Natuurlijk bedenk je pas een dag van te voren dat je gaat carnaval vieren. Hoe fijn is het dat dit bedrijf zich aan de levertijd houdt en inderdaad binnen 24 uur de shawl en krunchies op de mat lagen!
Hoi R, Wat fijn om te lezen dat je de shawl en scrunchie snel geleverd waren dat je alsnog carnaval hebt kunnen vieren! Als je volgend jaar met carnaval nog iets snel nodig hebt weet je ons snel te vinden ;) Groetjes Dewi
Goed aanbod, goede kwaliteit en snelle levering
Hoi Tamara, Bedankt voor jou review. Goed om te lezen dat er een goed aanbod is op onze site. Mocht je ons weer nodig hebben voor volgend jaar weet je ons te vinden :) Groetjes Dewi
keurig volgende dag in huis
Hoi Machteld, Dankjewel voor jou 9 en review! Hoop dat je veel plezier heb gehad van je sjaals en andere artikelen. Fijn dat de levering snel is verlopen. Groetjes Dewi
Dag na bestelling al thuisbezorgd ondanks dat het toen erg druk was zo net voor carnaval. Lagere prijzen dan bij winkels in de stad. Goede kwaliteit.
Goedemiddag Mariëlle, Fijn om te lezen dat het ondanks de drukte snel geleverd is bij je. Hoop dat je als je volgende carnaval weer iets van Oeteldonk nodig hebt weet je ons te vinden :) Groetjes Dewi
Snelle levering, goed geholpen en goede producten
Hey Lisa, Dankjewel voor jouw 10! Wat fijn om te lezen dat je goed geholpen bent met jou artikelen. Hoop dat je veel plezier gehad hebt van jou Oeteldonk emblemen en trui! Groetjes Dewi
Goede service, uitstekend product
Hoi Vincent, Super bedankt voor jou review. Fijn om te lezen dat er een goede service is geweest bij je Oeteldonk product. Groetjes Dewi
Snel bezorgd en goede kwaliteit
Goedemiddag Ingrid, Dankjewel voor jou 9! Ik hoop dat je veel plezier gehad hebt van je artikelen. Hopelijk zien we je volgend jaar met carnaval weer bij ons! Groetjes Dewi
Snel en gemakkelijk te bestellen, prima ervaring!
Goedemiddag Ana, Dankjewel voor jou review. Goed om te lezen dat alle Oeteldonk emblemen gemakkelijk besteld en geleverd zijn! Groetjes Dewi
Geweldig service Donderdags een bestelling geplaats, vrijdags al in de brievenbus. Wat bleek, het adres was goed maar de inhoud was voor iemand snders. Ik heb gelijk gebeld en kreeg een vriendelijke meneer aan de lijn en binnen 3 minuten was het opgelost en zoals beloofd zaterdags alsnog de gehele bestelling binnen gekregen!! Dikke 10 voor jullie
Goedemiddag Noah, Dankjewel voor jou 10! Vervelend dat de bestelling niet meteen goed is gegaan met leveren. Wel fijn om te lezen dat je fijn contact gehad hebt met mijn collega en dat het snel geregeld is! Hoop dat je er veel plezier van je Oeteldonk sjaal en handschoenen gehad hebt. Groetjes Dewi
Artikelen de volgende dag geleverd en goede kwaliteit. Top.
Hey Lara, Dankjewel voor jou super cijfer en review! Hopelijk heb je veel plezier gehad van je truien en en oorbellen tijdens carnaval. Hopelijk weet je ons weer te vinden volgend jaar met carnaval! Groetjes Dewi
Het wat een prachtig embleem
Hoi Anne, Wat fijn om te zien dat je het Jungkse embleem een mooi embleem vind! Dankjewel voor jou mooie cijfer voor ons. Groetjes Dewi
Artikelen die ik had besteld zagen er uit zoals op de foto. Snel geleverd!
Hoi Holly, Fijn om te lezen dat je een snelle levering is geweest van je Oeteldonk artikelen! Hopelijk heb je er veel plezier van gehad. Groetjes Dewi
Goede kwaliteit vd spulletjes die ik had besteld En de andere dag al in huis Per ongeluk teveel betaalde verzendkosten ook nog retour gekregen In 1 woord Top
Beste Arja, Bedankt voor je mooie review! Goed om te lezen dat je blij was met de levering en de spulletjes. Hopelijk zien we je volgende carnaval weer terug bij onze webshop! :) Groetjes Gijs
Ga zo door
Beste Wim, Bedankt voor je mooie review! Goed om te zien dat je ons een mooie 9 geeft. We zullen zeker zo doorgaan en hopen je volgend jaar weer terug te zien op onze webshop. :) Met vriendelijke groet, Gijs
Artikel teveel besteld en zonder problemen teruggestuurd en geld terug gekregen. Vriendelijke klantenservice aan de telefoon.
Beste Edwin, Bedankt voor je review! Goed om te horen dat je tevreden bent over onze service, daar worden wij natuurlijk blij van. Hopelijk heb je veel plezier gehad van je bestelling! Groetjes, Gijs
Ik ben erg blij met het geleverde artikel en het is twee dagen na mijn bestelling bezorgd. Heel veel dank daarvoor.
Hii Willie, Wat een mooie review, dankjewel! Fijn dat de gebreide Kruikenstad sjaal goed bevallen is, daar doen we het voor :). Hopelijk zien we je nog eens terug bij Oeteldonkstijl, je weet ons te vinden! Groetjes, Kirsty
Snelle verzending en goed verpakt! Blij met mijn producten
Zelfs nog even het genoegen gehad, om met de Don Corleone van het bedrijf (Mark) contact te hebben over mijn vraag
Goede kwaliteit voor een gunstige prijs en snel geleverd.
De bestelling was meer dan een week na het bestellen pas verstuurd. Hierdoor had ik de truien niet op tijd binnen. Daarnaast is het model van de trui erg kort
Na bestelling binnen 1 dag geleverd!
Vind het jammer dat de val vd maten er niet vermeld zijn, het valt kort ;teleurgesteld
Goede snelle communicatie en service.
Was top