Goede communicatie, snel geleverd, top kwaliteit. Heel fijn.

Prima geholpen , alleen t Hoofdbord wat ik wilde bekijken was niet in de showroom aanwezig

Prima geholpen

Prima kwaliteit en snelle levering.

Product als omschreven. Goede kwaliteit en snelle levering!

mooie hoezen voor je boxspring

mooie hoezen , bed lijkt weer nieuw

Niets op aan te merken.

Perfecte service!

Ik kreeg een product met een kleine beschadiging. Ik heb hierover contact gehad. Hier werd goed en snel op gereageerd en ik heb een nieuw product ontvangen. Vriendelijke mensen en perfecte service!

Boven verwachting goed.

Alles zoals het hoort perfecte pasvorm en levering volgens afspraak.

Alles perfect bezorgd zoals besteld.

Internet bestelling geweest. Bij aankomst was alles zoals besteld en prima in orde. Goede bezorging ook. Prima!

Snelle levering en goede hoes

De luxe hoes is goed maar toch iets dunner als de originele maar dat was een hele dure.

Soepel en flexibel

Soepel en flexibel met bestellen en ophalen. Bleven langer voor mij, omdat ik vertraagd was

Geen levering.

Ik moest zelf bellen waar de bestelling bleef en het was de omschakeling naar computer wat er fout was gegaan en men kon de bestelling niet terug vinden. Het zou op nieuw besteld worden met spoed. Vreemd was dat ik een mail kreeg dat het de zelfde dag zou worden verstuurd!!! Had betere service verwacht.

Goede sevice

Netjes geholpen

Komen na wat beloofd is ............

Enigste nadeel punt vind ik : Een duur product in verhouding van het materiaal. Zal ook wel mee te maken hebben met de steeds stijgende arbeidskosten ,maar dan nog ..............

Kwalitatief goede spullen en goede service.

Zie hierboven.

Snelle, goede en correcte kwaliteit

Prima ma webshop en een goed kwaliteitsproduct

Mooie hoezen , snel geleverd

Onze boxspring ziet er weer als nieuw uit met deze hoezen !

Snel en van goed kwaliteit

Fijn om dit bedrijf gevonden te hebben.

Perfect geregeld.

Heel blij met het geleverde hoofdbord en de bijbehorende hoezen. Ons bed is weer als nieuw.

Matrashoes

Wij bestellen af en toe benodigdheden bij Slaaploods en worden altijd goed geholpen. Vriendelijk personeel en ze leveren kwaliteit!

Goede retourservice

Had verkeerde inschatting gemaakt mbt de aankoop van een matrashoes. Teruggestuurd en werd meteen netjes afgehandeld.

Goed product met mooi prijs-kwaliteit

Vriendelijk geholpen en je matras is weer als nieuw.

Helemaal TOP !!!

Keurig bedrijf, maakt mooie spullen en perfect geleverd met duidelijke gebruiksaanwijzing erbij, gewoon TOP !!!!! hartelijk dank !!

goed advies, snelle levering, tevreden met product

Telefonisch deskundig advies gekregen. Ik ben tevreden met de aankoop. Ik zal in de toekomst zeker weer bij Slaaploods shoppen.

Nikkelstraat 10

4823 AB Breda