Aanrader!

Een hele mooie grijze vacht ontvangen. Werd goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling. Leuk verpakt in een mooie zak, kortom dik tevreden.

Warme en mooie vacht1

Wat een heerlijk warme en prachtige vacht. En de zak waarin de vacht komt, is een extra kado! En aardig, het handgeschreven kaartje erbij.

Fijne communicatie

Heel snelle en sympathieke afhandeling, en het schapenvel kwam toe in een prachtige verpakking, er was een klein probleempje met een artikel dat niet was geleverd en dat is direct rechtgezet

Mooie sheepy's ontvangen. Snelle levering met een persoonlijk kaartje, leuk!

Snelle levering en goede, handige schapenvachtborstel!

Mooie qualliteit vacht zoals omschreven!

Super blij met mijn nieuwe schapenvacht! Snelle levering en goede service, ook snel contact via de app.

Top service en vriendelijkheid

Mijn 2e bestelling en wederom top service en vriendelijkheid, “keep on the good work”!

Goede klantenservice!

Ik had 2 producten besteld waar ik niet tevreden mee was. Sheepy en ik hebben het heel goed kunnen oplossen en ik ben zeer tevreden met de goede klantenservice. Ik zou het aanraden.

In één woord: súper

Het bestellen ging gemakkelijk, het contact ging super goed. De vacht die binnen kwam was écht heel erg mooi !! Goede kwaliteit voor een fijne prijs. Wij zijn meer dan tevreden over Sheepy. Grtjs van Emmy uit Veghel

Super kwaliteit

2 keer een sheepy besteld. Hele mooie kwaliteit en persoonlijke en vriendelijke omgang. Zeker een aanrader!!

prachtige kwaliteit!

Ik kocht ze bij Winterwelvaart in Groningen. Wat een prachtige grote vachten zijn dit, ik ben er super blij mee!!

We zitten er warmpjes bij

Alles ging goed en we zijn er blij mee

Prachtig product, leuk ingepakt. Extra leuk voor iemand die geboren is in Dordrecht, die noemen ze namelijk Schapekoppen (ja, zonder tussen N)

super service en top kwaliteit

wat je ziet is wat je krijgt, geen afwijking in kleur of wat dan ook. Dit gecombineerd met een supersnelle levering.

Superblij mee!

Prachtige schapenvacht ontvangen, nog mooier dan ik gehoopt had! En heel leuk verpakt, top!!

Snelle levering en prachtig product

Prachtige sheepy's!

Ik heb twee vachten besteld, helaas weken de kleuren teveel af en na contact met Sheepy stuurden ze meteen twee nieuwe zodat ik er twee passende kleuren kon uitkiezen en de rest kon terugzende, wat een top service. Heb nu twee prachtige witte vachten!

Zo mooi, dat ik er nog één ga bestellen!

Prachtig!

Lekker

De bestelling was eerder dan verwacht

Boven alle verwachtingen

Van de website tot en met de levering met een handgeschreven kaartje...TOP...het geleverde product top kwaliteit...komt snel weer een bestelling!!

De bestelling werd een dag eerder bezorgd dan was aangegeven, dus het was een zeer snelle levering. Er zat een handgeschreven persoonlijk kaartje bij van Natasja. Heel attent!

Grandioos

Mooi produkt en super snelle levering

Mooi vacht, snel geleverd en een persoonlijk handgeschreven kaart!

Snelle levering, mooi vacht en een leuk handgeschreven kaartje, top!

Snelle service.Mooi verpakt met een leuke persoonlijke kaart. Ontzettend mooie vacht ben er erg blij mee. Zal zeker nog eens bij jullie kopen.

Alles perfect verlopen

👍

Atoomweg 6

9743AK Groningen

Over Sheepy

De hoogste kwaliteit schapenvachten en producten vind je bij Sheepy - Diervriendelijk - Ecologisch gelooid - Prachtige natuurlijke kleuren - Ruikt neutraal - Zacht - Soepel leer - Sterk - 380+ beoordelingen, gemiddelde 9,8 op Kiyoh -Met GRATIS uniek meegeleverde opbergzak bij je schapenvacht