Prachtige boerenzakdoeken en snelle levering. Helemaal blij :D
Hele snelle levering en producten precies zoals is omschreven. TOP
Geen poespas gewoon goed
Oeteldonkstijl een goede zaak...geeft aan dat je bestelling later komt en dat men je bericht als het weer voorradig is...en dat doet men. Super snelle levering...top!
Besteld, mooi op tijd geleverd en netjes verpakt
Eerder had ik een gasfles die je met slang aan een gaskookplaat moest maken op de camping. In 2019 rook ik gas in de aanhanger waar ik die gasfles met kookplaat had staan. Als mijn kennis toen een sigaret opgestoken had zou er een bom ontploft zijn. Dit gaspit van jullie is een veel veiliger systeem. Als het gasbusje niet goed aangesloten is slaat hij uit door een soort beveiliging. Daar ben ik dan ook heel blij mee. Wat ik boven al schreef. Een veiliger systeem dan dit gaspit van jullie bestaat er niet. Één perfect veilig systeem.
Zo als afgesproken geen op of aanmerkingen
Mooie producten op de site en mooie en goede kwaliteit ben er zeer tevreden mee een echte aanrader .
Zeer tevreden prima product ik werd goed op de hoogte gehouden. En een snelle bezorging.
Hi foekje, Dankjewel voor de review! Fijn dat de levering van je bestelling snel en netjes is verlopen. Groetjes Zoë
Ik heb een paar keer telefonisch contact gehad na het plaatsen van mijn bestelling en de mensen aan de andere kant van de lijn waren ontzettend geduldig en hulpvaardig. Daarnaast was alles ruim op tijd binnen!
Hi Joke, Dankjewel voor je review. Wat een mooi compliment voor mijn collega's, daar zullen ze heel blij mee zijn :) Hopelijk kunnen we je in de toekomst nog eens ergens mee helpen. Groetjes Zoë
Duidelijke webshop. Snelle levering!
Hi Anouk, Dankjewel voor het mooie punt, hier zijn we erg blij mee! Wat leuk om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit van onze oeteldonk emblemen! Groetjes Zoë
Super snelle service, zee tevreden
Hii Ans, Bedankt voor je mooie review! Wat goed om te zien dat er een snelle service was op je bestelling, wat fijn dat je tevreden bent! Mocht je ons nog eens nodig hebben in de toekomst dan weet je ons te vinden ;) Groetjes Dewi
Je wordt netjes op de hoogte gehouden van het verloop van de order, snelle levering: top!
Goedemiddag I, Dankjewel voor je mooie 10 hier zijn we heel erg blij mee! Goed om te lezen dat je bestelling snel bij je geleverd is, hopelijk heb je er veel plezier van! Groetjes Dewi
Ik heb hier een aantal boerenzakdoeken besteld voor de klas van mijn dochter. Zij mogen namelijk optreden met de Boerendansers uit het dorp. Het bestellen ging makkelijk, levering was snel en keurig verzorgd. Kortom; prima site!
Hey Dorine, Wat fijn dat het bestellen van de boerenzakdoeken gemakkelijk is gegaan! Goed dat de levering ook snel is geweest, hopelijk heb je er veel plezier van gehad :) Groetjes Dewi
Goede levering en goed te volgen
Hey Michel, Dankjewel voor je review. Fijn om te horen dat je je boerenkielen goed kon volgen en dat alles met het leveren goed is gegaan. Groetjes Dewi
Geweldig voor laatste minuut bestellingen
Hi McKay, Bedankt voor je 10! Hopelijk heb je veel plezier van je Oeteldonk artikelen. Groetjes Dewi
Producten welke ik geleverd heb gekregen zijn zoals op de site aangeboden. Kwaliteit van het jasje is niet al te best. Snel geleverd
Hey Vera, Dankjewel voor je review. Fijn dat je alle producten snel binnen gekregen hebt! Groetjes Dewi
Ik kwam last minute nog met een bestelling maar kreeg deze nog mooi op tijd. Spullen zijn ook goed van kwaliteit.
Hey Claartje, Heel erg bedankt voor je review. Fijn dat je een fijne ervaring hebt met ons. Hopelijk heb je veel plezier van je sjaal, handschoenen en kikker sjaal! Groetjes Dewi
Snelle bezorging. Goede service. Retour sturen was ook geen probleem. Geld snel weer terug op mijn rekening.
Goedemiddag J, Super bedankt voor je 10! Goed dat je een snelle bezorging gehad hebt op je Oeteldonk artikelen, ook fijn dat het retourneren goed is verlopen. Mocht je in de toekomst ons nog eens nodig hebben weet je ons te vinden ;) Groetjes Dewi
Goede service Wordt snel geleverd.
Hey Juliette, Dankjewel voor je cijfer en review. Goed om te zien dat de levering van je emblemen snel is gegaan en dat alles goed is verlopen bij je! Groetjes Dewi
Snel geleverd en verder geen opmerkingen.
Hey Piet, Super bedankt voor je 10! Fijn dat je emblemen snel geleverd zijn. Groetjes Dewi
Handschoenen besteld. Deze waren te kapot . Nieuwe verstuurd gekregen
Goedemiddag Geert, Dankjewel voor je review. Goed om te zien dat de kapotte handschoenen zijn omgewisseld en dat je nu tevreden bent met je Oeteldonk handschoenen! Groetjes Dewi
Snelle levering en goede artikelen, erg tevreden met het contact via de whatsapp over de voorraad.
Hoi Bart, Fijn om te lezen dat de levering van je artikelen snel is gegaan, ook het contact met mij collega over de voorraad ben blij dat je tevreden bent over je bestelling! Groetjes Dewi
Goede kwaliteit
Hi TAM, Dankjewel voor jou cijfer en review. Fijn dat de emblemen netjes geleverd zijn bij je! Groetjes Dewi