zeer goed
Beste Walter, Dankjewel voor je review. Fijn om te horen dat alles goed was. :) Groetjes Puck
Snel geleverd goed verpakt
Beste Miranda, Dankjewel voor je review. Goed om te horen dat je pakketje snel was geleverd en goed was ingepakt. Groetjes Puck
Helemaal top, hmmm wil eigenlijk morgen wel een pruik op munne kop. Besteld bij Oeteldonkstijl.nl en ja hoor supermooie pruik de volgende middag geleverd.
Hey Marina, Dankjewel voor review. Fijn om te horen dat je de dag erna de mooie pruik binnen was en kon opzetten. :) Groetjes Puck
Duidelijke overzichtelijke website. Bestelling 1 dag later netjes verpakt met Track&trace thuis ontvangen. Goed en betrouwbaar om een volgende keer weer een bestelling te plaatsen.
Beste, Een 10, dankjewel! Superfijn om te horen dat alles naar wens was! :) Groetjes Puck
Mooi jasje gekocht zit perfect top
Beste Richard, Dankjewel voor je review. Fijn om te horen dat het jasje perfect zit. :) Groetjes Puck
Ik heb een sjaal gekocht (die uit 1 stuk is gebreid) ik heb hem 2 om gehad en zit nu al een gat in. Draden bin de 1e keer al
Een gemakkelijke website en een super snelle levering!!! Top!!!
Beste Glenda, Een 10! Dankjewel. Superfijn om te horen dat de levering snel was en de website gemakkelijk was. Groetjes Puck
Makkelijk besteld en volgende dag volgens afspraak in huis , top
Beste Edwin, Dankjewel voor je review. Goed om te horen dat zoals afspraak je pakketje optijd binnen was. Groetjes Puck
Goede kwaliteit en snelle levering.
Beste Louisa, Een 10! Dankjewel. Fijn om te horen dat alles naar wens was. :) Groetjes Puck
Snelle levering en meesterlijke spulletjes
Beste Debbie, Dankjewel voor je review. Fijn om te horen dat je levering snel was. :) Groetjes Puck
Snelle levering, goed artikel
Beste Tygo, Dankjewel voor je review. Fijn om te horen dat de levertijd snel was. Groetjes Puck
Makkelijk te bestellen en snel in huis...fijn hoor
Beste Dorothé, Een 10, dankjewel! Fijn om te horen dat het gemakkelijk te bestellen was en dat het snel in huis was. :) Groetjes Puck
Embleem en wat spullen gekocht, dochter was er super blij mee
Beste Jennine, Dankjewel voor je review. Goed om te horen dat je dochter blij was met de producten. :) Groetjes Puck
Goede communicatie qua levering, vlotte levering en een eenvoudige site. Het zou leuk zijn als er van meer carnavalsverenigingen artikelen op de site zouden staan.
Beste, Dankjewel voor je review. Fijn om te horen dat alles kwa levering goed is gegaan. Ook dankjewel voor je tip! :) Groetjes Puck
Snel en top service
Beste Erica, Dankjewel voor je review. Fijn om te horen dat de service naar wens was. Groetjes Puck
Onduidelijke communicatie, komen niet hun woorden na, niet optijd geleverd.
Netjes en snelle levering.Geen minpunten
Beste Erna, Een 10! Dankjewel, daar zijn we superblij mee. Fijn om te horen dat alles goed is verlopen en dat er geen minpunten zijn. Groetjes Puck
Tevreden klant, snelle levering, keurig verpakt, prijs kwaliteit verhouding is goed.
Beste Monica, Dankjewel voor je review. Fijn om te zien dat alles naar wens was. :) Groetjes Puck
Ruime keuze aan carnavalskleding tegen een fatsoenlijke prijs. Ook hebben ze veel andere carnavalsartikelen voor een zacht prijsje. En de volgende dag in huis.....Ik ben er zeer over te spreken.
Beste Mark, Dankjewel voor je review. Goed om te horen dat alles naar wens is geweest. :) Groetjes Puck
Gezocht..Gevonden...Snel Gekregen..
Beste Liesbeth, Ten eerste dankjewel voor je review. Fijn om te zien dat je hebt gevonden wat je zocht. Groetjes Puck
gelukkig was de levering mooi op tijd, omdat ik best laat was met bestellen. Maar dochterlief kon carnaval vieren mét beenwarmers. misschien nog wel iets duidelijker aangeven dat het om sets gaat, nu had ik voor de zekerheid er 2 besteld, omdat ik tijdens het bestellen niet goed kon zien of het om 1 paar ging of om 1 losse beenwarmer.
Beste Karin, Ten eerste dankjewel voor je review. Fijn om te horen dat de beenwarmers optijd binnen waren voor je dochter. Ook willen wij je bedanken voor je tip. We gaan hier naar kijken! Groetjes Puck
Bij het ontvangen van het pakketje heb ik het haarbandje omgedaan. Al snel raakte de onderkant los. Na 1 dag dragen is het bandje geklapt. Zeer slechte kwaliteit
Goed verpakt, levering zoals op de foto afgebeeld, snelle levering zoals vermeld
Beste Marcia, Een 10! Dankjewel. Fijn om te zien dat alles naar wens is geweest. Groetjes Puck
Super goede survice
Beste Riek, Dankjewel voor je review. Wat goed om te horen dat de service super goed was. Groetjes Puck
Mooie emblemen gekocht en een mooi jasje
Beste, Dankjewel voor je review. Fijn om te horen dat je hebt kunnen slagen bij Oeteldonkstijl.nl. :) Groetjes Puck