Tevreden

Op maat gemaakte hoes zier er keurig uit en past prima. Tevreden.

Goede service Vriendelijke klantenservice

Zeer vriendelijk personeel netjes te woord gestaan. Verschillende matrassen getest. Goed advies. Keuze gemaakt bezorging kwam snel . 1 min puntje het was niet de matrassen waar we een test op hadden gedaan . Maar iets harder . Dit werd ook door bezorger verteld. We zijn nu aan het test slapen en aan het nadenken om deze wel of niet te houden

Heel tevreden met mijn hoofdboard hoes

Hoes past precies over mijn hoofdboard en boxspring. Het bed lijkt wel nieuw

Topper hoes was naad los, zeer netjes en snel Een nieuwe gestuurd. Top services

De testers die ik heb besteld, werden in 1 dag verzonden en waren binnen 3 dagen bij mij thuis. Super snelle levering. Ik ga nu zeker mijn boxspringhoes hier halen!

Echt een hele fijne hoes!

Echt een hele fijne hoes.

Ben super tevreden over de bestelde boxspring combinatie. Alles compleet geleverd zoals besteld en binnen de beloofde tijd gereed. Door privé omstandigheden de levering uit kunnen stellen zonder enkel probleem. Top service!

Correcte prijs en snelle levering.

Eenvoudig bestellen en snelle levering. 2 jaar geleden volledige boxspring combinatie gekocht. Nu opnieuw matrashoes besteld. Zoals steeds weer bijzonder tevreden. Aanrader

Perfect bedrijf voor nieuwe hoezen

Goed bedrijf , ben zeer tevreden met hetgeen ze hebben gemaakt voor een verkleurde boxspring. Exacte maat en kleur, perfect.

Goede snelle levering

Duidelijke website, snelle levering, goede communicatie

Prima ervaring

Goede telefonische informatie gekregen. Snelle en vriendelijke bezorging. Goede en mooie producten. Ik ben zeer tevreden, heb voor relatief weinig geld een nieuw bed!

Uitstekend geholpen bij het opknappen van onze boxspring

Duidelijke en vriendelijke uitleg over materiaal en maatvoering van de spullen die wij nodig hadden om onze boxspring een facelift te geven.

Gemakkelijke bestelprocedure, snelle behandeling, productie.

Niet vriendelijk geholpen

Overzichtelijke website, snelle levering maar nav mijn bestelling ben ik niet vriendelijk geholpen door de klantenservice en daarom raad ik bestellen via de webshop niet aan. Helaas ook niet verder geholpen waardoor ik ontevreden achterblijf met een product wat ik niet mag retourneren, terwijl ik dacht dat dit wel mocht. Heel jammer. Ook de tip het duidelijker op de site te vermelden werd niet aangenomen en hierin voel ik me dan ook totaal niet gehoord.

Vlotte bezorging.

Prima product.

Geen aanrader

Ik zou deze webshop niet aanraden. Na mijn bestelling zeer onvriendelijk te woord gestaan en niet verder geholpen waardoor ik ontevreden achter bleef met een nutteloos product

Snelle levering, prima verpakt. Matras is snel in model na uitpakken.

Snellen levering en goed product.

Na aankoop vrijwel direct een track en trace ontvangen en de topper werd zoals aangegeven binnen 1 werkdag geleverd.

Top service, niet eerder meegemaakt!

Enthousiast heb ik matrashoezen besteld uit een mooie collectie stoffen. De levering was keurig conform afspraak. Door omstandigheden zijn de hoezen even blijven liggen. Recent wilde ik de hoezen aanbrengen en constateerde dat deze niet paste. Bestelbevestiging gecontroleerd en vastgesteld dat ik zelf de maatvoeringen had verwisselt. Na overleg met de binnendienst van de Slaaploods kwam het nieuws dat men na retournering van de hoezen kosteloos nieuwe (met je de juiste maten) zou laten maken en opsturen. Niet eerder zo'n top service mee gemaakt! Nogmaals hartelijk dank!

Prima hoezen en service. Heb zelfs antwoord gekregen op mijn vraag terwijl het weekend was.

Heel vriendelijk gehopen

Slaaploods heeft erg mooie en handige producten. Ik werd aan de telefoon erg vriendelijke geholpen!

Goede ervaring , zou daar opnieuw bestellen

Tijk besteld voor onze topper Bestelling verloopt netjes, goede communicatie, op tijd geleverd Dus prim,a ervaring

Tevreden over t eindresultaat maar niet over de weg ernaartoe.

Er werd eerst een voetenbord van een andere klant geleverd maar dat werd netjes en snel rechtgezet, 2 dagen later werd het uitgewisseld en kon de installatie beginnen. Daarbij stelde ik echter vast dat mijn TV niet gemonteerd kon worden op de lift. Dat irriteerde me wel mateloos omdat ik vooraf specifiek had gevraagd of de lift voorzien was voor een montage met VESA 300x200mm en daar een positief antwoord op had gehad. De max montagebreedte was maar 225mm. Ik heb dus zelf nieuwe gaten in de lift moeten boren wat natuurlijk niet dezelfde afwerking heeft. Voor die prijs zou dat toch niet mogen en toch zeker niet als je er specifiek naar hebt gevraagd.

Zeer meedenkend!

Ik had binnen een week een bed op maat nodig. Dat kon Slaaploods leveren. Jammer dat de interne communicatie niet waterdicht was waardoor mijn bestelling bleef staan en E dus twee dagen later kwamen leveren. Maar hee, wat maakt het uit. Het was nog steeds heel snel. Het bed is makkelijk te monteren zoals werd gezegd bij de aankoop. Het bed is mooi afgewerkt en van stevig materiaal. Ook de kleur is helemaal spot on!

Nikkelstraat 10

4823 AB Breda