Prima service, duidelijk in communicatie

Prima ervaring. duidelijk in communicatie en vervolgstappen. Uitkering ging snel

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Easyjet

Fijne communicatie via de mail

Fijne communicatie via de mail

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? KLM/Delta

Eenvoudig snel

Snel en goed geregeld, net even te duur voor wat er moet worden gedaan

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Klm

Zeer professionele afhandeling zaak.

Na een behoorlijke vertraging hebben wij via Aviclaim een case laten aanmaken om een vergoeding te krijgen. De jntake online is eenvoudig en al snel een antwoord dat men deze in behandelijk zou gaan nemen. Wij kregen regelmatig updates over de voortgang en uiteindelijk na 25 maanden is deze zaak door de rechter behandeld dat de claim gegrond is! Hierna is het bedrag ook binnen 1 dag gestort op onze rekening. Zoals overeengekomen gaat er 25% provisie naar Avilclaim. Indien jezelf dit zou regelen via een jurist zijn de kosten veel hoger. Zeker de moeite waard om Aviclaim je zaak laten behandelen en ook geduld hebben zeker als er uiteindelijk een rechter een uitspraak moet haat doen.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Corendon

Snel en makkelijk

Blij dat je zelf niet erachter aan hoeft

betrouwbaar

Volkomen zorgeloos na aanleveren van stukken

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? KLM

Prima werk,ik had tenslotte een vakantiedag gemist.

Bedankt voor het prima werk. Transavia deed het af alsof ze niks te verwijten was. Maar zij hebben de vlucht geannuleerd wat mij een reeds betaalde vakantiedag koste. Nogmaals bedankt voor het goede werk.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Transavia

Fijne hardwerkende mensen , hart voor gedeputeerden.

voortreffelijk!!!

Ik had iets meer dan 6 uur vertraging in Cancún, México. Ik vloog met British Airways. Normaal met meer dan 5-6 uur vertraging heb je recht op een vergoeding. Maar omdat British Airways niet meer bij Europa hoort zit het heel moeilijk worden. Eerst lukte het dan ook niet british airways had dan ook al laten weten het niet te zullen vergoeden. Aviclaim echter, liet me weten het niet op te zullen geven. En na 7 maanden kreeg ik toch een gedeelte alsnog vergoed!! Ik ben SUPER TEVREDEN, zelfs meer dan dat, over Aviclaim!!!

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? British Airways

Na aanmelding nam Aviclaim de procedure door en werden we zo nu en dan op de hoogte gehouden. Na twee jaar uiteindelijk de vergoeding ontvangen, we zijn tevreden!

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Transavia

Het proces heeft enige tijd geduurd, maar het resultaat mag er zijn.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Wizz Air

Heel goede service

Het duurde een beetje lang maar het is succesvol behandeld

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Brusselse airlines

Snel afgehandeld en mooie compensatie gekregen!

Mijn vlucht was geannuleerd door KLM, Aviclaim heeft dit geclaimd en al het werk gedaan! Mooie claim ontvangen en werd goed van de hele status op de hoogte gehouden.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? KLM

In het begin heb ik zelf contact opgenomen ivm verloop van vergoeding. Maar wel ieder keer goed ter antwoord gestaan. Uiteindelijk alles vergoed gekregen en goed op de hoogte gehouden met verloop van proces. Ik raad aviclaim aan aan iedereen die graag een claim vergoed wil krijgen zonder zelf enige moeite erin te steken.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Slm

Goede services

Goed contact en goed afgerond

Toch gelukt!

Het heeft meer dan 2 jaar geduurd, maar de aanhouder “ Aviclaim “ heeft uiteindelijk gewonnen van Transavia door naar de rechter te gaan. Chapeau! En dank.

Top!!!!

2x een claim ingediend 2x geld terug gekregen. Top! Zeker aan te raden.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Vueling

Uiterst tevreden

Uiterste correcte en nette afhandeling1 Je wordt netjes en constant op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen, en van wat men aan het doen is. Het kost wel wat tijd om alle gegevens vantevoren in te vullen, maar ja, daar krijg je dan ook wel wat voor terug uiteindelijk. 29% is misschien wel wat aan de hoge kant, maar ik snap dat Aviclaim ook hun ding moet kunnen doen. Dat kost natuurlijk ook tijd en geld. Al met al uiterst tevreden. Ze hebben het maximale eruit kunnen halen.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Corendon

Dankzij aviclaim hebben we toch nog onze compensatie gekregen. Iets wat ons als particulier nooit zelf gelukt was (in eerste instantie wel geprobeerd). Aviclaim hield ons goed op de hoogte tijdens -een lang- proces. De uitbetaling was zeer vlot. Al met al super tevreden! Mocht het ooit weer nodig zijn, zouden we opnieuw aviclaim inschakelen.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? united airlines

Mijn ervaring met Aviclaim was goed.

Mijn ervaring met Aviclaim is positief. Werd vriendelijk te woord gestaan en op de hoogte gehouden van de situatie. TOP!!

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Kenya airways

zorgenloos

zorgenloos

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? EasyJet

Zeer tevreden van de opvolging en communciatie!

Ons dossier werd zeer goed opgevolgd. Wij werden steeds correct geïnformeerd over de volgende stappen die Aviclaim ondernam. Hierdoor waren wij steeds op de hoogte en dat zorgde voor een aangename samenwerking!

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Lufthansa

Zelf niets moeten doen

Eenvoudig en snel

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Austrian

Blijven zich inzetten voor je

Uitstekend en snel geholpen

Heb keurig en snel de betaling ontvangen

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Air France

De Corridor 14

3621 ZB Breukelen

0346 20 20 16

Over Aviclaim

Heeft u te maken gehad met een vertraagde, geannuleerde of overboekte vlucht? Of heeft u de aansluitende vlucht gemist? Dan heeft u waarschijnlijk recht op compensatie tot wel €600,00 per persoon! Aviclaim heeft reeds duizenden passagiers succesvol aan een compensatie geholpen. Waarom Aviclaim: ✓ No cure, No pay ✓ Geen verborgen kosten ✓ Als beste beoordeeld in de markt ✓ Internationaal actief ✓ Hulp via telefoon, chat en e-mail. We starten dagelijks rechtszaken om een afwijzing van de luchtvaartmaatschappij tot een succesvolle claim om te zetten. Bent u de volgende tevreden klant die de compensatie via Aviclaim ontvangt?