Heel goed snelle levering!
Hoi Minka, Dankjewel voor de 10! Fijn om te horen dat we je bestelling snel hebben kunnen leveren. Groetjes Zoë
Mooie emblemen. Snel verzonden alleen weer toch in 2 dagen geleverd, maar dat komt door Post.nl niet door Oeteldonkstijl.
Goedemorgen R, Dankjewel voor je review! Wat fijn om te horen dat je onze emblemen mooi vindt :) Helaas zijn er bij PostNL de afgelopen weken veel vertragingen van bezorgmomenten geweest. Hier balen wij zelf ook enorm van! Gelukkig zijn jouw emblemen wel nog vóór carnaval geleverd. Groetjes Zoë
goed en op tijd geleverd voor goede prijs
Hi Gerard, Dankjewel voor je review! Goed om te horen dat we je producten snel hebben kunnen leveren. Groetjes Zoë
Goede producten, divers, fijne communicatie en goede en snelle levering
Goedemorgen Pascale, Een 10! Dankjewel daarvoor. Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze webshop :) Groetjes Zoë
zal we handig zijn als er een beschrijving bij ziet hoe je de emblemen op de kiel kan plaatsen
Hi John, Dankjewel voor je review. Bedankt voor de tip! We gaan kijken of we hier voor volgend jaar goede instucties over kunnen schrijven. Groetjes Zoë
Andere bedrijven geven bij de aankoop een leveringsmoment bij benadering en een track en trace de dag voor of van levering en veel exacter moment van levering.
Goedemorgen Marcel, Dankjewel voor je review! Fijn dat je over het algemeen tevreden bent. Helaas is het zo dat vanaf het moment dat je bestelling bij ons de deur uit gaat alle updates gegeven moeten worden door PostNL. Als het goed is krijg je vanuit hen updates en mailtjes met de track&trace code. Groetjes Zoë
Net voor carnaval en na sluitingstijd toch nog bestelling verzonden,zodat ik het mooi op tijd binnen had.
Hi Bart, Dankjewel voor je review. Fijn om te horen dat we je bestelling toch nog net voor carnaval hebben kunnen verzenden. :) Groetjes Zoë
perfect, volgens verwachting en snel
Goedemorgen Erik, Dankjewel voor je review! Fijn om te horen dat we je bestelling snel hebben geleverd. Groetjes Zoë
Binnen 2 dagen bezorgd, zelfs in de week van carnaval
Hi Thijs, Een 10! Dankjewel daarvoor. Fijn om te horen dat we ook in de carnavalsweek je bestelling snel hebben kunnen bezorgen. Groetjes Zoë
alles correkt en snel geleverd
Hey Erik, Dankjewel voor je review! Fijn om te horen dat je je bestelling snel in huis had :) Groetjes Zoë
Snel geregeld
Hoi Peter, Dankjewel voor je review! Fijn dat je je bestelling snel in huis had. Groetjes Zoë
Kwaliteit goed Snel geleverd
Hey Twan, Een 10! Dankjewel daarvoor. Fijn om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit van de artikelen. Groetjes Zoë
Top producten ga zo door
Hi Willem, Een 10! Dankjewel voor je review. Fijn om te horen dat we je snelle service hebben kunnen bieden. Groetjes Zoë
mooie gehaakte glazenhouders gekocht paar dagen van te voren en ze waren op tijd en verrekte handig ;)
Hoi Marlies, Dankjewel voor je review! Fijn om te horen dat je onze bekerhouders tijdig binnen had en dat je ze handig vond :) Groetjes Zoë
Snel verzonden en goede kwaliteit!
Hi Tes, Dankjewel voor je review. Fijn om te horen dat we je bestelling snel hebben kunnen verzenden en dat je tevreden bent met de kwaliteit van de producten. Groetjes Zoë
Goed spul
Hi Jeff, Dankjewel voor je review! Fijn om te horen dat we je een snelle service hebben kunnen bieden. Groetjes Zoë
Keuze uit een groot assortiment voor een goede prijs. Vlot werkende website. Fijn dat je je bestelling kunt afhalen.
Hoi Naomi, Dankjewel voor de review! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent met ons ruime assortiment en de lage prijzen die wij bieden :) Groetjes Zoë
Super service en meedenkend personeel
Hi Jack, Een 10! Dankjewel daarvoor. Fijn om te horen dat we je goede service hebben kunnen bieden en dat mijn collega's goed hebben meegedacht met je :) Groetjes Zoë
Besteld en netjes verzorgd bezorgd
Hoi Marjanne, Dankjewel voor de review! Goed om te horen dat we je bestelling netjes hebben kunnen bezorgen :) Groetjes Zoë
Goede service!
Beste Isabelle, Een 10! Dankjewel. Fijn om te horen dat je onze service goed vond. Groetjes Puck
Snel geleverd, super kwaliteit, geen geld! Echt heel blij mee…. Vooral mijn zoon van 22 paste het perfect. Super service.
Beste Pos, Dankjewel voor je review. Fijn om te horen dat alles naar wens was. :) Groetjes Puck
2x sjaals besteld netjes verpakt bezorgd.
Beste Eric, Dankjewel voor je review. Fijn om te horen dat de bezorging netjes is verlopen. :) Groetjes Puck
Ik zou hier zo weer wat bestellen
Beste Angelique, Dankjewel voor je review. Fijn om te horen dat alles goed was. Groetjes Puck
Producten zijn als omschreven. Snelle verzending
Beste Marleen, Dankjewel voor je review. Fijn om te horen dat de producten snel waten geleverd. Groetjes Puck
Fijne bontjasjes
Beste Jacqueline, Dankjewel voor je review. Fijn om te horen dat de bondjas fijn was. Groetjes Puck