Snel en correct

correct

Goede kwaliteit

Had iets strakker mogen zitten. Volgende keer misschien 1 cm kleiner bestellen

Alles als aangegeven.

Bestellen ging makkelijk en vlot. Alles ging daarna precies zoals vooraf was gecommuniceerd. Al met al uitstekend

Prima bedrijf met deskundige medewerkers

Snelle reacties en goede afhandeling

Had tv lift besteld , zaten te weinig beugels bij na 1 mail volgende dag in de bus Verder snelle afhandeling besteld product

Super snelle levering en heerlijk liggende topper

Topmatras Pocketvering Latex-120x210 cm Wat een heerlijk liggende topper. Ivm met mijn werk slaap ik regelmatig op een Vouwbed. Deze topper besteld om lekkerder te kunnen leggen. Snelle levering, heel fijn

Blij met product...maar......

Tv lift gekocht.afwerking binnenzijde mag netter

Fantastisch!

Prachtig Voetenbord met lift. Had nog wat vragen per mail, meteen antwoord gekregen super snel reactie.

Communicatie en afspraak onvoldoende

Ze hebben telefonisch een verkeerde prijs afgegeven, ook zou de matrashoes geseald worden ivm meenemen in de koffer, bij levering zat het in een enorme doos en ongeseald, verder alles qua communicatie erg vriendelijk en correct

Verrassend goed resultaat.

Wij hebben een elektrische bedienbare dubbele boxspring. Het hoofdbord en zijkanten van de dubbele boxspring gingen slijten. Het hoofdbord en het onderste gedeelte van de boxspring zijn nu voorzien van nieuwe hoezen en zien er weer uit als nieuw uit.

In een woord super

Mijn bed ziet er weer als nieuw uit, super snelle levering

Zoals gehoopt

Mooie stof rond mijn boxspring. Het enige dat misschien ontbreekt is een wasvoorschrift zoals bijv. niet strijken (daardoor heb ik nu een brandplek erin). Eigen fout… helaas :-((

prima bedrijf en komt afspraak na.

Goeie producten tegen mooie prijzen

Uitstekend !!!!

Geweldige hulp gehad van de medewerker via de chat. En het product was helemaal naar wens!

Mooi, goed bed

duidelijke afspraken omtrent de levering

prima boxspring voor dit geld.

Mooi hoofdbord, altijd een hele onderneming om zo een hoofdbord de trap op te krijgen. Makkelijk in elkaar te zetten en samen met de matrassen een prachtig geheel.

Goede service en afwikkeling.

Snel geleverd en goede kwaliteit

Erg tevreden, producten snel geleverd en mooie kwaliteit.

Goed contact, snelle reacties, mooie spullen, snelle levering

Vriendelijke mensen, je wordt goed geholpen zelfs als het fout gaat bij Post.nl Wij zijn heel tevreden over het verloop van de bestelling en heel blij met de spullen.

Prima kwaliteit

Een snelle levering het product van goede kwaliteit met een duidelijke beschrijving erbij .

prima ervaring qua contact en service

in het begin mailcontact gehad, de mails werden snel en met goed advies beantwoord, na bestelling alles adequaat afgehandeld, prima ervaring dus

Snel geholpen

Ik had snel een boxspring nodig, uitgelegd wat ik wilde. Op donderdag besteld en zaterdag geleverd. Precies zoals ik had gewild

Snel, accuraat en netjes

Super blij met nette en professioneel contact en snelle levering en ook alles compleet. Materiaal en spullen van goede kwaliteit

Verkeerd matras geleverd

We bestelden een topper. Hebben hierover telefonisch advies ingewonnen. Hier goed in geholpen en bestelling geplaatst. De aangegeven levertijd werd niet gehaald. Dit leek een fout van PostNL. Telefonisch contact met Slaaploods verliep prettig. Topper bleek 10 cm te kort. Ook de kwaliteit van het tijk vonden we matig. Daarom besloten hem terug te sturen en geen nieuwe bestelling te plaatsen. Na 2 weken gevraagd of we het geld nog terug mochten ontvangen. Hierover kreeg ik een net bericht dat er iets verkeerd was gegaan en we het geld zouden terugontvangen. Dat is inmiddels gebeurd.

Snelle levering en goeie kwaliteit voor een goeie orijs

Topdekmatrasovertrek 90x200cm besteld op donderdag en de zaterdag geleverd. Prima kwaliteit.

Nikkelstraat 10

4823 AB Breda