In de week voor carnaval nog een mooie jas bestellen, omdat je nog niet genoeg op zolder hebt hangen, en vervolgens de volgende dag al geleverd krijgen! Top service!
Hey Jennifer, Wat fijn om te horen dat je positief bent over onze service! Hopelijk heb je een leuke carnaval gehad. Ik wens je nog een fijne dag toe en wellicht treffen we elkaar in de toekomst! Groetjes Krijn
In de week voor carnaval nog iets besteld. Dit duurde iets langer maar er kwam een nette mail dat ze met het probleem bezig waren en dat het tijdig geleverd zou moeten worden. Dit was het geval!! Dankjewel!
Hey Bart, Wat fijn om te horen dat jouw producten op tijd zijn geleverd! Ik wil je bedanken voor het achterlaten van een review en voor het vertrouwen in Oeteldonkstijl :) Met vriendelijke groet, Krijn
Het pakketje kwam heel erg snel hij me huis goeie stof van de trui
Hi Lucas, Hopelijk heeft onze Oeteldonk coltrui je warm gehouden deze carnaval ;) Wat fijn om te lezen dat je positief bent over Oeteldonkstijl! Super bedankt voor het vertrouwen in Oeteldonkstijl en wellicht treffen we elkaar in de toekomst :) Fijne dag! Met vriendelijke groet, Krijn
Snelle levering en het product was nog beter dan verwacht
Goedemorgen Roland, Wat fijn om te horen dat onze producten het boven verwachting goed doen. Hartelijk dank voor het achterlaten van je positieve review, dit waarderen wij enorm als bedrijf zijnde :) Ik wens je nog een fijne dag toe en wellicht tot een volgende keer! Groetjes Krijn
op tijd binnen
Hi Xiara, Veel plezier gehad van je Oeteldonk shirt? ;) Super bedankt voor het plaatsen van je positieve ervaring met Oeteldonkstijl. Ik hoop dat je een leuke carnval hebt gehad! Voor nu nog een fijne dag toegewenst en wellicht treffen we elkaar in de toekomst! Groetjes Krijn
Helemaal top en mega snel geleverd. Zelfs toen ik 2 dagen voor Carnaval bestelde.
Hey Kay, Dat noem je nog eens service hè? ;) Super fijn om te horen dat je positief bent over Oeteldonkstijl! Hartelijk dank voor het plaatsen van een review, dit waarderen wij enorm. Nog een fijne dag toegewenst :) Groetjes Krijn
Netjes verpakt, avond besteld, volgende dag binnen.
Hi Irmgard, Wat super fijn om te lezen dat je positief bent over je bestelling bij Oeteldonkstijl! Hopelijk heb je een leuke carnaval gehad :) Ik wens je voor nu nog een fijne dag toe en wellicht treffen we elkaar in de toekomst. Groetjes Krijn
Super snelle levering,mooie emblemen!
Goedemorgen Miranda, Wow....een 10! Die zijn altijd welkom ;) Hopelijk zijn onze emblemen een mooie aanvulling op jouw carnavalskleding! Ik wil je in ieder geval alvast bedanken voor het achterlaten van een review en voor het vertrouwen in Oeteldonkstijl. Groetjes Krijn
Super snel
Hi Tim, Wow....een 10! Die zijn altijd welkom ;) Hopelijk heb je een leuke carnaval gehad in Den Bosch en kwamen de artikelen goed van pas! Ik wens je voor nu nog een fijne dag. Groetjes Krijn
Netjes op tijd geleverd voor de datum dat het nodig was.
Hey Elise, Wat goed om te horen dat je tevreden bent met je bestelling van Oeteldonkstijl. Hopelijk kwamen de mooie emblemen goed van pas! Ik wens je voor nu nog een fijne dag toe en wellicht treffen we elkaar weer in de toekomst :) Groetjes Krijn
Ondanks verlate bestelling heel tevreden. Aan de telefoon heel vriendelijk. Toch nog voor de carnaval bestelling ontvangen. Wat ik ook erg op prijs stelde was het email bericht.
Goedemiddag Yvonne, Wat fijn om te lezen dat je artikelen nog optijd zijn binnengekomen voor carnaval :) Ik ben blij om te lezen dat je het contact met Oeteldonkstijl als positief hebt ervaren. Super bedankt voor je 10 en wellicht treffen we elkaar nog in de toekomst ;) Groetjes Krijn
Super snelle levering.
Hi Miranda, Wat super fijn om te horen dat je tevreden bent met onze snelle service! Hopelijk kwamen de artikelen goed van pas en heb je een geslaagde carnaval gehad ;) Nog een fijne dag toegewenst. Groetjes Krijn
Just great overall!
