Komt afspraken na

Alles goed geregeld, na wat hulp bij het 2x aanpassen van de bestelling, werd het bed binnen 2 weken geleverd. Goed en netjes verpakt. Helaas was PostNL onder de maat en leverden ze niet tot in de slaapkamer “omdat het niet door het trapgat past”. Met mijn vrouw van 1m60 het bed in 20 boven en uitgepakt. Daarna wel weer goed opgepakt door Slaaploods, ik kreeg de extra servicekosten teruggeboekt. Algemene ervaring en behulpzaamheid dus prima. Nu afwachten of de kwaliteit ook stand houdt, maar dat is nu nog niet te beoordelen.

Bestelling gedaan en de andere dag al thuis bezorgd. Ook goede producten. In de winkel ook heel goed geholpen.

Supersnel en correct geleverd

Past perfect

Goeie service, prima prijs

Vlotte communicatie, snel geleverd, mooi materiaal voor een leuke prijs. Eerst stofstalen besteld om zeker te zijn van de kleur. Heel tevreden!

Heerlijk toppermatras snelle levering

Ik zocht een toppermatras voor in mijn camper . Kwam snel binnen en was goede kwaliteit

Goede ervaring, duidelijke communicatie bij het bestelproces, tevreden over het bestelde product, de informatie die op de website gegeven wordt over materiaal en maten klopt.

Geweldige service! Alles naar wens op maat!

Echt een geweldig bedrijf! Super leuk contact per whatsapp. Snel en heel erg meedenken met wat je wilt. Meteen stofstaaltjes aangeboden om op te sturen. En geweldig mooi hoofdbord op maat gemaakt voor een lagere prijs dan wat ik op internet elders zag. Heel mooi materiaal en goed verpakt. En heel netjes bezorgd op tijd. Niets dan lof! Heel veel dank, Slaaploods! Nu krijgen we een combi va een massief houten bed (metaalvrij) op hoogte van een boxspring en met een hoofdbord als een boxspring. Heel blij mee!

alles goed verlopen enkel de afspraken rond levering liepen enige verwarring op maar uiteindelijk alles in orde gekomen

Top product

Goede service en fijne uitleg over werking product.

Super levering

Strakke hoes ziet er weer mooi uit, perfect dat het op maat kan worden geleverd

Prima communicatie en levering

Artikel voldoet volledig aan de verwachtingen.. Top!

Kwaliteit in service en product

Ik had al een matras gekocht die heerlijk ligt en nu ik een kleiner bed ging kopen kocht ik hetzelfde matras. Prima service, ik wist niet meer precies welke, maar 1 bericht naar de Slaaploods en direct een mail terug welke ik moest hebben. Lig alweer 2 weken heerlijk te slapen om het nieuwe "Pocketveer matras Koudschuim Prince de Luxe®".

Super geholpen

Door een misrekening van 1 van onze leveranciers tijdens de verhuizing paste ons bed niet echt in de slaapkamer. Optie was ons hoofd- en voetbord te vervangen, waarmee we 15 cm ruimte winnen. Super geholpen in de winkel door de verkoopster en bij aflevering door de monteur. Als we ooit een nieuw bed moeten gaan we hier zeker naar toe.

prima product voor een mooie prijs en snel geleverd

Ik heb via mail geinformeerd naar een matras op maat. Kreeg heel snel antwoord en dat was ook zo bij de volgende mails. Na bestelling was het matras binnen de aangegeven periode gereed en kon ik het ophalen. Kortom: dik tevreden over een prima matras.

Ik ben er heel blij mee !!

Het is stevig en ziet er heel mooi uit !

Alles perfect van bestelling tot levering

Vanaf het bestellen van de stofmonsters tot de levering via [email protected] alles in één woord geweldig!

zeer tevreden over de geleverde kwaliteit ! mijn matras oogt nieuw, zoals beloofd op de site.

eerst wat sceptisch ivm de leveringstijd, maar tenslotte moet het product nog gemaakt worden ! een dikke week later werd het pak geleverd, netjes verpakt en reeds in de goede richting geplooid (binnenstebuiten dus) zodanig je idd een nieuwe matras bekomt !

Goed passende mooie matrashoes

Mooie matrashoezen

Goed gemaakt. Past perfect. Goede kwaliteit qua stof.

goede service goede kwaliteit

gemotiveerd personeel, klant vriendelijk

Uitstekende communicatie en zeer tevreden over aankoop!

Ik heb hoezen voor mijn boxspring gekocht en een hoes voor het hoofd bord. Ons hoofd bord heeft een afwijkende maat dus ik vond het spannend of dat wel nauwkeurig op maat gemaakt zou worden. Alle hoezen passen perfect en zijn van een prachtige kwaliteit. Ik heb echt een nieuw bed! Ook de communicatie over en weer voor en na de bestelling verliep erg duidelijk, vriendelijk en snel. Ik ben dus heel positief verrast over dit bedrijf!

Heel goed.

Duidelijk website, netjes en vriendelijk door de medewerker geholpen.

Goede service en mooi product

Eerst stalen gevraagd en die werden snel bezorgd. Daarna het hoofdbord besteld en dat werd ook snel geleverd. Ziet er mooi uit!

Super snelle levering, en heel goed contact

Gevraagd of levering nog de zelfde week kon, en ja dat was mogelijk nog sneller dan verwacht maandag gebeld woensdag kwam het bed.

Nikkelstraat 10

4823 AB Breda