zeer goede ervaring
Hey Niklas, Een 10! Dankjewel daarvoor. Goed om te horen dat je een positieve ervaring hebt met ons :) Groetjes Zoë
Snel en precies zoals de foto
Hoi Danielle, Dankjewel voor de review! Fijn om te horen dat je onze artikelen "goei toei" vindt ;) Groetjes Zoë
Ik heb een shirtje besteld en ik kreeg bet verkeerde shirtje binnen.
Hey Nina, Dankjewel voor de review. Wat vervelend om te horen dat je het verkeerde shirt hebt ontvangen. Er zal dan iets mis zijn gegaan bij de levering van je bestelling. Je had ons hierover mogen mailen of bellen, wij willen natuurlijk dat onze klanten ontvangen wat ze hebben besteld. Dus dan lossen wij het met je op! Groetjes Zoë
Na mijn onderstaande review en afzonderlijke mail werd er direct contact opgenomen en werd het absoluut keurig hersteld. Vriendelijkheid van de medewerkers ook uitstekend! Fijn dat het zo is opgelost. ———— helaas, ik belde direct na plaatsen van een order, tevens gemaild. Ondanks dat telefonisch werd bevestigd dat de eerste order werd gecanceld, ontving ik deze toch. Het bedrag dat gecrediteerd moet worden heb ik nu na 20 dagen nog niet retour ontvangen.
Goedemiddag, Dankjewel voor de review. Wat vervelend om te horen dat het zo lang heeft geduurd totdat je je geld terug kreeg. Ik heb het even voor je nageken en ik zie nu dat je pakketje kwijt is geraakt bij PostNL, wij hebben deze dus niet retour ontvangen... Ik zie in de mail daat mijn collega's dit al met je hebben opgelost en dat je nu wel je geld hebt ontvangen. Groetjes Zoë
Originele beoordeling
De website is overzichtelijk en bestellen is makkelijk. Veel keuze uit verschillende producten. Producten worden snel geleverd en zijn van goede kwaliteit.
Hey Judith, Een 10! Dankjewel daarvoor. Fijn om te horen dat je het bestelproces via onze website makkelijk vond gaan. Groetjes Zoë
Super fijne service en mooie spullen
Hoi Marieke, Bedankt voor de review! Leuk om te horen dat je onze service fijn vindt :) Groetjes Zoë
Netjes verpakt niks op aan te merken.
Hoi Nelly, Bedankt voor de review. Goed om te horen dat we je bestelling snel hebben kunnen leveren. Hier streven wij natuurlijk naar :) Groetjes Zoë
zeer snelle levering heel erg tevreden met de spulletjes die ik besteld had. goed kwaliteit.
Hey Marianne, Een 10! Dankjewel daarvoor. Leuk om te horen dat je tevreden bent met je artikelen. Hopelijk kunnen we je in de toekomst vaker aan carnavalsartikelen helpen :) Groetjes Zoë
Snelle bezorging en netjes paket
Goedemiddag Rhoan, Bedankt voor je review! Goedo m te horen dat we je bestelling netjes hebben kunnen bezorgen. Groetjes Zoë
Snel in huis!
Hoi Joeri, Dankjewel voor de 10! Fijn dat we je bestelling snel hebben kunnen leveren. Groetjes Zoë
Originele beoordeling
Vandaag besteld is morgen in huis. Niet dus. Na ruim een niets te hebben ontvangen ze een mail gestuurd met de vraag om een update. Geen reactie. Daarna bericht via instagram met de vraag wanneer ik de spullen mag ontvangen. geen reactie. Daarna wel opeens een verzendbevestiging, maar geen antwoord op mijn berichten.
Alles was perfect verzorgd en geregeld
Hey Mike, Bedankt voor de review. Fijn om te horen dat alles van je bestelling perfect is verlopen! Groetjes Zoë
Goede en snelle levering
Hoi Edwin, Dankjewel voor de review. Goed om te horen dat we je bestelling snel hebebn kunnen leveren. Groetjes Zoë
Precies zoals op de site.
Goedemiddag A, Een 10! Dankjewel daarvoor. Fijn om te horen dat je tevreden bent met je producten. Hopelijk ga je er veel plezier van hebben :) Groetjes Zoë
Hele fijne spullen ontvangen. Ik had een vraag gesteld en er werd snel op gereageerd. Ook was het pakketje er al binnen 1 dag!!
Hi Imke, Dankjewel voor de review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met je artikelen :) En altijd fijn dat mijn collega's je vraag snel hebben kunnen beantwoorden. Groetjes Zoë
Super service, snelle levering. De emblemen zijn ook echt mooi van kleur & kwaliteit. Onbedoeld een foutieve levering ontvangen en dit werd meer dan keurig opgelost voor beide partijen.
Hi Averil, Dankjewel voor de 10! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit van je emblemen, daar zijn wij altijd blij mee. Vervelend dat je eerst een verkeerde bestelling had ontvangen, dit is natuurlijk niet de bedoeling. Fijn dat we dit hebben kunnen oplossen. Groetjes Zoë
Het bestelde jasje was niet leverbaar, de winkel mailde mij met de vraag de bestelling te annuleren of een maatje kleiner te sturen. Voor het laatste gekozen, en het jasje paste perfect. Zou het niet gepast hebben dan moest ik dit laten weten en werden de verzendkosten niet in rekening gebracht als het jasje retour was gegaan. Dat is nog eens service!
Goedemiddag Sylvia, Dankjewel voor de review! Vervelend om te horen dat het jasje niet leverbaar was in de maat die je had besteld. Maar fijn dat mijn collega's dit op deze manier hebben kunnen oplossen, en al helemaal fijn dat je het jasje ook nog eens paste :) Hopelijk kunnen we je in de toekomst nog eens aan carnavalsessentials helpen! Groetjes Zoë
De producten waren er snel en compleet.
Hoi Nienke, Dankjewel voor de review! Fijn om te horen dat we je bestelling snel hebben kunnen leveren. Groetjes Zoë
Bestelling gedaan, dag er naar ontvangen.
Hoi Anja, Een 10! Dankjewel daarvoor. Fijn om te horen dat je de bestelling snel hebt ontvangen :) Groetjes Zoë
Geweldig!
Hi Luc, Dankjewel voor de review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze services. Groetjes Zoë
Goed en snel
Hoi Britt, Een 10! Dankjewel daarvoor. Fijn om te horen dat je je bestelling snel op de mat had liggen. Groetjes Zoë
Zoals verwacht
Hoi Erik, Bedankt voor de 10! Fijn om te horen dat je producten aan de verwachtingen voldeden. Groetjes Zoë
Snelle levering en degelijke producten
Hoi Brian, Een 10! Dankjewel daarvoor. Fijn om te horen dat je de bestelling snel in huis had. Hopelijk ga je nog veel plezier hebben van je carnavalsartikelen! Groetjes Zoë
snel gekomen
Hoi Fleur, Dankjewel voor de review! Fijn om te horen dat je de bestelling snel in huis had. Groetjes Zoë
Mooie emblemen snel in huis
Hey Rianne, Dankjewel voor de review! Goed om te horen dat je de emblemen snel in huis bent en dat je tevreden bent over de looks! :) Groetjes Zoë
Na bestelling volgde een snelle levering met tracking.
Goedemorgen Tim, Bedankt voor de review! Goed om te horen dat we je bestelling snel hebben kunnen leveren. Groetjes Zoë