Geweldige kwaliteit.

Snelle service, goed product.

Top service en super goede producten

Dit is een bedrijf waar je zaken mee wilt doen , breed assortiment, perfect advies, de service is top en prijzen zijn zeer scherp

super service, en snelle levering

ik wilde graag een hoofdbord en elke maat is mogelijk, ik wilde graag zelf bekleden ook mogelijk, en binnen een paar dagen bezorgd en niet duur!

Ruim binnen het termijn afgeleverd en alles netjes verpakt.

goede service

Slaap heerlijk op mijn topdek matras

leveren wat ze beloven

duidelijkheid tijdens de bestelling en de levering.

Fantastisch!! Heel blij met de boxspringhoezen!

Snelle service, kwalitatief een mooi goed product. Goed bereikbaar voor overleg! Wij hebben een hele goede boxspring, maar niet meer blij met de oude stof. De boxspring hoezen en hoes voor het hoofdbord hebben ons bed weer volledig vernieuwd. Erg mooie stoffen en het past perfect allemaal. Heel blij dat we op deze manier ons fijne bed konden behouden!

Super topper erg blij mee

Goed verpakt en een super topper van bijna 10cm dik We slapen gelijk weer een stuk beter.

Enorm klantgericht, hoofdbord helemaal kunnen configureren

We hadden stalen opgevraagd om een stof te kunnen kiezen voor ons hoofdbord. Envelop was bij Post kwijtgeraakt, Slaaploods heeft nogmaals stalen gestuurd. En het hoofbord is precies naar onze wensen op maat gemaakt, alles was mogelijk. Duurde ook niet lang voor we het in huis hadden. Prima communicatie, prima dienstverlening, prima product.

Geleverd binnen de tijd.

Goede service, afspraak is afspraak

Netjes geholpen, goede uitleg. Geen pushende verkoper. Afspraak is afspraak.

Snel geholpen bij een verkeerde maat matras.

Snelle reactie en afhandeling. Top

geweldig

goed en snel geholpen. door iemand die weet waar ze over praat ga zo door en we komen zeker terug

Netjes

Prima hoordbord ontvangen, heel fijn dat we een mail over de levering ontvingen met de vraag om deze te bevestigen. Goede prijs

Geweldig!

Top bedden, slapen goed en hele goede service. Aanrader voor iedereen!!! Goede prijs kwaliteit verhouding :))

Afspraak nagekomen zoals beloofd!

Zeer vlot

Snelle levering en communicatie

Op maandag besteld, woensdag in huis. Klantenservice was goed en duidelijk. En binnen 30 min kan je gaan slapen!

Let op je prijs

De offerte voor een tweetal matrassen op maat bedroeg €.365,00 die in werkelijkheid maar liefst €. 615,00 bleek te zijn. Dus let op of kijk verder.

prima levering en fijne splittopper

zeer goed te spreken over slaaploos.nl.b.v.

Snel en correct

Kwaliteit super....en levering correct

prima product en netjes bezorgd

Het product was zoals omschreven om netjes verpakt bezorgd binnen de aangegeven termijn. Goed bedrijf.

Fijn dat jullie er zijn.

We zijn heel blij dat we via Slaaploods een matras topper op maat konden laten maken voorin onze caravan. Ook heel handig de uitleg over de mogelijkheden. Ik weet nu het verschil tussen traagschuim en koudschuim. De topmatras past perfect en slaapt heerlijk!

Zeer tevreden!

Eerst telefonisch contact gehad over het gewenste product omdat ik een afwijkende maat wilde. Dat was geen enkel probleem. Bestelling gedaan en binnen de aangegeven levertijd bezorgd. Het was mijn 2e bestelling bij de Slaaploods en opnieuw zeer tevreden.

Nikkelstraat 10

4823 AB Breda