Hey Nestor, How nice to hear that you are very positive about your order at Oeteldonkstijl :) I wish you a great day and maybe we'll meet in the future! Greetings Krijn
Hele fijne website. Snelle levering en groot assortiment.
Goedemiddag Jacqueline, Goed feestje gehad ;)? Hartelijk dank voor het plaatsen van je review. Ik wens je voor nu nog een fijne dag toe en wellicht treffen we elkaar in de toekomst! Met vriendelijke groet, Krijn
Genoeg keuze, zelfs de maten kloppen ongeveer, Ik was snel klaar met kiezen en de andere dag in huis. Goed en goedkoop gesteld.
Goedemorgen Piet, Bedankt voor het mooie compliment! Ik hoop dat je een top carnaval hebt gehad ;) Bedankt voor het vertrouwen in Oeteldonkstijl en wellicht treffen we elkaar in de toekomst. Groetjes Krijn
In eerste instantie de verkeerde artikelen ontvangen. Na een vriendelijk telefoongesprek deze bij de winkel omgeruild. Een foutje kan gemaakt worden, maar goed oplossen is ook service! Succes met deze drukke tijd!
Goedemorgen Wilfred, Super fijn om te horen dat we samen tot een oplossing zijn gekomen! Hartelijk dank voor het delen van je review :) Wij gaan weer gas geven ;) Groetjes Krijn
Binnen 48 uur bezorgt, en tevreden.
Hey Stephan, Wat fijn om te horen dat je zeer positief bent over je bestelling bij Oeteldonkstijl :) Ik wens je nog een fijne dag toe en wellicht treffen we elkaar in de toekomst! Groetjes Krijn
Ik ben erg blij dat ik mijn carnavalsjasje heb kunnen verreiken met leuke emblemen
Hey Laura, Wat fijn om te horen dat je jouw jasje hebt kunnen aanvullen met mooie emblemen :) Bedankt voor het vertrouwen in Oeteldonkstijl en ik wens je alvast een onvergetelijke carnaval toe! Groetjes Krijn
ben zeer goed geholpen ,want ik kreeg 2 de zelfde maten opgestuurd ,in plaats van maat 34 en 42 2 keer maat 34 maar dat werd snel opgelost en had de dag erop de goeie maat in huis snelle service uitstekend geholpen .
Goedemorgen m.a.p., Fijn om te horen dat we samen tot een snelle oplossing zijn gekomen! Ik hoop dat de jasjes als gegoten zitten en klaar zijn voor een nieuw carnavalsseizoen :) Ik wens je nog een fijne dag toe! Groetjes Krijn
Alles op tijd geleverd en zag er prima uit
Goedenmiddag Sandra, Wat een mooie opsomming in je review ;)! Het doet ons goed als bedrijf zijnde om te lezen dat klanten tevreden zijn met onze service en producten. Fijne dag! Met vriendelijke groet, Krijn
twee emblemen voelen en beetje klein uit, maar ze waren wel heel mooi.
Hey Inge, Ten allereerste hartelijk dank voor het delen van jouw ervaring met Oeteldonkstijl. Fijn om te horen dat je tevreden bent met je emblemen, hopelijk staan ze mooi op je jasje :) Ik wens je nog een fijne dag toe en wellicht treffen we elkaar in de toekomst! Groetjes Krijn
Goede kwaliteit van emblemen Snelle levering zelfs naar België. Super
Hi Mark, Wow...5 sterren! Super bedankt voor het delen van je review. Wat goed om te horen dat je tevredn bent met onze service :) Ik wens je nog een fijne dag toe. Met vriendelijke groet, Krijn
De emblemen zijn goed, alleen afmetingen van het jasje zijn soms vaag
Hey Maud, Bedankt voor het delen van je eerlijke mening. Feedback wordt altijd gewaardeerd. Ik zal het intern bespreken met het team om te kijken of wij het gemakkelijker kunnen maken voor in de toekomst :) Hartelijk dank en ik wens je een fijne dag. Groetjes Krijn
Goede maat jas en goede kwaliteit
Goedemorgen Michiel, Bedankt voor de 5 sterren, die vallen altijd wel in de smaak ;) Goed om te lezen dat je tevreden bent met je bestelling. Hopelijk komt de jas goed van pas, maar dat zal wel goedkomen :) Ik wens je nog een fijne dag! Groetjes Krijn
Hey Rolf, Wat fijn om te horen dat je zeer positief bent over je bestelling bij Oeteldonkstijl :) Ik wens je nog een fijne dag toe en wellicht treffen we elkaar in de toekomst! Groetjes Krijn