prettig

snelle verzending en heldere communicatie

Goede service en heerlijke wijnen

Omdat ik een aanbieding had besteld, werd de bestelling niet direct de volgende dag geleverd . Ik kreeg meteen een mail waarin werd uitgelegd dat de aanbieding nog niet vanuit Duitsland geleverd was en de volgende dag was de bestelling al Bij mij binnen. Goede communicatie en goede levering in erg solide verpakking.

Uitstekende wijnshop

Ik heb ruim 4 dozen wijn gekocht. Alles was keurig op voorraad en werd de volgende dag geleverd. Alles stevig en onbreekbaar verpakt. Binnen 24 uur van een klik op de website tot het afleveren aan de voordeur. Klasse!

goede wijn, heel snelle levering

Duitse sauvignon blanc van Julius was in de aanbieding, dat kun je niet laten lopen!

Prachtig assortiment met mooie wijnen!

Al sinds jaren bestellen wij onze wijn bij de Wijngoeroe. Een bedrijf met passie voor het product en liefde voor het vak. Eigenaar Lammert Wiegmink weet met zijn prachtige assortiment kwaliteitswijnen elke keer weer de pareltjes te vinden die het leven zo aangenaam maken.

Het enthousiasme over het genieten van wijn is aanstekelijk!!

De wijnselectie is enerzijds verrassend en anderzijds vertrouwd als het gaat om kwaliteit!

Eenvoudig en snel

Duidelijke side

Wat een top bedrijf.

Op de site een geweldige omschrijving van hun wijnen die heel erg goed kloppen, snelle levering kortom ik ben klant en ga niet meer weg.

Super!!

Super wijnen en een schandalig snelle levering met expertise en een lach!

Geweldig service gericht en voorbeeld voor vele

Super service, heerlijke wijn en supersnel geleverd

In één woord top.

Heerlijke wijnen, prompte bezorging, adequate verpakking.

Sneller levering en heerlijke wijnen

Helemaal top. Levering was snel en de wijnen waren heerlijk.

Snelle levering Prima

Lekkere Spaanse wijn, super

Mooie wijnen en snelle levering

Gekozen om de bestelling op te halen. Al na een aantal minuten kreeg ik de bevestiging dat de bestelling opgehaald kon worden. Verliep soepel. Goede service en natuurlijk een mooi assortiment aan wijnen!

Gewoon goed !

Lekkere wijn , en snelle levering

prima verzorgd!

Goed verpakt, niets op aan te merken!

Lekkere wijnen en snelle levering!

De wijnen waren van goede kwaliteit en werden erg snel geleverd, we hebben ervan genoten!

Geweldig!

Mooie wijn keuze, goede pricing, snelle levering!

De wijn die ik gekocht heb was fantastischn en de website is uitstkend

Prima service en goede wijn

Heerlijke Wijn Snel geleverd

Heerlijke wijnen snel geleverd

Goede service en snelle levering

De bestelling was makkelijk te plaatsen en de volgende dag al geleverd. Super service.

makkelijk bestellen, levering op tijd

prima wijnen

Beste wijngroothandel van Rotterdam

Ruime sortering van kwaliteitswijnen

Topwijnen, met fantastische storytelling door de Wijngoeroe zelve!

Elke keer ontdek ik onder de bezielende leiding van Lammert weer nieuwe smaken en texturen.....

Goede services en ruime keuze

De levering is op een correcte manier gebeurt

Schuttevaerweg 23

3044 BA Rotterdam