Verkoper goede kennis van zaken,Alles snel rond in de winkel,

We zijn zeer goed geholpen

De communicatie via mail, chat, en telefoon verliep plezierig vakkundig en snel. (We hadden wat speciale wensen mbt een matrastopper duo ) .

Super goed geholpen.

We hadden al eerder een bed besteld voor onze dochter die op kamers ging en hadden bergruimte nodig. Goed advies gehad en ze hadden een prachtige oplossing daarvoor . Mooie prijs en bed slaapt geweldig! Heel blij mee!! Dus voor 2e kind deze ook besteld zonder kijken en zo alles snel geregeld. Ria

Amazing!

Fast delivery, perfect fit!

Top bedrijf

Een bedrijf dat doet wat ze zegt. Prima producten en super service.

Ik ben zeer tevreden, heel blij met de mooie boxspring en matras hoezen, stevige stof, keuze genoeg in kleuren, onze oude boxspring weer als nieuw! mvg. Corrie van Saase

Top product en goede kwaliteit

Klantvriendelijke service en mooie artikelen

Mijn boxspring is als nieuw dankzij het op maat gemaakte hoofdbord en de boxspringhoes. Mooie stoffen om uit te kiezen en in overleg kon alles naar wens op gemaakt worden. Echt vakmanschap en een aanrader. Nieuwe matras ook helemaal top!

goede kwaliteit en service

ik slaap heerlijk en de hoezen stemmen goed af op de rest van het bed top

98% tevreden!

Goede service. Had een verkeerde bestelling ontvangen. Gelijk gebeld. Een vriendelijke telefoniste heeft gelijk actie ondernomen. De volgende dag werd de juiste bestelling al geleverd incl. Retourbon voor de verkeerde bestelling. Top geregeld!!

TOP

snel geholpen

Betse Slaaploods, ik ben zeer tevrden over hoe jullie mij hielpen bij een verkeerde bestelling , dat ik kon omruilen, Ik wacht nu op een refund.Maar wat er wel aan de hand is de Post .nl komt niet met die zending af , ik geef u even de gegevens Je verzendbevestiging vind je hieronder. Nogmaals bedankt. Uw verzending #P2300794 voor bestelling #B2301122 Verzonden door Tracking-nummer www.post.nl: 3SBYIV6035502 Factuuradres Nans de Gier Freelance Watersnip 24 Maurik, 4021 JP Nederland T: 0633709522 Verzendadres Nans de Gier Freelance Watersnip 24 Maurik, 4021 JP Nederland T: 0633709522 Betaalmethode iDEAL Verzendmethode Gratis bezorging achter voordeur Items Aantal Splittopperhoes Comfort Art.nr.: Splittopperhoes Comfort-180x200 cm Afmetingen 180x200 cm 1 Nog steeds niet ontvangen, post.nl zegt wel gesorteerd op do 30 Mrt,maar nog niet bezorgd, vreemd . Kun u het voor me nazien, NJ.de Gier watersnip 24 4021JP Maurik tel 06 33 70 9522

Prima snelle levering en de topper ligt heerlijk

Super!!

Dit was precies wat ik zocht ! Het past precies en geeft de “look “ die ik wilde! Gemakkelijk te bestellen en snelle levering! Een duidelijke terug koppeling wanneer ik mijn bestelling kon verwachten.

Mooi hoofdbord voor nette prijs

Hoofdbord snel ontvangen en goed verpakt. Nette prijs voor een mooi hoofdbord. Wij zijn tevreden

Snel binnen en duidelijke instructies bij de producten

Super bedrijf

Hele fijne klantenservice. Mijn complimenten.

goede service

Websitebis duidelijk. Maten komen overeen met wat je bestel.

Zeer hulpvaardige chauffeur

Schitterende kwaliteit en snelle levering

Ik heb nieuwe hoezen laten maken voor matras en hoofdbord. Perfecte pasvorm en heel netjes gemaakt. Ik ben er heel blij mee!

Prima webshop met showroom, goed bereikbaar voor advies en after-sales

Prima webshop, die echter ook nog eens over een showroom beschikt waarop je een en ander testen kan. Goede voorlichting en in geval van vragen goed bereikbaar!

Top kwaliteit en snelle service

Ik heb 2 dekbedhoezen en 2 boxpring hoezen gekocht. Van te voren kleur uitgezocht daar staaltjes van besteld. Alles goed opgemeten en besteld. Toen het snel geleverd werd was alles precies zoals ik had verwacht. Het paste perfect. Ziet er prachtig uit. Alsof het bed net nieuw gekocht is. Super blij mee!!!

Goede ervaring

Fijne Web site

Snel goed en past perfect. Je tovert zo je bed om naar een nieuw bed

Wel een tip. Zorg voor elastiek of iets aan de onderkant. Dan trekt deze mooi strak

Nikkelstraat 10

4823 AB Breda