Jullie waren vergeten om 2 coltruien toe te voegen. Nadat ik jullie een bericht heb gestuurd, is dit direct opgelost en kreeg ik een snelle en nette oplossing.
Beste Karin, Dankjewel voor review. Fijn om te horen dat onze klantenservice het netjes hebben kunnen oplossen! :) Groetjes Puck
Leuke site
Beste Mirjam, Ten eerste dankjewel voor je review. Wij vinden het fijn om te horen dat je onze website leuk vindt. Groetjes Puck
Fijn snelle bezorging. Fijne materiaal. Bedankt
Beste Tamara, Een 10! Dankjewel. Wat fijn om te horen dat de bezorging snel was en het materiaal van het product fijn was. Groetjes Puck
Snel bestelde artikelen ontvangen en de artikelen zijn volledig naar wens
Beste Jolanda, Dankjewel voor je review. Goed om te horen dat de artikelen volledig naar wens zijn. Groetjes Puck
Erg blij met mijn emblemen en shirt. Snel geleverd en een mooie kwaliteit. Ik zal nergens anders bestellen dan hier
Beste Kim, Een 10! Dankjewel. Wat fijn om te horen dat alles naar wens is geweest. Tot de volgende keer! ;) Groetjes Puck
Al veel plezier er mee gehad!
Beste, Jacqueline, Dankjewel voor je review. Goed om te horen dat je al veel plezier hebt gehad met de producten. :) Groetjes Puck
Ben zeer tevreden , kost niet de hoofdprijs , ruim assortiment en redelijk snel geleverd.
Beste Ed, Dankjewel voor je review. Fijn om te horen dat je bent tevrede bent over onze website. Puck Coesel
Duidelijke site, snelle levering en fijne service
Beste Jeroen, Dankjewel voor je review. Fijn om te horen dat alles naar wens was. Groetjes Puck
Kon de items dag na het plaatsen van de bestelling ophalen. Goede prijs.
Beste Maud, Een 10, dankjewel! Wat goed dat alles naar wens voor je was. :) Groetjes Puck
Snelle levering en goede service bij retour. Wel hoge verzendkosten als je maar weinig besteld, dus niet net als ik in 3x bestellen maar alles in een keer ;) Groot assortiment dus genoeg te vinden!
Beste Elize, Dankjewel voor je review. Wat fijn om te horen dat de levering en service goed was. Voor de volgende keer inderdaad beter om alles in 1x te bestellen om hoge bezorg kosten te voorkomen. :) Groetjes Puck
Ik was aangenaam verrast door het grote aanbod. Dat mijn bestellingen snel werden geleverd stemde mij zeer tevreden.
Beste Nico, Een 10, dankjewel! Fijn om te zien dat alles aangenaam was en je tevrede bent. Groetjes Puck
Niks te klagen
Beste, Dankjewel voor je review. Goed om te zien dat alles naar wens was. Groetjes Puck
snel gevonden wat ik zocht en snel geleverd!!
Beste José, Dankjewel voor je review. Fijn om te horen dat je snel hebt gevonden wat je zocht. Groetjes Puck
Super mooi jasje (en accessoires) voor mijn eerste keer Oeteldonk gekocht. Mooie kwaliteit en snelle levering. Helemaal top dus. Blij met mijn outfit en voor volgend jaar zeker nog wat emblemen erbij :))
Beste Nicole, Dankjewel voor je review. Superleuk om te horen dat de producten goed zijn bevalen. We zien je volgend jaar graag terug. ;) Groetjes Puck
Beste Fred, Dankjewel voor je review. Fijn om te horen dat je onze website prima vindt. Groetjes Puck
Had een tasje besteld , deze was op de rits kapot toen ik hem binnen kreeg. Gebeld en dit gemeld , foto’s ervan door gemaild 2 dagen later gelijk een nieuwe.
Beste Linda, Dankjewel voor je review. Fijn om te horen dat onze klanterservice het goed hebben kunnen oplossen! :) Groetjes Puck
Leuk assortiment en snel geleverd
Beste Cynthia, Een 10, dankjewel! Goed om te horen dat je pakketje snel was geleverd. Groetjes Puck
Alles was perfect !
Beste Bailey, Dankjewel voor je review. Fijn om te horen dat alles perfect was. Groetjes Puck
Makkelijk kunnen bestellen via de site, snel en correct geleverd.
Beste Koos, Dankjewel voor je review. Fijn om te horen dat alles naar wens was geweest. :) Groetjes Puck
Product zoals omschreven
Beste Soof, Dankjewel voor je review. Fijn om te horen dat de producten naar verwachting goed zijn. Groetjes Puck
Heel snel besteld en snel geleverd.Precies op tijd om carnaval te vieren in Oeteldonk.
Beste Sandra, Dankjewel voor je review. Fijn om te horen dat de producten nog voor carnaval in huis waren. Groetjes Puck
Echt niet duur en netjes op tijd bezorgd, helemaal prima
Beste Gertie, Dankjewel voor je review. Wij zijn superblij met een 10! Fijn om te horen dat alles netjes op tijd binnen was. Groetjes Puck
Bestelling klopt en fijn dat je kunt afhalen!
Beste Erik, Dankjewel voor je review. Fijn om te horen dat je bestelling klopte. Groetjes Puck
Beste Simone, Een 10, dankjewel! Wij vinden het superfijn om te horen dat alles naar wens was geweest. Groetjes Puck
Snel duidelijk en goed
Beste Riva, Dankjewel voor je review. Goed om te horen dat alles snel, duidelijk en goed was. :) Groetjes Puck