1 dagen telaat tijdens carnaval maar verder prima optijd. Zelfs 1 dag voor carnaval optijd geleverd!!!! Geweldige winkel!! Goede qualiteit producten ook!!!
Hey Jan, Bedankt voor jou cijfer en review. Fijn om te lezen dat het allemaal op tijd geleverd is voor je. Hopelijk heb je veel plezier van je emblemen en sokken! Groetjes Dewi
Mooie warme bontjas mogen ontvangen. Snelle levering en top service!
Goedemiddag Kelly, Dankjewel voor je review. Fijn om te horen dat je een warme jas hebt ontvangen en er hopelijk veel plezier mee hebt. Groetjes Dewi
Originele beoordeling
De panter bontjas had ik besteld. Echter kreeg ik een felroze geleverd. Product klopte dus niet met omschrijving.
Snelle levering, goed telefonisch en per mail bereikbaar. Komen hun afspraken na. Super fijne ervaring met Oeteldonkstijl.nl
Hi Monique, Bedankt voor je cijfer en review. Fijn om te lezen dat er fijn contact is geweest met mijn collega en dat je problemen zijn verholpen. We hopen dat we je vaker gaan zien , dat je veel plezier gehad hebt van jou Oeteldonk artikelen ;) Groetjes Dewi
Vrijdag middag besteld zaterdag rond 12u bezorgd Was netjes optijd
Hey Hilde, Dankjewel voor je 10! Fijn om te zien dat de levertijd snel was op jou Oeteldonk artikelen. Hopelijk heb je er veel plezier van gehad:) Groetjes Dewi
Prima, alleen veel te hoge verzendkosten, kan goedkoper!
Beste Marielle, Bedankt voor je review! We hebben je een mail gestuurd als reactie op deze review, helaas hebben we daar geen antwoord op gehad. We hopen dat we voor alles behalve de verzendkosten wel aan je verwachting hebben voldaan. Hopelijk heb je verder wel een fijne Carnaval gehad. Groetjes Gijs
Jammer. Want de levertijd is super snel. Dikke 10! Retourneren is daarintegen duur. Jammer!
Beste Joyce, Bedankt voor je review! Vervelend om te lezen dat je niet tevreden was over de retourkosten. Ik heb hierover geprobeerd contact op te nemen via de mail. Helaas heb ik hier geen reactie meer over mogen ontvangen. We proberen het namelijk altijd zo goed mogelijk op te lossen voor onze klanten. Hopelijk heb je toch een hele fijne carnaval gehad! Groetjes Gijs
Shirt scheen door en retourkosten zijn voor jezelf, zie dit nergens op de site aangegeven staan
Beste Marell, Bedankt voor je recensie! Ik heb geprobeerd je te contacten via de mail om het samen op te lossen. Helaas heb ik niets meer van je vernomen. Maar uiteraard hadden we het graag opgelost. Mocht je in de toekomst ooit een klacht of vraag hebben kan je altijd contact met ons opnemen. Hopelijk heb je toch een fijne Carnaval gehad! Groetjes Gijs
Ik vind het jammer dat de retour kosten vrij duur zijn (€7,20). Uiteraard had ik dit van te voren kunnen uitzoeken, maar dit is voor mij een reden voortaan niet meer online te bestellen bij Oeteldonkstijl. Daarbij vond ik het assortiment vrij prijzig.
Beste Yvonne, Bedankt voor je review! Ik heb geprobeerd contact met je op te nemen via de mail, maar helaas niets van je vernomen. Ik vind het vervelend dat je ons als te duur hebt ervaren. We waarderen je feedback in ieder geval en hopen dat je ondanks de prijs toch een hele fijne Carnaval hebt gehad! Groetjes Gijs
Leuke producten, echter geen communicatie over verzendtijd, geen reactie op e-mail. Bestelling buiten "topseizoen" pas na 2,5wk. ontvangen.
Goedemiddag Fee, Bedankt voor je review. Wat fijn dat je onze producten leuk vind. Vervelend om te horen dat je bestelling te laat was. Waarschijnlijk is er iets mis gegaan bij PostNL, want ik zie dat het wel op tijd is verzonden. Mocht dit in de toekomst nog eens gebeuren kan je altijd contact opnemen met onze kantenservice. Daar helpen we je graag verder. Hopelijk heb je toch veel plezier gehad van je bestelling. Groetjes Dewi
Binnen 2 dagen geleverd, goede qualiteit. Betere prijzen dan de winkels in de stad.
