Duidelijke site, niet duur en snel geleverd
Hoi Yvonne, Dankjewel voor dit perfecte cijfer! We vinden het leuk om te horen dat je zo positief bent over ons. Je gaat vast en zeker veel plezier beleven met deze Oeteldonk producten tijdens carnaval! :D. Nog maar heel eventjes wachten ;). Groetjes, Sjoerd
Ontwerp heel mooi geworden, heel aardige medewerkers en snel reactie. Fijn op de hoogte gehouden van alle fases van het embleem. Heel mooi embleem geworden, zijn er super blij mee!!
Hoi Sterre, Wat super dat je zo blij bent met je eigen gemaakte embleem! We vonden het leuk om er aan mee te werken. Hij zal vast en zeker prachtig staan op het oeteldonkjasje! We wensen je nu al een fijne carnval. Groetjes, Sjoerd
Snelle levering, product is conform website.
Hoi Tessa, Hopelijk heb je het lekker warm gehouden met onze Oeteldonksjaal! Dankjewel voor je mooie review en hopelijk tot carnaval! Groetjes, Sjoerd
Makkelijk betalen en snelle levering
Hoi Walter, Dankjewel voor je mooie review! Hopelijk zijn de Oeteldonk emblemen goed in de smaak gevallen. Hopelijk zien we je richting carnaval weer terug bij ons! We kunnen niet wachten. Groetjes, Sjoerd
Een met de hand geschreven kaartje erbij, en de levering was snel en goed verlopen. Prima ervaring!
Hoi David, Hopelijk heb je een fijne 11-11 gehad! Jij viel in ieder geval niet buiten het bootje in Den Bosch met het Oeteldonk jasje en Oeteldonk emblemen. Tot carnaval en hopelijk tot de volgende bestelling! Groetjes, Sjoerd
Hoi Peter, Ge-wel-dig inderdaad, dat cijfer dat je ons geeft! Bedankt voor de dikke tien en al vast veel carnavalsplezier, het komt al dichterbij ;). Groetjes, Sjoerd
Hi Boy, Bedankt voor je KiyOh review! We zijn erg tevreden met deze puntenlijst, super bedankt! Nog veel plezier van je Oeteldonk beanie! Groetjes, Marleen
Pluspunten
Snelle levering (volgende dag in huis) en leuk geschreven kaartje van het bedrijf!!
Wauw, wat een leuke review Huub! Super bedankt voor deze mooie punten lijst en natuurlijk je complimenten :). Nog heel veel plezier van je Oeteldonk artikelen en wellicht tot snel! Groetjes, Marleen
Beste Bert, Ik wil je bedanken voor deze mooie puntenlijst! Ik wens je nog heel veel plezier van je Oeteldonk emblemen. Tot snel! :) Groetjes, Marleen
Heel erg bedankt voor deze mooie review Erwin! Ik wens je nog heel veel plezier van je Oeteldonk artikelen en wellicht tot snel :). Groetjes Marleen.
Hoge verzend kosten
Beste Femke, Bedankt voor de KiyOh review! We zijn erg tevreden met deze 8. :) De verzendkosten zijn in verhouding natuurlijk goedkoper wanneer je meer besteld. Echter snap ik dat het voor deze sjaal en body jewels erg duurt lijkt. Helaas zijn dit kosten die we zelf ook moeten maken dus deze zullen toch blijven. In ieder geval wel heel erg bedankt voor de tip! We gaan kijken of we er toch nog iets mee kunnen. Groetjes, Marleen
Beste John, Super bedankt voor deze 10! Echt heel fijn om zo'n beoordeling te krijgen. Ik wens je nog veel plezier van je Oeteldonk artikelen! Groetjes, Marleen
Pluspunten
Echt perfect geholpen, super personeel achter de telefoon
Wauw, wat een top review Wendy! Echt heel leuk om te horen. Nog veel plezier van je Oeteldonk emblemen! :) Groetjes, Marleen
Hoi Lise! Bedankt voor je mooie review! Veel plezier van je Oeteldonk sjaal! Graag tot ziens! Groetjes, Maud.
Hoi Mark! Bedankt voor deze geweldige review! Veel plezier van je Oeteldonk emblemen! We zien je graag terug. Groetjes, Maud.
Pluspunten
Snelle levering met een persoonlijk kaartje bij mijn bestelling! Super geregeld.
VerbeterpuntenGeen
Hoi Rishma! Super leuk om je review te lezen! Hier worden we natuurlijk heel vrolijk van :)! Ik hoop dat de Oeteldonk producten ook helemaal naar wens waren. Groetjes, Maud.
Hoi Remco! Bedankt voor deze geweldige review! :) Ik hoop dat de dorustrui en het pakket naar wens waren en dat je een fijne carnaval hebt gehad! Tot ziens! Groetjes, Maud.
Pluspunten
Leuk kaartje erbij!
Hoi Huub! Fijn om te zien dat alles zo naar wens is! Bedankt voor deze geweldige review en ik hoop dat Oeteldonk handschoenen naar wens waren! Groetjes, Maud.
Pluspunten
Had zelf een foutje gemaakt en kreeg snel het goede product gratis opgestuurd en mocht zelf het andere product houden, top service!!
Hoi Vince! Bedankt voor je super review! Een foutje is menselijk natuurlijk :). Hopelijk was je carnaval geslaagd en we zien je graag terug! Groetjes, Maud.
Pluspunten
Snelle levering. Leuke verpakking. Prima prijs ten opzichte van andere leveranciers.
VerbeterpuntenNvt
Hoi Monique! Bedankt voor deze super review! Fijn om te zien dat je zo tevreden bent. Hopelijk was het Oeteldonk pakket helemaal naar wens! :) Groetjes, Maud.
Hoi Kim! Bedankt voor je mooie review! Veel plezier van je Oeteldonk emblemen en broche! Graag tot ziens! :) Groetjes, Maud.
Pluspunten
Snelle, goede EN persoonlijke service! Ik kreeg een handgeschreven kaartje waarin mij veel plezier werd gewenst tijdens carnaval! heel attend!
Hoi Bas! Wat leuk dat je dit zo ervaart en natuurlijk bedankt voor deze geweldige review! Ik hoop dat je ook daadwerkelijk een fijne carnaval hebt gehad en we zien je graag nog eens terug! :) Groetjes, Maud.
Pluspunten
Zeer vriendelijke en snelle klantenservice.
VerbeterpuntenEr zit niet heel veel datail in de zelf ontworpen embleems
Hoi Mats! Bedankt voor je bestelling en de feedback! We proberen altijd zoveel mogelijk detail erin te verwerken maar helaas is dit niet altijd mogelijk omdat het wordt geborduurd. We zullen je feedback uiteraard meenemen en kijken of we nog iets kunnen verbeteren! :) Groetjes, Maud.