Gelijk een dag na bestelling ontvangen,geen problemen niks
De vlag zag er zeer goed uit en werd snel geleverd .prima service
Hi Alex, Een 10, daar worden wij blij van! Thanks! Wij doen ons best, en een goede service hoort daar zeker bij! Groetjes Mariëlle
de door mij bestelde artikelen op tijd geleverd
Hi Jacco, Superbedankt voor je review. Groetjes Mariëlle
OverIchtelijke site en daardoor kan je alle snel vinden... vandaag bestellen is morgen daadwerkelijk in huis
Hi Roy, Goed om te horen dat je alles gemakkelijk kon vinden op onze website. En voor de meeste van onze artikelen geldt: op werkdagen besteld is in 99% van de gevallen de volgende dag ook in huis. Groetjes Mariëlle
Afspraak is afspraak bestellen is ook leveren
Hi Patrick, Top, dank je wel voor je review en heel veel plezier met je emblemen. Groetjes mariëlle
Zeer toegankelijke en overzichtelijke site, leuke feestbeesten roze met panterprint op strijk patches gekocht. Hebben in december een feest met als thema feestbeesten. Stelen we de show met de patches.
Hi Yvonne, Dat klinkt als een leuk feestje, leuk thema ook! Het lijkt wel alsof ons oeteldonk embleem - Feest beest er voor gemaakt is! Panterprint en roze, dat is altijd een gegarandeerd succes! Kei veel plezier alvast! Groetjes Mariëlle
Ik bestel bij jullie regelmatig boerenzakdoeken, deze zijn voor een knapzak die bij het Kabouterpad op Kinderboerderij Merenwijk hoort. Fijn dat jullie korting geven bij grote hoeveelheden. Groet, Ingrid
Hi Ingrid, Bedankt voor je review. Wat leuk om te horen dat je de boerenzakdoeken gebruikt voor jullie knapzakken. En wat een leuk initiatief met het kabouterpad! Ga zo door! Groetjes Mariëlle
kan het aan iedereen aanbevelen !!!
Hey Gijsbert-Jan, zo te horen ben je erg tevreden, altijd top om te horen dat je ons aanbeveelt! Hartstikke bedankt en we zien je graag terug! Groetjes Mariëlle
Mooie jassen
Goedemorgen Gitte, Leuk om te horen dat je de jassen mooi vind, Daar zijn wij het absoluut mee eens! Samen in een luxe jasje. Dat moet helemaal goed komen. :) Veel plezier ermee! Groetjes Mariëlle
ruimte keus, snelle verzending.
Hi Alex, Altijd fijn om te horen! Belofte maakt schuld! Voor 18:00 besteld is in 99% van de gevallen ook de volgende dag in huis. Groetjes mariëlle
Ik had een roze pailletten jasje besteld. Vlotte bezorging. Ik kreeg een jasje in goud kleur. Gelijk over gebeld en geappt. Vlotte regeling om het om te ruilen. Prettige omgang!
Hi Anna, Zo hoort het ook. Ik wens je veel plezier met het jasje en ik wens je veel plezier van het jasje. Groetjes mariëlle
Mooi materiaal en snel bezorgd
Goedemiddag Anja, Toppie! Fijn om te horen dat je tevreden bent met zowel de producten als met onze service ;) Ik wens je voor nu nog een fijne dag en wellicht treffen we elkaar in de toekomst. Met vriendelijke groet, Krijn
Het Brabantse gevoel .van sfeer tot bestellen aan toe .alles op z'n Brabants...
