Mocht beter

Vriendelijk en attent klantservice. Maar er is helaas niet precies geleverd wat ik besteeld heb. En ook erg vriendelijk bezorgers maar onervaren, die hebben een enorme deuk in de muur bij de trap gemaakt en overaal krassen. Jammer!

Heel nieuw bed uiterlijk ..fantastisch

Ik was de kleur zat en toen kwam ik op deze site.. je geeft de maten door en voila .Nieuwe slaapkamer in een handomdraai.

Prima service, goed op maat gemaakte boxspring hoezen, fijne stof

Prachtig product, zeer mooi afgewerkt

Graag nog eens wat bij u bestellen

Geweldige service

Zowel in de winkel als bij de bezorging ben ik uitstekend geholpen

Meer dan verwacht!

Gewoon een top ervaring. Makkelijk bestellen en erg duidelijke, strakke communicatie over levertijden! Heel erg aangenaam en geweldige inzet!

Prima hoezen, supersnel geleverd, prima kwaliteit

Super service

Volgende dag in huis klopt inderdaad. Echt super.

Goede service, goede producten en op tijd met leveren.

Het zit uitstekend, en van topkwaliteit

Super meedenkend, behulpzaam.

We zijn super goed geholpen. Werd mee gedacht, kon proef liggen. Werd niet meer aangesmeerd dan nodig. We kregen het advies eerst te wennen aan de matrassen en pas later nieuwe kussens erbij te zoeken. Dit bond ik super fijn meegedacht! Ikzelf zou denken alles in een keer. Maar na de uitleg zijn we alleen voor matrassen gegaan en gaan we binnenkort terug voor kussens. We slapen beide veel beter sinds we de nieuwe matrassen hebben!

Goed geholpen. Snelle levering

Bezoek aan de winkel was prettig. We werden vriendelijk geholpen. Levering na een week. Monteren was nog wel iets moeilijker dan gedacht.

Alles goed geregeld en volgebs afspraak geleverd.

Perfecte oplossing!

Wij hadden een bed voor ons leven gekocht, volgens de Aupingdealer, maar helaas begon het skyleer te verpulveren en Auping wilde er geen (betaalde) nieuwe hoezen om heen laten maken omdat deze al 5 jaar oud is. Dankzij deze hoezen (boxspring, matras en hoofdboord) ziet ons bed er als nieuw uit! Helaas maakt slaaploods geen inkepingen aan de zijkant (omdat het bed elektrisch is), maar mijn moeder was zo lief om dat te doen!

Snelle levering en prima product

Voor het eerst besteld bij slaaploods.nl. Ik kwam ze toevallig tegen op internet. Ik had nog nooit van ze gehoord, maar de matrasbeschermers voor een boxspring kwam snel, en het ligt ideaal onder de topper. Voor dit product kan ik ze zeker aanraden!

Zeer tevreden met het product.

Zeer vlotte levering en zeer goed product.

Nette, goed passende matrashoezen!

Snel geleverd. De hoezen passen perfect. En de matrassen zijn uitstekend. Zeer aan te bevelen. Na de online bestelling werd ik nog gebeld of de bestelling wel goed was, omdat het aantal matrashoezen en boxspringhoezen niet hetzelfde waren? Dus ze hebben extra aandacht voor een order en voeren die niet klakkeloos uit.

snel en zorgvuldigh

snel en zorgvuldig

Super ⭐️

Goede kwaliteit en snelle verzending

Kwaliteit en snelheid

Bestelling gedaan en topperhoes sneller geleverd dan verwacht.

mooi product

snelle levering, past perfect!

Supersnel en goed

Supersnelle levering en goed product.

Uitstekend!

Uitstekend advies en heel tevreden over de service.

Hoes past perfect en is van heel goede kwaliteit. We hebben een nieuw bed

Prima kleurenkeuze uit kwaliteitsstof

Eerst een aantal stofstaaltjes opgevraagd en ontvangen. Daar een keuze uit gemaakt. De hoezen zitten er mooi strak omheen. Gewoon het gevoel van een nieuw bed!

Nikkelstraat 10

4823 AB Breda