Snelle service en betrouwbaar
Hi, Dankjewel voor de 10! Fijn om te horen dat we je snelle service hebben kunnen bieden. Groetjes Zoë
Bestellen via de website ging zonder problemen en de levering was snel en compleet.
Hoi Marjon, Een 10! Dankjewel daarvoor. Fijn dat het bestellen via onze website zonder problemen ging. Groetjes Zoë
Zie boven
Goedemorgen, Dankjewel voor de review! Fijn dat je tevreden bent over onze prijs kwaliteit verhouding. Hopelijk kunnen we je in de toekomst nog eens van boerenzakdoeken voorzien. Groetjes Zoë
Hi Tineke, Dankjewel voor de 10! Goed om te horen dat de levering van je bestelling snel ging. Groetjes Zoë
Duidelijk aanbod en snelle levering
Hi Erik, Dankjewel voor de review! Goed om te horen dat je ons aanbod duidelijk vond en de levering snel is gegaan. Groetjes Zoë
Hoi Laura, Een 10, dankjewel daarvoor! Goed om te horen dat we je producten snel hebben kunnen leveren :) Hopelijk kunnen we je in de toekomst nog eens goede service bieden. Groetjes Zoë
Ik ben net lid dus heb nog niet veel ervaringen om over te oordelen
Hi Marcel, Dankjewel voor de review! Goed om te horen dat je tot nu toe goede ervaringen hebt. Groetjes Zoë
Na de bestelling had ik het bestelde binnen 2 dagen al in huis! Ik werd goed op de hoogte gehouden van het verloop van de bestelling!
Hi Jimmy, Dankjewel voor de review! Fijn om te horen dat we je bestelling snel hebben kunnen leveren. Hopelijk kunnen we je in de toekomst nog eens van dienst zijn :) Groetjes Zoë
Precies als omschrijving. Snel bezorgd! Helemaal goed
Hi Madelon, Bedankt voor de 10! Goed om te horen dat de producten naar wens waren. Groetjes Zoë
Helemaal top!
Hi Jeroen, Dankjewel voor de 10! Fijn om te horen dat we je bestelling snel en netjes hebben geleverd. Hopelijk heb je, of ga je, veel plezier hebben van onze producten :) Groetjes Zoë
Producten waren keurig verpakt en gelijk de volgende dag geleverd, prima service!
Hoi Tessa, Bedankt voor de review! Fijn om te horen dat je producten netjes verpakt waren en de volgende dag op de mat lagen. Groetjes Zoë
Was op dat moment niets te krijgen ivm boerenprotest. En bij jullie wel ,zodoende hier besteld anders wel in de winkel in de buurt gekocht.
Hoi Herma, Dankjewel voor de review! De boeren zakdoeken waren inderdaad een tijdje erg populair, fijn dat wij nog voldoende op voorraad hadden :) Groetjes Zoë
Prima webshop
Hey Linda, Dankjewel voor de review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze webshop. Groetjes Zoë
Besteld, volgende dag geleverd. Voor een nette prijs
Hi J, Dankjewel voor de review! Goed om te horen dat je bestelling netjes de volgende dag op de mat lag :) Groetjes Zoë
Hele snelle levering! Top!
Hoi Dilano, Bedankt voor de review! Fijn om te horen dat we je bestelling snel hebben kunnen leveren :) Groetjes Zoë
Goedemiddag, Dankjewel voor de review. Goed om te horen dat je ons top vindt ;) Groetjes Zoë
Vriendelijk contact, snelle levering.
Snel geleverd met het producert zoals je het verwacht
Hele snelle nette levering, ze doen wat ze beloven
Makkelijk te bestellen via de site, snel geleverd en de kwaliteit is goed!
De bestelling kwam netjes en op tijd binnen.
Nergens waren er meer boerenzakdoeken te krijgen. Hier wel, en ook nog eens super snel in huis!!
Mooi pakket van 12 boerenzakdoeken binnen 48 uur bezorgd
Goede service, snel geleverd in de tijd van de rode Boeren zakdoeken.
Snelle en goede levering van bestelling,