Snel en goed verzorgd!

We slapen heerlijk op onze nieuwe topper! Toppie!

Prettig en zeer goed bedrijf

Wij hebben twee topper gekocht maar naar veel aarzelen van onze kant toch gereclameerd dat we niet tevreden waren. Dat was echt geen enkel probleem we mochten naar de showroom komen en er werd voor ons voor een passende oplossing gezorgd. Er worden nieuwe toppers bezorgt en de oude retour gehaald. Bedankt voor de zeer vriendelijke behandeling die wij kregen van de mensen die daar werken dit is echt een top bedrijf.

Ik heb de klantenservice gemaild omdat mijn ouders nog steeds het product niet hadden gehad. Ze hebben er nog 1 na gestuurd. Mijn ouders blij en ik blij. Top service

Afspraken worden nagekomen

Nadat er bij mijn bestelling in eerste instantie iets mis was gegaan heeft Slaaploods dit goed en correct opgelost.

100% tevreden

Bestelling keurig verpakt afgeleverd. Ook super snel.

Top service!

Hele snelle levering en goeie kwaliteit producten

Super winkel

Super kwaliteit een een goede assortiment, snelle levering!

super

Koppelset voor box en hoofd- voetenbord besteld bij Slaaploods. had als bij verschillend bedrijven gemaild. en bij bedden speciaal zaken langs geweest en kon het daar niet vinden. En voor mijn boxspring in 1x geslaagd hier .

Super service, fijn bed!

Vriendelijk personeel, goede service. Denken echt met je mee.

Goede service, mooi product!

Zeer tevreden over Slaaploods. Ik heb er hoezen gekocht voor mijn boxspring. Ik kreeg heel snel en goed advies, de levering was zeer snel en de hoezen zijn heel mooi! Ik ben er heel blij mee.

Supersnelle levering

Makkelijk bestelling te plaatsen, snelle levering

Ik werd zeer snel geholpen en toen ik er toch achter kwam dat de topper te hard was werd deze zonder problemen terug genomen en er werd een nieuwe geregeld hartelijk dank

UITSTEKEND BEDRIJF , Een aanrader om bestellingen bij te doen .

Ik ben uiterst tevreden over Slaaploods.nl.B.V . Ik had mijn bestelling geplaatst en kreeg dadelijk een algemene omschrijving v/h bestelde product . De prijs is goed , de mensen daar verzorgen en begrijpen de klanten hun eventuele wens , en nemen dadelijk actie om deze waar te maken . Ik kan deze firma aan iedereen aanbevelen . Ik zal zeker in de toekomst nog aankopen doen bij Slaaploods.nl.BV . MVG .

Alles perfect geregeld en goede topper

Eerst werknemer gesproken daarna besteld online Precies het juiste advies

Fantastisch bedrijf

Binnen een mum van tijd waren wij geslaagd twee elektrische boxspringonderstellen te bestellen, helemaal compleet aan onze wensenlijst. Wij willen zeer zeker Corina Treffers nogmaals bedanken voor de prettige samenwerking en Pim ook te bedanken voor het bezorgen en het opzetten van de bedden.

Juiste maat en kleur ontvangen, prijs aan de hoge kant.

Juiste maat en kleur ontvangen, prijs aan de hoge kant.

Goed advies en flexibel

Ik heb nu mijn bed 1 week. Het moet nog ingeslapen worden maar tot nu toe voldoet hij aan mijn verwachtingen. Slaaploods is flexibel en denkt mee. Ze kunnen ook snel leveren als het moet.

Super geholpen

Makkelijk bestellen en snelle levering

Geen belachelijk hoge verzendkosten

Snelle bezorging en goede service

De tv lift voor bij het bed is conform verwachte levertijd geleverd. Ook bij de bezorging was alles volgens afspraak.

Erg goed

Snelle levering en goede communicatie

Echt super oude hoes eraf nieuwe er weer op het was een kwestie van een aantal minuten en het past precies bed is weer als nieuw.

Vriendelijk,goed advies en product

Het bestelde hoeslaken bleek niet op voorraad te zijn. Hierna keurig door Slaaploods gemeld toen er een nieuwe partij binnen was. Zeer vlotte levering.

Good service, excellent quality product

Nikkelstraat 10

4823 AB Breda