Goede kwaliteit en erg klantvriendelijk

Er wordt erg goed mee gedacht. De hoezen zijn van perfecte kwaliteit.

Goed product (matrashoes)

Ook prima telefonisch advies en snelle reacties op vragen per mail.

Goede site, meedenkend team, snelle service ect een aanrader

Ik vond de maatvoering lastig te bepalen, na overleg met hun team bleek de maatvoering bij bestelling nog naar de exacte maat aangepast te kunnen worden. Eindresultaat echt perfect.

Goede pasvorm.

Meetinstructies van matras voorafgaande aan bestelling heel zinvol.

Prima hoezen voor boxspring

Prima ervaring. Ze houden zich aan de afspraken en de hoezen waren fantastisch.

Prima website, snel geleverd

Zie titel

Super goede service. En blij met aankoop.

Goede service en blij met aankoop.

Ik heb deze nog niet geplaatst.

Snel en goed

Even geduld, maar zeer goed

Mijn hoes moest op maat gemaakt wordem dus duurde even welgetelt 3 weken. Maar ziet er prachtig uit. En plaatsen op matras supermakkelijk. Wel eerst ff instructiefilmpje gekeken .

Erg goed

Goede service, snelle afhandeling, kwaliteitsproducten

Super snel geleverd en deskundig geholpen

Binnen een paar minuten was het geregeld, omdat diegene die ik aan de telefoon had ter zake kundig was. En volgend de belofte werd de motor idd de volgende dag al geleverd. Slaaploods is een goed voorbeeld van hoe het hoort, dankjewel voor de snelle service

Prima zaak; vriendelijk, vakkundig geholpen.

Goed advies gekregen bij wat wij wilden. Vervolgens snelle levering gevolgd door een vakkundige montage. Alle medewerkers zijn kundig en vriendelijk. Fijne zaak!

Mijn bed oogt mooi

De overtrekken die ik besteld heb passen perfect en zijn heel mooi afgewerkt, de reden waarom ik 4 inplaats van 5 sterren geef is omdat ze niet mooi verpakt waren. Ze kwamen hier aan en waren erg gekreukt.

Prima, kwaliteit en service

Zeer tevreden. Dit is al de 2e keer dat ik de matras beschermer bestel. Eerste keer om te proberen maar heel tevreden nu een tweede bestelling geplaatst. Zoals afgesproken geleverd.

Zeer behulpzaam en klantvriendelijk!

Hele goede ervaring met Slaaploods.

Prachtig zo'n nieuwe bamboe matrastijk

Mooie hoezen, passen goed

Goede service, duurde wat langer dan ik had verwacht. Maar hoezen moesten op maat gemaakt worden, ik werd goed op de hoogte gehouden.

Als je de maat goed opmeet past alles perfect!! Wij zijn er heel erg blij mee! Ons heerlijke bed nieuw leven ingeblazen

Snelle en klant vriendelijk als je contact zoekt

Erg fijne en snelle bezorging. Alles netjes ingepakt tegen beschadiging tijdens het vervoer.

Zeer tevreden over de slaaploods.

Heel vriendelijke service, de verwachte levertijd wordt duidelijk vermeld, en het maken van een levering afspraak ging ook heel soepel.

Snelle en prima levering van goede tijk

Snelle en prima levering van goede tijk

Kwaliteit / prijs is top

Alles conform afspraak. Op tijd en netjes verpakt

Goed! Voor herhaling vatbaar

Wij hebben een hoes voor ons hoofdbord besteld om de kwaliteit stof te bekijken. Die was prima. Maatvoering ook. Gaan nu binnenkort hoezen voor matras en boxspring bestellen. Hierdoor hebben we dan voor het oog een compleet nieuwe boxspring. Ook een motor vervangen. Na de bestelling ontvingen we al snel een mail met de verwachte levertijd. Slaaploods levert goede kwaliteit.

vernieuwde matras

Het meten van de matras tbv van de nieuwe tijk wordt heel goed uitgelegd. Na bestelling zijn wij goed op de hoogte gehouden van het verdere verloop.

Nikkelstraat 10

4823 AB Breda