Doen wat ze beloven.

Website is duidelijk; makkelijk af te handelen. Werden keurig gebeld over feit dat bestelling iets vertraagd zou zijn; nieuwe tijdstip op de minuut nauwkeurig aan de deur. .

Heerlijke wijn voor een prima prijs en snel geleverd

Zoals we weten!

Consequente kwaliteit! Super service! No nonsense!

geweldig

prachtige website, eenvoudig in te vullen en snelle levering

Prima wijn én service bij een vertrouwd adres!

Zie boven

Goede en snelle service!

Goede en snelle service. Wijnen op voorraad die lastig verkrijgbaar zijn, dus dat maakt het bijzonder. Ook voldoende voorraad fijne wijnen in middenklasse prijs aanwezig.

Uitstekend !

Zoals gewoonlijk , een prima service !

Fijne wijnen, goed advies!

Een plek waar je blijft terugkomen. Als wijnen niet voorradig zijn wordt er een passend aanbod gedaan. Prettige combi van kennis en goede service.

Goede en snelle service

's Avonds besteld en de volgende dag om 12 uur stonden m'n flessen klaar.

Uitstekende wijn en service

Wij gaan er graag terug

Altijd aandacht en super veel kennis

Zoveel wijn!

Proost!

Persoonlijk advies dat smaakvol uitpakt!

Heel snelle levering en zeer klantvriendelijke medewerkers. Goede wijn!

Duidelijke site & snelle levering

De site navigeert wijn, goede filters. Duidelijke omschrijving. Levering was ondanks drukke periode snel.

Altijd zorgvuldig verpakte leveringen en prachtige wijnen uit een schitterende winkel.

Uitstekende en snelle service!!

Bestelling geplaatst, volgende dag keurig netjes en op tijd bezorgd. En dat tijdens de piek drukte van de feestdagen. Complimenten!

Voor mij altijd goed advies, normale prijzen en vlotte levering. Niet moeilijk doen over flessen retour of kurkwijn. Wederzijds vertrouwen.

Alles ontvangen wat ik bestelde.

Nooit klachten tot dusverre

Per definitie is wijnhandel schaapveld een uitstekend bedrijf

Altijd een goed advies Ruim assortiment om uit te kiezen. Consistent voorraadbeheer. Kortom een top bedrijf.

goede service snel geleverd

tenuta de angelis offida pecorino perfecte wijn !

Makkelijk om online te bestellen en snelle levering

Makkelijk om online te bestellen en snelle levering

Snelle en correcte levering.

Ook ditmaal weer een snelle en correcte levering. Fijne winkel die ik ten zeerste aanbeveel.

goed advies en prettig geholpen

reeds verwerkt in één zin

Uitstekende wijnhandel!

Jammer dat de communicatie over de bezorging te wensen over laat. Maandag besteld, tot donderdagmiddag alleen de reactie gekregen we gaan voor u aan de gang.

4 Pelikaanstraat A

Zutphen 7201DR