Goedemiddag Dirk, Dankjewel voor jou 10! Fijn om te lezen dat je de boerenkiel van goede kwaliteit vind. Hopelijk heb je er veel plezier van gehad! Groetjes Dewi
ge wel dig! omdat jullie site er zeer goed uit ziet er staat wat over het personeel beschreven ze hebben leuke embleems die in zijn van het jaar en ze kunne er zelf ook voor je maken en ook voor een zeer goedde prijs ze zijn niet te duur maar gewoon het goede prijsje. ik ga er volgend jaar zeker nog meer kopen!
Hi Djamilla, Fijn om te lezen dat je onze site er goed uit vind zien. Ik hoop dat je veel plezier hebt van je emblemen. Ik hoop je volgend jaar weer bij ons te zien voor onze emblemen! Groetjes Dewi
Snelle levering, mooie producten voor een goede prijs!
Hey Isa, Super bedankt voor je cijfer en review! Goed om te lezen dat je Oeteldonk artikelen snel geleverd zijn, dat je ook tevreden bent over je trui, sjaal, hoofdband en body jewels. Mocht je ons nog nodig hebben voor Oeteldonk artikelen weet je ons te vinden ;) Groetjes Dewi
Goed bereikbaar, snelle levering en goede prijs.
Goedemiddag D, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat we goed bereikbaar zijn en dat je emblemen, jasje en body jewels snel geleverd zijn bij je. Groetjes Dewi
Ondanks de drukte toch doen wat je beloofd, top!
Hey Roy, Dankjewel voor jou cijfer. Ik hoop dat je veel plezier hebt van je emblemen. Mocht je ons in de toekomst weer nodig hebben voor emblemen weet je ons te vinden ;) Groetjes Dewi
Snelle levering en emblemen zagen er goed uit.
Hoi Martijn, Bedankt voor je review! Goed om te lezen dat je emblemen snel geleverd zijn en dat je de emblemen er goed uit vond zien. Groetjes Dewi
Helemaal top!
Goedemiddag Gerardus, Dankjewel voor je review en cijfer! Ik hoop dat je veel plezier hebt van je coltrui. Groetjes Dewi
Ondanks de topdrukte, 2 dagen voor Carnaval, alle bestelde artikelen de volgende dag bezorgt.
Hi Maan, Super erg bedankt voor je 10! Fijn dat je sjaal en handschoenen en andere producten op tijd binnen zijn gekomen. Groetjes Dewi
Het product doelman de verwachtingen
Goedemiddag Guido, Dankjewel voor 10! Wat fijn om te zien dat je producten snel geleverd zijn en dat je tevreden bent over je producten. Groetjes Dewi
Super snel dag voor carnaval geleverd toppertjes erg blij mee
Hi Mgm, Wat goed om te lezen dat je tevreden bent over de levering en carnaval hebt kunnen vieren met onze producten! Groetjes Dewi
Goedemiddag Peter, Dankjewel voor je review. Fijn om te lezen dat je emblemen snel geleverd zijn! Groetjes Dewi
Zeer plezierige ervaring om online te bestellen bij dit bedrijf. Duidelijke website en ondanks mijn bestelling in de (drukke) week voor carnaval, was het de volgende dag al in huis! De levering was compleet en de bestelde emblemen van een goede kwaliteit.
Hi Cleo, Dankjewel voor jou 10! Goed om te lezen dat je een plezierige ervaring hebt met ons bedrijf en het bestellen en leveren. Ik hoop dat je veel plezier hebt van je emblemen! Groetjes Dewi
Ik vind oeteldonkstijl een geweldige service hebben.. toen er iets gemist werd werd het meteen verholpen...petje af
Hey André, Dankjewel voor jou review. Fijn dat je een hele goede ervaring hebt met mijn collega's en dat je probleem meteen verholpen is. Als je ooit nog iets bij ons wil kopen weet je ons te vinden :) Groetjes Dewi
Hey Dimitri, Bedankt voor jou review. Ik hoop dat je veel plezier hebt van je Oeteldonk artikelen. Mocht je in de toekomst weer Oeteldonk artikelen nodig hebben weet je ons te vinden ;) Groetjes Dewi
Nette snelle levering
Goedemiddag Lilian, Bedankt voor jou cijfer en review. Fijn om te lezen dat je producten snel geleverd zijn en te zien dat je tevreden bent! Groetjes Dewi
De levering was binnen het gestelde termijn. De stof van de bontjas is van mooie kwaliteit en de jas zit lekker warm!
Hey Petra, Wat fijn om te zien dat je zeer tevreden ben over je bontjas hoop dat je er veel plezier van hebt! Groetjes Dewi