Efficiënte afhandeling van het dossier

Toch verrast over de fee van 25% te betalen aan Aviclaim;over deze fee wordt er niet gesproken bij de opstart van het dossier.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? TUI

Prima contact en communicatie. Snelle duidelijke reacties en ook houdend aan de afspraken.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Transavia. Maar die ging dus helemaal niet. 2 dagen van te voren geannuleerd. geen alternatief aangeboden.

Correct geïnformeerd en snelle betaling

Wij zijn zeer tevreden over jullie.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Corendon

Snel en efficiënt

Goede communicatie, snelle afhandeling

Duidelijk uitleg

Er wordt duidelijk beschreven welke stappen er ondernomen worden en je krijgt regelmatig updates over de ingediende claim

Snel en goed geregeld

Goede ervaring maar wel aan de dure kant. 25% voor een vrij simpele zaak is wel duur.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Tranaavia

Zeer tevreden met het resultaat

Was een maand of 10 wachten maar uiteindelijk het voorspelde resultaat behaald. Er moest geprocedeerd worden om de luchtvaartmaatschappij te overtuigen maar dat heeft Aviclaim prima opgepakt.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Tap

25% is wel heel erg veel

Mijn ervaring is wel wat minder, nadat ik erachter was gekomen dat ik bij KLM het volledige bedrag van €600 terug zou krijgen. Dus ja, het zou eerlijk zijn als jullie dat op de website vermelden, dat er ook direct bij de maatschappij geclaimd had kunnen worden. Ik zal me hierdoor niet weer bij jullie aanmelden en ik zou het ook niemand aanraden. Nogmaals, 25% van het bedag (€150 op €600) inhouden is wel heel erg veel voor een paar brieven mailen.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? KLM

Snel geregeld doen wat ze beloven

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Brussel airlines

Zeer snelle afhandeling van onze claim

Heel gebruiksvriendelijk systeem. Instapkaarten ticket en paspoortscans gereed houden. Uploaden, info toevoegen en klaar. Binnen een maand bericht en twee dagen later het geld op mijn rekening. Reisgenoten die zelfstandig hebben geclaimd hebben zelfs nog geen ontvangstbevestiging! En de fee van 25% is ook zeer redelijk in vergelijking met andere claimbedrijven. Aanrader!

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? TAP

Goed geregeld

Netjes gedaan en bedankt voor jullie moeite

Prima geregeld

De aanvraag is goed geregeld

Snel

Het terugclaimen ging sneller dan verwacht en je wordt goed op de hoogte gehouden tijdens het proces.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? United airlines

Goed werk verricht!

Super fijn dat we namens jullie nog een compensatie hebben kunnen krijgen voor de aansluitende vlucht die we gemist hebben!

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Lufthansa

Top geregeld!

goede communicatie. Ontzorgt hele proces.

Makkelijk, snel, eenvoudig

Ingediend en verder afgewacht. Anderhalve maand later was het geregeld.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? United airlines

Snel geregeld

Heel makkelijk en goed verhandeld

Zeeeer tevreden!

Goede communicatie. Goed bereikbaar Klant gericht We zijn zeer tevreden.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Ryan Air

Goede en snelle service

Ik heb ontzettend goede en snelle service gehad. Ik werd met elke stap op de hoogte gehouden en als ik tussendoor vragen had werden die snel beantwoord. Zeker een aanrader

Geen gedoe, geld terug.

Aviclaim doet wat ze zeggen.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? TAP

Uitstekend verzorgd

Spoedige afhandeling

gehele proces van gegevensverstrekking tot en met uiteindelijke uitbetaling is vloeiend verlopen.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? tap air

juist jammer dat er nog zoveel afgaat

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? translavia

Super snel en goed geregeld.

Heel gemakkelijk de claim ingediend. Paar weken maar hoeven wachten en een heel groot deel van de vakantie terug gekregen. Ik raad Aviclaim bij iedereen aan!

Goed afgehandeld

Geen omkijken naar gehad