Hi Jordy, Juist...alles op z'n Brabants ;) Hopelijk kwamen de Brabanste emblemen goed van pas! Super bedankt voor je review en wellicht treffen we elkaar in de toekomst. Houdoe! Groetjes Krijn
Je krijgt wat je besteld, oftewel, geen rommel of slecht materiaal
Hi Ralph, Hartelijk dank voor je positieve review! Goed om te lezen dat je zeer positief bent ;) Nog een fijne dag en tot volgend jaar carnaval. Groetjes Krijn
Mooie spullen, snel verstuurd
Hey Linda, Zulke reviews zijn altijd welkom ;) Wat fijn om te lezen dat je positief bent over Oeteldonkstijl! Bedankt voor het achterlaten van je review en ik wens je nog een fijne dag toe. Groetjes Krijn
uitstekende service, uitvoering en bezorging
Hi Jouke, Hopelijk kwamen de boerenzakdoeken goed van pas ;) Leuk om te lezen dat je over alles positief bent! Groetjes Krijn
Hey Leon, Perfect, niks meer aan doen ;) Bedankt voor het achterlaten van je positieve review. Ik wens je nog een fijne dag toe! Met vriendelijke groet, Krijn
Er was iets fout gegaan met mijn bestelling er miste 2 kikkers Na 1 mailtje werd het de volgende dag verzonden
Hey Stephanie, Hopelijk gaat alles goed met :) Goed dat je contact met ons hebt gezocht nadat je je bestelling incompleet aantrof! Wij denken graag met je mee ;) Wat fijn om te lezen dat alles daarna goed terecht is gekomen. Nog een fijne dag! Groetjes Krijn
Hallo, Duidelijke website, goede prijzen en snel conform afspraak geleverd. Ook mail verkeerd gehad m.b.t. beschikbaarheid, dit werd netjes behandeld.
Hi Roy, Hopelijk is je jasje goed bevallen en heb je een leuk feestje gehad ;) Fijn om te lezen dat je onze service als positief hebt ervaren! Nog een fijne dag. Met vriendelijke groet, Krijn
Alles gaat gemakkelijk en goede kwaliteit
Goedemorgen William, Goed om te horen dat je tevreden bent met je bestelling! Bedankt voor het achterlaten van je review en voor het vetrouwen in Oeteldonkstijl ;) Ik wens je nog een fijne dag toe en wellicht treffen we elkaar in de toekomst! Groetjes Krijn
Vandaag besteld, morgen in huis! Ook al is carnaval begonnen. Prettig!
Goedemorgen Peggy, Wow...een 10! Die zijn altijd welkom ;) Hopelijk heb je een leuk feestje gehad en kwam de hippie bril goed van pas! Voor nu nog een fijne dag toegewenst. Met vriendelijke groet, Krijn
Ook in drukke tijden lekker vlot geleverd
Hi Lisette, Wat super fijn om te lezen dat je positief bent over je bestelling bij Oeteldonkstijl! Hopelijk heb je een leuke carnaval gehad :) Ik wens je voor nu nog een fijne dag toe en wellicht treffen we elkaar in de toekomst. Groetjes Krijn
Behalve dat ik mijn spullen sneller dan verwacht binnen had (ze beloven binnen 1 dag, maar ik was daar wat sceptisch over want ik bestelde op vrijdag voor Carnaval - dus erg druk), ging het afhandelen van een retour ook erg snel!
Hi William, Ten eerste bedankt voor het plaatsen van een review! Dit waarderen wij enorm :) Leuk om te lezen dat je positief verrast was over onze service. Ik wens je voor nu nog een fijne dag toe en wellicht treffen we elkaar in de toekomst ;) Groetjes Krijn
Goede service en after service, ook voor Kielegat spullen. Meerdere emblemen, 3 sjaals, een shirt en nog wat zaken gekocht. Snel geleverd, goede prijs en toen er bij 1 kinder sjaal een haak in zat werd er kosteloos een nieuwe toegestuurd en mochten we de oude ook nog houden. Dus gewoon top. Zeker voor herhaling vatbaar!
Hey Niels, Bedankt voor je positieve review! Leuk om te lezen dat je positief bent over onze service :) Ik wens je voor nu nog een fijne dag toe en tot de volgende keer! Groetjes Krijn