Pluspunten

Het product was even uitverkocht maar wij kregen meteen een mail met uitleg en de vacht werd 1 week later alsnog prima verstuurd.

• Communicatie

Pluspunten

Bijzonder mooi verpakt. Leuk om te krijgen. En het kussentje vind ik erg mooi.

Er stond op de site hoeveel minuten je nog had voor je bestelling om nog diezelfde dag met de pakketdienst mee te kunnen. Maar ik kreeg het alsnog twee dagen na de bestelling. Er zat geen weekend tussen. Dat vond ik opzich niet erg, maar omdat het zo opzichtig op de site stond vond ik dit wel raar.

• Communicatie

Pluspunten

Prima communicatie, snelle levering en leuke spullen!

• Communicatie

Pluspunten

Snel geleverd, in leuke zak! Mooie vachten, heb er inmiddels al 2!

Ik denk dat jullie het heel slim doen, en ben erg tevreden! Misschien doen jullie het al, maar je zou mooie winkels kunnen benaderen om daar de vachten te verkopen. Actieve b2b!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

mooie kleuren vachten , Je voelt ziet en ruikt dat echt schapenvacht is, Klantenservice is vriendelijk en oplossing gericht

kleedjes waar scheurtjes zitten bij de rand van de huid afkeuren en niet meer toestaan . Beter opletten dat niet teveel huid van het kleed uitsteekt

• Communicatie

Pluspunten

mooie aanbieding voor super gaaf product nu zie ik het verschil tussen echte schapenvacht en nep ! snelle en gratis verzending

• Communicatie

Pluspunten

-Via de chat een foto van mijn woonkamer gestuurd en kreeg hier passend advies over welke vacht het mooiste zou staan -Erg netjes verpakt in een leuke verpakking -Mooie hoge kwaliteit vacht besteld -Vachten zijn schoon, zacht en goed verzorgd

-Geen

• Communicatie

Pluspunten

Heel blij met mijn Sheepy. Snelle levering en keurig ontvangen. Feestje om te krijgen in de speciale Sheepy verzendzak. Ik kan het iedereen aanraden om hier een mooi schapenvacht aan te schaffen!

• Communicatie

Pluspunten

Ik kon er snel terecht om persoonlijk de schapenvachten te bekijken. In plaats van 1 schapenvacht nam ik er 2 mee naar huis! Ze zijn heel erg mooi van kwaliteit!

• Communicatie

Pluspunten

Prachtige vachten perfecte sevice!

• Kwaliteit

Pluspunten

M'n derde sheepy en ze blijven mooi en uniek! Snelle levering en leuk verpakt in een stevige zak. Helemaal tevreden!

• Communicatie

Pluspunten

Een prachtig product en snelle en leuke service!

geen

• Kwaliteit

Pluspunten

Snelle levering en persoonlijk contact

• Communicatie

Pluspunten

Snelle levering in een leuke verpakking.

• Communicatie

Pluspunten

Toen ik mijn bestelling plaatste wou de pagina niet laden zodat mijn bestelling niet was geplaatst waardoor ik genoodzaakt was nog een keer de bestelling te doen. Toch stonden er toen 2 bedragen in mijn afterpay.. ik heb via de chat contact opgenomen en het werd meteen voor me geregeld. Binnen 5 minuten was er nog maar 1 bestelling van mij! Ook was mijn bestelling er de volgende dag al, super leuk verpakt en met een persoonlijk handgeschreven kaartje erbij! Ik ben echt heel erg tevreden en ontzettend blij met mijn prachtige kwalitatieve schapenvacht!!

Nvt

• Communicatie

Pluspunten

Super klantvriendelijk en behulpzaam. Snelle levering. Gewoon top service! Mijn schapenvel is supermooi en van uitstekende kwaliteit! Het zal binnenkort in ons nieuw huisje kunnen stralen.

• Communicatie

Pluspunten

Wederom een super mooi vachtje mogen ontvangen. Super bedrijf!!

Atoomweg 6

9743AK Groningen

Over Sheepy

De hoogste kwaliteit schapenvachten en producten vind je bij Sheepy - Diervriendelijk - Ecologisch gelooid - Prachtige natuurlijke kleuren - Ruikt neutraal - Zacht - Soepel leer - Sterk - 380+ beoordelingen, gemiddelde 9,8 op Kiyoh -Met GRATIS uniek meegeleverde opbergzak bij je schapenvacht