Alles klopt. Levering op tijd en goed verpakt

Ander jaartal gekregen dan besteld

Op mijn mail werd niet gereageerd. Er zijn wijn sites die dat zorgvuldiger doen

Top wijn en top service

Top wijn en top service

Overzichtelijke website, mooi verpakt en snelle veilige verzending via flessenpost

uitstekend

prima service , snelle levering , goede kwaliteit.

Duidelijk site, goede omschrijving van de wijn en goede verpakking en verzending

Niks meer aan toe te voegen, precies wat je wil verwachten van een goede webshop

Heel prettig en professioneel

Er was iets fout gegaan met mijn bestelling; werd meteen door CSR rep gebeld en op de hoogte gebracht van het probleem. Ook mijn keuze van de wijn werd toegelicht en vakkundig ondersteund. Al met al kijk ik uit naar mijn volgende bestelling!

Geweldige wijn

Wijngoeroe heeft een divers assortiment van zuid franse wijnen. Geweldig ! Top

Alles snel en netjes geleverd

Supersnel geleverd

Snel geleverd, goed verpakt, goede communicatie

Goede service, snelle bezorging

Goede ervaringen als terugkerende klant.

Genieten!

Bestelproces is makkelijk te doorlopen - enorme keuze en duidelijke beschrijvingen. Leuk om zelf samen te kunnen stellen en zo diverse wijnen te kunnen proberen. En .......... tegen een zeer aantrekkelijke prijzen ! Had uit een weekaanbieding van een bepaald huis diverese wijnen gekozen en kan deze nu rustig uitproberen.

Mooi assortiment, goede prijs, snelle levering

Ik zocht een bepaalde wijn, deze verkoper had een goede prijs en een snelle levering. Prima verpakt. Aanrader!

top kwaliteit en snel geleverd

ik heb nu meerdere malen mogen proeven van de kwaliteit van de wijn en de dienstverlening. En dat zal nog wel een tijdje zo blijven als het aan mij ligt. In mijn geval gaat het om de picpoul

Goeie wijn, vriendelijke en goede feedback

Prima wijn

Correcte bezorging en ben duidelijk geïnformeerd over de bezorging. We hebben een wijn kado laten bezorgen in een kado kistje . Ging perfect

Top netjes geleverd

Heerlijk wijn voor herhaling vatbaar

Gemakkelijk toegankelijke en overzichtelijke website. Uitgebreide keuze, simpel bestelproces, bezorging keurig

prima ondanks latere levering

Helaas was levering langer dan normaal maar er is correct op gereageerd.

topshop

geweldig assortiment en geweldige service, ik kom hier niet voor niks al >10 jaar

Meestal goed

Zit nog op een aantal flessen te wachten wel betaald

Online wijn bestellen met een goede afdronk.

Webshop is compleet, ophalen kon snel, en zelfs nog wat kleine tips over de wijnen gekregen.

Uitstekende service

Tegen de avond besteld, volgende ochtend reeds geleverd. Ook de prijs was zeker de moeite waard.

Super geregeld

Netjes geleverd en dik tevreden.

Geweldige service en deskundigheid

Top een tien