Ik heb de benodigde gegevens verstrekt, binnen paar weken geregeld en geld ontvangen. Keurig!

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? TAP

zeer snelle afhandeling

Binnen 3 weken afgehandeld en geld ontvangen. De 29% commissie die Aviclaim is misschien wat aan de hoge kant, maar hebben het wel snel geregeld en nemen alle zorgen uithanden.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Brussels airlines

goed geregeld…

het ging eenvoudig en vlot en met s6.! top.!

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? klm

Enorm goed geholpen.

Een hele goede communicatie en grote inzet om dit hele proces tot een positief einde te brengen.

Ales geregeld, duidelijke communicatie

Aviclaim heeft de claim goed opgepakt en communiceert erg duidelijk over wanneer en wat er moet gebeuren/ gaat gebeuren

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? air brussel

wij hadden het zelf nooit voor elkaar gekregen

heel fijn, de hulp van Aviclaim, je moet zoveel indienen bij de luchtvaartmaatschappij, dat was ons zelf nooit gelukt. Aviclaim heeft ons door het hele proces geleid.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? KLM

Heeft gewerkt, maar moest zelf erachteraan

Uiteindelijk hebben we ons geld wat we hoorden te krijgen. Jammer is dat aviclaim weinig zelf laat weten aan mij als klant. Heb een keer of 4 moeten mailen hoe het ervoor staat met de claim. In communicatie is iets te verbeteren.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Easyjet

super

was een goede ervaring. Ik werd goed begeleid en geholpen met een succesvol resultaat

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Easyjet

Fijn dat er mensen zijn die dit voor je oppakken en afwerken Top!

Goed geregeld!

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Transavia

Super snel geregeld en makkelijk invullen

Fijne website. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de voorgang. Super snel een groot bedrag op je rekening

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? LOT

Na 1.5 jaar alsnog via Aviclaim een vergoeding gehad.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Corendon

Weinig werk van gehad

Werd altijd goed op de hoogte gehouden van de status

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Wizz Air

Schandalig

Wij hebben met 4 personen nog geen 40 euro teruggekregen terwijl het 10 x duurder was da we betaald hebben

bewerkelijke procedure, 29% kosten

Alles is wel correct verlopen, maar men kan zich de vraag stellen waarom TUI Fly per se een organisatie als Aviclaim als tussenpartij inschakelt. Op een legitieme schadeclaim van € 500, 29% inhouden is wel een flinke afroming. Daar komt nog bij dat er een onwaarschijnlijk administratieve rompslomp aan te pas gekomen is, waarbij belachelijk veel documenten opgevraagd worden die TUI zelf heeft. Als alle gegevens dan ingegeven zijn komt er nog een e-mail om te vragen of men nu eigenlijk een claim wenst in te dienen. Ja, natúúrlijk…

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? TUI Fly

Goed geregeld

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Emirates

Lang proces maar uiteindelijk toch succes

Positieve ervaring mbt terugbetaling van een geannuleerde Ryanair vlucht. Bedankt!

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Ryanair

Nuttig, maar ook vermoeiend af en toe

Naar mijn gevoel wordt er naar teveel documenten gevraagd voor de claim. De meeste dingen kan de luchtvaartmaatschappij zelf achterhalen

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Tui

Binnen 3 maanden een positief resultaat!

Helaas een annulering van onze vlucht en daardoor ook de annulering van onze gehele reis. Eerst hebben wij zelf geprobeerd om met de vliegmaatschappij contact op te nemen, maar daar kwam geen enkele reactie op. Daarna contact opgenomen met Aviclaim en zij gaven direct aan of onze claim gegrond was of niet. Ook gaven zij meteen aan hoe lang de gehele procedure waarschijnlijk zou gaan duren. In een vrij makkelijke en overzichtelijke omgeving alle gegevens kunnen invullen en stukken kunnen uploaden. Na elke stap ontvingen wij van Aviclaim een update. Uiteindelijk is de claim binnen 3 maanden met een positief resultaat afgerond.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Emirates

Na 2 jaar toch nog schadevergoeding gekregen

Uiteindelijk toch nog geld ontvangen van avivlaim. Dat had ik nooit meer verwacht. Super bedankt!

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Corendon

Een claim die we bijna vergeten waren maar ondertussen werd er achter de schermen nog druk aan gewerkt. Waardoor we 2 jaar later toch nog geld terug kregen!

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Fueling

Aviclaim is gelukt wat mij niet lukte, geld terugkrijgen.

Alles invullen was vrij simpel en zonder er verder naar om te kijken heeft aviclaim mijn claim gekregen.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Lufthansa

Duurde even voordat de uitbetaling kwam.. Meer als 6 maanden,maar dit lag aan vueling die niet thuis gaf. Verders alles prima verlopen. Erg blij mee.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Vueling

Goede communicatie

Wij zijn continu op de hoogte gehouden van het proces en de stappen die werden ondernomen. Erg prettig contact. Volhardend.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Saudi Airlines

Maakt waar wat ze beloven

Ik had zelf de vlucht die we miste ingediend bij klm/Airfrance, maar deze werd geweigerd. Terwijl we er wel recht op houden. Daarom hem alsnog in laten dienen via Avi-claim. Dit heeft wel 2 jaar geduurd, maar uiteindelijk toch gewonnen. Het koste wel 25%, maar uiteindelijk toch een goed bedrag terug gekregen! Top!

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Klm/Airfrance

Top, wel wat langdurig.

2 jaar geleden de claim ingediend. Verder altijd goed in de communicatie.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Britisch airways etc volgens mij

De Corridor 14

3621 ZB Breukelen

0346 20 20 16

Over Aviclaim

Heeft u te maken gehad met een vertraagde, geannuleerde of overboekte vlucht? Of heeft u de aansluitende vlucht gemist? Dan heeft u waarschijnlijk recht op compensatie tot wel €600,00 per persoon! Aviclaim heeft reeds duizenden passagiers succesvol aan een compensatie geholpen. Waarom Aviclaim: ✓ No cure, No pay ✓ Geen verborgen kosten ✓ Als beste beoordeeld in de markt ✓ Internationaal actief ✓ Hulp via telefoon, chat en e-mail. We starten dagelijks rechtszaken om een afwijzing van de luchtvaartmaatschappij tot een succesvolle claim om te zetten. Bent u de volgende tevreden klant die de compensatie via Aviclaim ontvangt?