeld. Zijn tevens na indienen van de claim geïnformeerd over stand van zaken. Succesvol afgehandeld.

Vlot afgehandeld

Veel documenten moeten inleveren, maar eind goed al goed. Schadeclaim vlot afgehandeld en geld direct op onze bankrekening.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Transavia

Snelle afhandeling met goede communicatie

Alles perfect geregeld. Vraag is waarom ik als gedupeerder hiervoor 25% van het claimbedrag moet betalen. Enerzijds t.a.v. de luchtvaartmaatschappij waar je als particulier blijkbaar geen claim kan indienen. Anderzijds t.a.v. aviclaim bij zo’n standaard proces zulke percentages en bedragen vragen.

Snel afgehandeld

Ik zelf kon het niet reclameren. Ik ben met mijn gegevens naar mijn zoon gegaan en die heeft het ingevuld. Ik moest hiervoor daarna nog een keer naar hem.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Easyjet

Super !

Na contact te hebben opgenomen met Aviclaim is alles vrij snel opgelost geraakt en hebben we reeds onze compensatie ontvangen. Aviclaim heeft mij telkens goed op de hoogte gebracht van het verloop van het dossier.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? TUI FLY

Snelle en duidelijke service, goede afhandeling

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Transavia

Duidelijke online begeleiding, goed afgehandeld en uitbetaald

Door een incident op Schiphol kwamen we te laat op de volgende luchthaven aan. We misten daarmee onze aansluitende vlucht. Hoewel de luchtvaartmaatschappij vouchers en een nieuw ticket uitdeelde waren we pas na middernacht op ons overnachtingsadres, dat ons bijna niet meer wilde ontvangen. Online is via Aviclaim heel duidelijk beschreven welke bescheiden en bewijzen nodig zijn. Zij hebben onze claim betrouwbaar en zorgvuldig begeleid richting de luchtvaartmaatschappij. Na enkele weken stond de vergoeding op onze rekening. Goed geregeld!

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? TAP

Netjes en snel alles afgewikkeld ,kan het iedereen met pech aanraden

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Transavia

Claim ingediend en binnen een maand geld op m'n rekening!

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Air Serbia

Super tevreden

Duidelijke en snelle communicatie en veel geld terug gekregen. Helemaal tevreden dus!

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Easy Jet

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Austrian Airlines