Zoals van ouds: hoge kwaliteit gepaard aan service!

Toegankelijke website maakt een goede keus uit kwaliteitswijnen mogelijk tegen een alleszins redelijke prijs

Top service!

Zelfs delivery naar Antigua is geen probleem, bedankt Lammert, Topper!

Lekkere wijntjes en snelle levering

Topwijn en snel bezorgd.

Heel prettig. Inhoud, verpakking, bezorging van de hoogste kwaliteit.

Super wijn, fijne delivery❤️👍🏼

Heerlijke wijn, bestelling kwam ook op tijd zoals gepland

Prettige en snelle service!

Binnen een dag is mijn bestelling bezorgd. Zelfs nog met een kaartje erbij. Ga volgende keer zeker weer hier bestellen.

Zeer goede ervaring

Keuze uit mooie wijnen, snelle levering. Wijn heel veilig verpakt. Zeker voor herhaling vatbaar!

Uitstekende wijn en communicatie

Prima communicatie toen de wijn een paar dagen later dan de standaard levertijd geleverd zou worden. En natuurlijk weer prima wijn...

Heerlijke wijnen en uitstekende service

Mooi aanbod, goed advies.

Mooi aanbod van kwalitatief goede wijnen, goed advies in het pakhuis op wijn spijs gebied.

Het bestelde wijnjaar (2013) kwam niet overeen met de geleverde wijnjaar (2016)

2016 was volgens bevriende kenner in ons geval beter wijnjaar, dus we nemen de gok en nu zo gelaten.

Goede wijnen & perfect advies

Ruim assortiment

Positief

Gemakkeljjk bestelproces en zelfs op nieuwjaarsdag is mijn bestelde wijn afgeleverd 😃

Top wijnwinkel met topwijnen!

Hele fijne wijnwinkel voor zowel particulier als horeca. In elke prijsklasse kwalitatief goede wijnen, zonder de bekende namen van grote (bulk)wijnhuizen. Vooral uit Duitsland, Oostenrijk en Italië zijn heerlijke pareltjes te vinden.

Super snel geleverd rond de kerst periode

Goede service en heerlijke wijnen.

De wijn Goeroe heeft voor ieder wat wils!

Mooie wijnen, goede website, snelle levering!

Bijzonder om bij binnenkomst (eerste keer) meteen 'herkend' te worden.

Een prettige ambiance en erg fijn om wijnen te kunnen proeven voordat je ze koopt zonder enige druk van verplichting. Eindelijk weer en wijnimporteur met de juiste stijl en verstand van zaken.

Ruim aanbod en snelle afwikkeling

Ruim aanbod, goede website met info en snelle afwikkeling en bezorging.

Supersnel en netjes verpakt geleverd binnen 2 dagen

Tot nu toe bij iedere bestelling een kortingsvoucher voor de volgende bestelling.

DE WIJNEN VAN CRISTO ZIJN LEKKER

De wijnen van Cristo zijn lekker en keurig verpakt helemaal goed!

Snelle service, goede verpakking, maar jaargangen allen anders dat op website

Beter om jaargangen van site halen, of aanpassen op moment dat er nieuwe jaargang op de planken staat. Had graag de bestelde jaargangen van aantal wijnen gehad, maar kreeg 2 jaar jonger. 2017 ipv 2015.

Uitstekend.

Lekkere wijn, snelle bezorging, en fijn van de kortingsbon van 5 euro, die kan ik dan mooi bij de verzendkosten leggen.

Prima wijnen met goede en snelle service...

Heerlijke wijnen, goede service en snelle levering ...

Jammer

Na een eerste prima ervaring, een paar weken geleden (volgende dag in huis), was ik deze keer wat teleurgesteld: zondag 13-10 een doosje Pirineos besteld (ordernummer 3004). Was donderdagavond 17-10 niet gearriveerd op het aangegeven afleveradres. Jammer: de helft was bestemd voor een vriendin die de volgende dag naar het buitenland verhuisde. Moet ik zelf stappen ondernemen richting PostNL, of doen jullie dat? mvrgr, Yannou van Beek

Top kwaliteit wijn tegen een goede prijs! Super snelle levering. Chapeau!!

daar ik al verschillende jaren zeer goede ervaringen met De Wijn Goeroe heb, kan ik deze leverancier iedereen aanbevelen! Top!!

Schuttevaerweg 23

3044 BA Rotterdam