Pluspunten
Sfeervolle winkel om te bezoeken, ideaal als webwinkel.
Pluspunten
Uitstekende voorlichting door grote kennis van zaken. Snelle service.
Pluspunten
Erg klantvriendelijk!
Beste Benjamin, Helaas is de wijn per ongeluk naar het oude adres verzonden, hiervoor onze welgemeende excuses. Je adres is inmiddels aangepast in onze administratie, bij een volgende bestelling wordt de wijn op het nieuwe adres geleverd. Hopelijk geniet je desondanks van de wijn en we zien je graag weer in de webshop of de winkel. Vriendelijke groet, team Schaapveld
Pluspunten
Ze leveren snel en de betaling kan op meerdere manieren.
VerbeterpuntenGeen, ga zo door.
Pluspunten
groot assortiment en prettig functionerende website
VerbeterpuntenLiever verzending van bestelling via postnl omdat deze koerier flexibeler is bij het bezorgen van een pakket op een tijdstip dat passend is voor de klant.
Pluspunten
Zeer klantvriendelijk
Pluspunten
Mooi bedrijf met veel keus, prachtige locatie en goede adviezen. Goede service! Ze maken hun beloftes waar.
VerbeterpuntenLeuk de bijsluiters bij de wijn. Had ik ook graag ontvangen van het samengestelde wijnpakket.
Pluspunten
Betrouwbaar, correct, snel en bezoek ook vooral de winkel in Zutphen, een feest!
Pluspunten
Een van de beste wijnhandels in Nederland, waar ik al vele jaren naar volle tevredenheid wijn koop. Goed assortiment met concurrerende prijzen.
VerbeterpuntenHet lukt maar niet om de wijn op het ene afleveradres te laten bezorgen en de factuur op een ander adres (het adres van de besteller) te ontvangen. Tip: mogelijkheid om afleveradres en factuuradres bij bestelling te scheiden.
Geachte heer Sterken, bedankt voor de mooie beoordeling, fijn om te lezen! Wat betreft uw verbeterpunt: Bij het invullen van de adresgegevens in het bestelscherm is er een optie "op ander adres bezorgen". Als u die optie selecteert verschijnt er een tweede (bezorg) adres. Als we bij een volgende bestelling kunnen helpen dan horen we dat uiteraard graag. Met vriendelijke groet, Tim
Pluspunten
Een erg enthousiast team, dat met veel passie en kennis altijd een wijn weet te vinden die perfect bij die ene gelegenheid past. Persoonlijke aandacht staat hierbij centraal. Kortom, erg tevreden.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Degelijk klantvriendelijk, vriendelijk accuraat
Pluspunten
Goede beschrijvingen ik folder en op web site. Qua kwaliteit nog nooit teleurgesteld.
VerbeterpuntenLever desbetreffende beschrijvingen bij levering
Pluspunten
Pleziering te woord gestaan aan telefoon. De 1e wijn was goed, maar niet wereldschokkend.
VerbeterpuntenGaranderen dat persoonsgegevens van een inzender van een review niet op een website terecht komen.
Pluspunten
Klantgericht. Vriendelijk en het vertrouwen dat ze in je hebben ten aanzien van het betalen na levering. Snelle levering. Assortiment. Prachtige pand. Goede naam.
VerbeterpuntenMeer gepersonaliseerde aanbiedingen/tips.
4 Pelikaanstraat A