Goed en snel geregeld

3 x een claim ingediend bij verschillende partijen en Aviclaim was het snelst.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Transavia

Het kost wat maar dan krijg je ook wat…

We stonden voor de terugreis vanuit Madrid klaar om in te stappen toen de vlucht alsnog werd geannuleerd. Balen maar via Aviclaim snel en eenvoudig een claim ingediend. Eerlijk gezegd wel jammer dat de procedures dermate schimmig zijn dat je als particulier afhankelijk bent van professionals. En die doen dus niet ingewikkeld als het gaat om het doorberekenen van kosten. Maar goed, alles bij elkaar zijn wij financieel voldoende gecompenseerd dus ik kan niet anders dan tevreden zijn.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Iberia

Ze regelen het compleet!

Het heeft lang geduurd (4 jaar), maar telkens ontving ik een mail dat de zaak nog steeds liep. En uiteindelijk gewonnen! Als ik vragen had dan reageerde ze erg snel. Top geregeld allemaal.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Ryanair

Vlotte en succesvolle afhandeling!

Aviclaim heeft onze claim snel en tegen een redelijke commissie succesvol ingediend. Zeer tevreden.

Supersnelle afhandeling

Na de teleurstelling dat onze vlucht geannuleerd was en voor niets naar Schiphol waren gekomen om 2 uur ‘s nachrs was de afhandeling van onze claim een verademing! De aanvraag was gedaan in een paar stappen. Zeer duidelijk en eenvoudig. We zijn non stop op de hoogte gehouden van de voortgang van de claim. Binnen een week was alles geregeld en ontvingen wij het bedrag.

Perfecte dienstverlening

Accuraat en snel en we zijn prima op de hoogte gehouden van de verschillende stappen

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Ryan Air

Geweldig ben dankbaar

Het invullen van de claim gaat zo efficiënt. En mijn geld heb ik zo snel terug gekregen. Echt zo fijn! Dankjewel

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Dutch Airlines

Reageren snel en vriendelijk

Komen afspraken na en betalen snel uit

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Tui

Super fijn!

Snel, duidelijk, top!

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Transavia

Na tip hebben we de claim ingediend. Super fijn dat t snel geregeld is! Vraag.. waarom niet de gemaakte kosten op het vliegveld vergoed?

Te veel wachttijd

De behandeling van de klacht ging super

Snelle afhandeling

Had verwacht dat de afhandeling maanden ging duren , mede door alle chaos en vertragingen op schiphol. Tot mijn verbazing binnen 2 maanden al afgerond.

Super goed geregeld!

Enorm fijn dat er bedrijf is zoals dit, voor gedupeerde reizigers. Blij met de service en de vergoeding.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Corendon

Na een claim ingediend netje op de hoogte gehouden En keurig uitbetaald bedankt

Goed en professioneel geholpen

Duidelijk , snel , professioneel geholpen Ik kan Aviclaim zeker aanraden.

Professioneel en goede communicatie

Professioneel en goede communicatie

Top geholpen

Snel geholpen met een claim en ons werk uit handen genomen. Informeerden ons geregeld over de voortgang. Dat was prettig.

helaas wel verborgen kosten

heb de claim bij jullie ingediend maar als ik had geweten dat er 25% van de ontvangen claim ingehouden werd had ik zelf bij de luchtvaartmaatschappij de claim ingediend

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? corendon

Van intake tot afhandeling helemaal goed verzorgd. Duidelijke communicatie en een succesvolle uitkomst.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? TAP

Fijn dat ze onze case hebben gewonnen! Het is bijna onmogelijk om dit voor elkaar te krijgen zonder aviclaim.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Tap air

Geen overbodige vragen, onmiddellijk actie genomen, snel antwoord, supersnelle afhandeling! Dankuwel.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Tui

Never change a winning team

Het contact met uw organisatie verloopt uiterst soepel en efficient. Als nu ook nog de compensatie vd terug vlucht uit Malaga zou lukken zou dat helemaal geweldig zijn. Ik ben persoonlijk vol lof over Amy, zij heeft mij regelmatig zo vriendelijk te woord gestaan en mij van adviezen voorzien dat ik haar bij deze een groot compliment wil geven !!

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Transavia

Wij zijn zeer tevreden over Aviclaim

Zeer correct en snelle afhandeling van de claim.

Uitstekend en snel geregeld

Duidelijk en snel. Na wat gegevens in te vullen, neemt Aviclaim de claim volledig uit handen en regelt alles voor je. Anderhalve maand later staat het geld al op mijn rekening!

Goed geregeld

Korte duidelijke uitleg...betrouwbaar bedrijf