Goede service en snelle levering TOP

Goede ervaring snel geleverd volgens afspraak en goede uitleg

precies zoals je het verwacht

zeer snelle levering - van het teruggestuurde gedeelte van de bestelling werd het bedrag binnen twee dagen weer overgemaakt.

Boxspring voor dochter besteld. Bij in elkaar zetten bleek Hoofddorp niet te passen en natafel maakte een vreemd geluid. Dit per mail doorgegeven met foto’s erbij. Direct de andere dag al reactie en 3 dagen later werd dit jaar volle tevredenheid opgelost aan huis. Fijn! Geen discussie, direct de juiste oplossing. Hele fijne service. Boxspring bevalt super!

Prima voetenbord en uitstekende service

Goed advies gehad en uitstkend geholpen bij kleurkeuze van de bekleding van het voetenbord.

Zeer tevreden over aankoop en service!

Recent een boxspring besteld. Ruim binnen de levertijd werd ik gebeld dat het bed geleverd kon worden. Bij telefonisch contact m.b.t. de mogelijkheid van het bestellen van een matrashoes in dezelfde stof als het bestelde bed, en later telefonisch contact over de montage, in een woord fantastisch geholpen. Zeer vriendelijk en behulpzaam. Prachtig bed geleverd gekregen in een mooie stof. Ik ben zeer tevreden en zal de Slaaploods zeker aanbevelen!

Super fijn

Online advies gehad over aanschaf topper. Snel geleverd en slaapt heerlijk

goede service

Matrashoes en boxspring hoes besteld, past goed mooie stof

helemaal tevreden

snelle en keurige levering

Hoofd- en voeteneind zijn prima spullen

Staaltjes thuisgestuurd gekregen zonder kosten. Na bestelling en maatwerk toch best snel geleverd. Goed verpakt en voorzien van bevestigingssteunen. Minpuntje: hoe beide steunen (linkes/rechts) op het bed precies op dezelfde plek als de hoofd-/voeteneind komen is wel heel exact meten. Een sjabloontje was gemakkelijker geweest.

Zeer snelle levering. Stond 1 a 2 weken aangegeven. Was er al binnen 4 dagen!

Kwaliteit en topservice

De topperhoes is van goede kwaliteit en de maatvoering klopt. De klantenservice is goed bereikbaar, vriendelijk en professioneel.

Snelle levering en goede betaalreging!

Goede duidelijke website

Werkt perfect ziet er goed uit ben tot nu toe zeer tevreden

Netjes op tijd gebracht Alles ziet er netjes en verzorgd uit Werkt zoals verwacht

wel oké

Prijs kwaliteit wel oké. Twee dezelfde matrassen besteld en toch kleine verschillen. Als je niet veel geld hebt, kun je hier terecht.

Netjes en tijdig geleverd.

Netjes en tijdig geleverd.

We zochten simpele maar goede koudschuimmatrassen voor een goede prijs. Slaaploods heeft ze! Goede communicatie over de levering, werden ook op tijd geleverd. Prima matrassen!

Hoofd, voetbord en topper

Na twee keer staaltjes toegezonden te hebben gekregen en wat vragen via e-mail gesteld te hebben, bestelling geplaatst en dit werd snel geleverd. Mooie kwaliteit, we hebben ook geen moeite gehad met het plaatsen van de schuiven op het hoofd en voetbord.

Goed product, snelle levering. Zeer tevreden

Service zoals je het zelden meer tegenkom!

Je kent het wel, per ongeluk het verkeerde artikel besteld. In ons geval een matrashoes op maat en kleur gemaakt, en dat had een boxspringhoes moeten zijn. Geen enkel punt, gaan we regelen! En binnen een week een nieuwe gemaakt en verzonden. Een mooie kwaliteit! Dat wordt je vrolijk van. Bedankt voor de mooie aankoop, en de vriendelijke service! Michel en Ellen

Als wij weer wat nodig hebben voor ons bed dan komen wij weer terug bij slaaploods.

Briljant

Prima advies, makkelijk te bereiken, vriendelijk aan de telefoon, klantgericht mbt aflevermogelijkheden. En toen de bezorger voor een kink in de kabel dreigde te zorgen: zeer snel en volledig naar wens opgelost!

Prima ervaring, aanrader!

Product razendsnel op maat gemaakt, prima kwaliteit, zeer tevreden. Erg vriendelijke meedenkende klantenservice!

Snelle oplossing

Ik heb een boxspringhoes besteld. Het bestellen ging erg snel, even de maten (voor de zekerheid) opmeten en vervolgens bestellen maar. Bij bestelling kreeg ik meteen een e-mail terug met de verwachte verzenddatum. Hier is aan gehouden, dus de hoes kwam geheel volgens verwachte levertijd. Het bevestigen van de hoes is heel makkelijk (zelfs alleen). Ik had verwacht dat het een beetje gedoe zou worden in je eentje, met 4 hoeken die eigenlijk allemaal gelijk naar beneden zouden moeten worden getrokken, maar er zit wel wat speling in. Meteen een ander effect en de hoezen hebben een goede anti-slip over de helft van de hoes. Erg tevreden.

Volgens afspraak

Mooi en goed te installeren hoofdbord. Geleverd binnen de termijn aangegeven op de website. De installatiebeugels waren echter niet geleverd (maar dat kan ook aan de bezorger liggen). Uiteindelijk hadden we die een dag later alsnog.

Supper snel en netjes

Na het plaatsen vd bestelling volgende dag binnen. Supermooi en netjes verpakt! Uiteraard ligt nu weer heerlijk met de nieuwe hoes van onze topper.

Nikkelstraat 10

4823 AB Breda