Pluspunten
Prachtige selectie wijnen. Goede digitale informatie. Bij deze winkel is de klant nog echt koning!
VerbeterpuntenGa zo door!
Pluspunten
Plaatselijke firma en zeer klantvriendelijk. Correcte en snelle afhandeling. Goede en eerlijke prijs/kwaliteit verhouding.
VerbeterpuntenMeer huiswijnen voor schappelijke prijzen.
Pluspunten
goede voorlichting, prettige behandeling, duidelijke indeling.
Verbeterpunten?
Pluspunten
Goede wijnen tegen een goede prijs en een excellente service!
Pluspunten
Vakmanschap, persoonlijke benadering, goede service en snelle, accurate levering
Pluspunten
Assortiment, mooie afwisseling in prijs-kwaliteit.
Pluspunten
klantvriendelijk, geven deskundig advies. Zeer ruime sortering, logische verdeling van beschikbare dranken in een prachtig historisch pand. Ik ben al tientallen jaren klant, en tot mijn volle tevredenheid. Een bezoek aan Wijnhandel Schaapveld in Zutphen is voor mij immer een feest.
VerbeterpuntenAlles is hier bijkans volmaakt.
Pluspunten
Super advisering over hele beste wijnen. Vriendelijk en mensen met humor!! Inrichting van het wijnhuis geweldig!
VerbeterpuntenDat de mannen ook eens schoonmaken ipv allleen de vrouwen ;-)
Pluspunten
Enorm assortiment, kundig en enthousiast personeel. Mooie zaak.
Pluspunten
kundig personeel. Altijd behulpzaam bij het uitzoeken van de juiste wijn.
Pluspunten
Snelle levering. Vertrouwen.
VerbeterpuntenWijn is zo goed in karton verpakt, dat deze nauwelijks uit de doos te krijgen is!
Bedankt voor uw reactie en verbeterpunt. Wij zullen bij volgende leveringen rekening houden met de verpakking en doen er alles aan om breuk te voorkomen!
Pluspunten
vakmanschap en prettige behandeling
Verbeterpuntenopen tijdens festiviteiten in Zutphen?
Pluspunten
deskundig, een breed assortiment, zeer goede service, leuke proeverijen
Verbeterpunteniets meer begeleiding bij de najaar proeverij (zoals voorheen het geval was).
Pluspunten
Wijnen besteld naar aanleiding van de proeverij. Keurig thuis bezorgd, zelfs nog met een extra fles rode wijn.
4 Pelikaanstraat A
Zutphen 7201DR