Goed en betrouwbaar
Mijn bestelling was op tijd binnen en het truitje zit ook nog eens super mooi! Ik ben er heel blij mee!
was een leuk tijd verdrijf, het gaf me tevens de mogelijkheid iets meer te leren van het oeteldonkse carnaval
2 truien besteld om de Bossche horeca te steunen, duidelijke communicatie over wanneer dat ze werden gelevert en het artikel zelf is ook van mooie kwaliteit!
Ondanks de zeer slechte weersomstandigheden kwam de truien op tijd aan. Tevens goede communicatie via mail om de trui eventueel zelf op te halen. Daar zou je twee gratis emblemen bij krijgen. Netjes !! Uiteindelijk dus toch op tijd binnen.
Ik was iets vergeten en heb daarna direct een mail gestuurd. Vriendelijke reactie terug en gelijk opgelost. Top.
Bestelling geplaatst en netjes de info per mail ontvangen. Snelle levering. Artikelen keurig verpakt
Alles netjes aangekomen
Zo moet het
Snelle verzending
Prima ervaring. Geen problemen mee gehad.
Wat een service! Na telefonisch contact is een medewerker op de terugweg naar huis bij ons langs gekomen om een trui om te ruilen voor de juiste maat! Nogmaals dank.
Ik wilde een embleem laten maken voor iets bijzonders. Een goede vriendin en haar partner hebben hun eerste kindje verloren. Hier wilde ik iets speciaals voor doen en dankzij oeteldonkstijl is het iets heel moois geworden. Ik ben zelf totaal niet creatief, maar door samen te werken en mee te denken is het gelukt. Ze zijn erg meedenkend en behulpzaam. Ik ben echt super blij met hun geweest. Nog een keer heel erg bedankt voor het prachtige resultaat.
Ik bestelde een simpele oeteldonk aanvoerdersband maar kreeg er een leuk persoonlijke kaart bij. Verzendtijd was enigszins wel wat lang maar dat maakt nu niet uit omdat er toch geen carnaval kan worden gevierd!
Ze deden wat ze beloofden en alles werd ook snel geleverd !!!
Toppie Snelle levering en goeie kwaliteit
Voldoet zoals omschreven. Op zondag besteld, woensdag 10 dagen later binnen gekregen.
Snelle levering, kwaliteit-prijs goed!
Duidelijk omschreven producten met duidelijke foto. Goede afhandeling en vlotte bezorging. Top!
Snelle bezorging, goede kwaliteit en zelfs een persoonlijk kaartje!
kwalitatief erg mooi embleem geworden ondanks ik een getekend ontwerp had ingeleverd. Persoonlijk contact en snelle levering. Super!
De bestelling is snel geleverd, maar was niet volgens de beschrijving op de website. De boerenzakdoek zou 100% katoen zijn, maar deze was 100% polyester helaas.
Hoi, Dankjewel voor je positieve review! Jij bent in ieder geval helemaal het mannetje tijdens carnaval met je Oeteldonk veters. Veel plezier tijdens carnaval. Groeten, Teun