Filtre

Snelle levering, prima wijn

Leuk bedrijf, snelle levering en de aspergewijnen zijn top! Advies: printje van de bestelde wijn toevoegen (nu heb ik zelf een print gemaakt)

Uitstekend assortiment en erg goede service

Veel goede aanbiedingen met veel info over de wijnen via e-mail. Goede service mbt tijdstip bezorging. Super georganiseerde wijnproeverijen, ook voor privé, maar zal nu wat anders worden vrees ik :-( Prima prijs/kwaliteit van de wijnen. Heb door Schaapveld veel aan smaakontwikkeling kunnen doen. Hartelijk dank!

Prima en vertrouwd

Betrouwbare aanbevelingen, altijd wel goede aanbiedingen en prompte levering.

Vriendelijk, uitstekende service, mooie wijnen.

Zie boven.

De medewerkers zijn vriendelijk, behulpzaam, en hebben veel kennis van wijn.

Erg prettige winkel. Als je op zoek bent naar iets nieuws dan kan je zeggen waar je van houdt en een budget. Dan komen zij met goede aanbevelingen. Ook handig voor cadeaus.

Goede wijnen tegen een goede prijs. Netjes geleverd.

Top.

Schaapveld is een prachtig bedrijf met prettige en zeer kundige medewerkers.

De zaak behoort tot de 50 beste wijnwinkels van Nederland. De dienstverlening van Schaapveld is uitstekend! Groeten, Frank Groot

Mooie wijnen, goed advies en goede service.

Koop hier al jaren goede wijnen. Service uitstekend en zeer klantgericht. Super!

Prima wijn met een uitmuntende service

Enige tijd geleden in de winkel verschillende wijnen gekocht. We waren hier zo tevreden over dat we ook digitaal zijn gaan bestellen. Opnieuw prima wijn in het glas. En mocht er even een punt van aandacht zijn, blijkt de service uitmuntend te zijn!

Superieure wijnen met Superieur Advies

Een van de charmantste wijnhandels van Nederland, met een zeer rijke voorraad van prachtige wijnen uit de hele wereld, gecombineerd met goede aanbiedingen voor ook simpelere wijnen. Advies en hulp zijn van hoge kwaliteit, en gebeuren in een uiterst amicale sfeer. De proeverij van de open wijnen op vrijdag en zaterdag vormt een van de hoogtepunten van een middagje Zutphen.

Uitstekend!

Heel veel kennis en enthousiasme, goede service en natuurlijk goede wijnen! Zeer tevreden.

geweldig en goed geprijst assortiment dat met vakkennis wordt gepresenteerd.

Koop hier al jaren onze wijn. Als kookliefhebber altijd een prima advies voor de combi spijs/wijn. Onze kinderen, die tegenwoordig elders wonen, gaan vaak even wijn kopen als ze op bezoek komen.

Super en heel snel

Ik was onder de indruk van de snelle levering! Ik had s avonds mijn bestelling geplaatst en s ochtends vroeg werd hij bezorgd Leek wel overtoon!

Top bedrijf!

Service en kunde, maar bovenal heerlijke wijnen!!

Ge Wel Dig :-)

Alles vlekkeloos verlopen!

Wijntastisch!

Zeer fijne en overzichtelijke webshop. Helaas was een van de gekozen wijnen niet op voorraad, werd direct gebeld en een mooi alternatief aangeboden (eigenlijk iets duurder, maar voor originele bedrag gefactureerd). De wijnen zelf, niets meer dan lof. Zojuist de volgende bestelling gedaan, ik ben verkocht. Dank heren, jullie doen het geweldig!

Perfecte verpakking. Snelle service.

Verpakking goed geregeld. Plus prima wijn.

Fantastische wijn van een fantastische zaak

Fantastische wijn van een fantastische zaak

Uitgebreide beschrijving bij de wijnen

Ruime keus aan wijnen, uitgebreide beschrijving en snelle levering in stevige doos.

Prima service!!

Goed advies en snelle levering.

Ik vind Schaapveld een uitstekende zaak met een prachtig assortiment. Het internet bestellen gaat makkelijk ,de levering verloopt vlot en desgevraagd krijg je telefonisch vriendelijk hulp. Het aanbod zit over het algemeen gesproken wel aan de bovenkant van de markt, wat kwaliteitstechnisch ook logisch is bij zo'n zaak. Gezien de aanbieders in deze verdringingsmarkt (slimmerwijnkopen, voordeelwijnen,etc.etc.) is het wel zaak om daarop alert te zijn . Iedereen koopt inmiddels overal immers.

Veel keuze

Hele goede en betaalbare (biologische) wijnen.

Prachtige wijnen

Ruime keuze , overzichtelijke website, Snelle levering en goede service

Prachtige winkel met een uitmuntend assortiment

Prachtige winkel met een uitmuntend assortiment en zeer kundig personeel.

Hele fijne ervaren en betrokken mensen met een warme enthousiaste aanstekelijkheid . Men neemt wat

Zie hierboven PS De wijn die gebracht werd mag de goedbedoelde medewerker in Corona tijd voortaan laten staan . En niet in handen geven Was wel hoffelijk bedoeld

4 Pelikaanstraat A

Zutphen 7201DR