Pluspunten
Vind het altijd een super bedrijf.
Pluspunten
Top kwaliteit Top kennis Snelle levering makkelijke betaling
VerbeterpuntenIk had tot nu toe nooit eerder van jullie gehoord
Pluspunten
Prima communicatie. Snelle levering. Goed advies.
Pluspunten
Uitstekende service en snelle beantwoording van vragen.
Pluspunten
Alles positief. Uw wijn hoeft natuurlijk niet altijd in de smaak te vallen. Zo heb ik inmiddels met het oog op mijn verjaardag de Révélation Cabernet-Merlot geproefd evenals de Shiraz van Cederberg (22,75 euro). Beide flessen vond in niet lekker en niet goed, maar ik ben natuurlijk wel verwend als vinoloog. Niettemin vind ik de kwaliteit van uw collectie meestal hoog. Hartelijke groet, Frank Groot
Pluspunten
uitgebreid aanbod van wijn. interessante wijnen. mijn voorkeurwijn heb ik daar ooit gevonden. deskundige en vriendelijke service.
Pluspunten
Vriendelijkheid
VerbeterpuntenSnellere service
Pluspunten
Prachtige zaak. Geweldig assortiment van verrukkelijke wijnen.
VerbeterpuntenWeet ik nog niet.
Pluspunten
alles is goed! Zeer correct.
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Afgelopen dinsdag een proeverij verzorg voor ons restaurant. Kennis gemaakt met een aantal mooie wijnen. De proeverij was fantastisch verzorgd. De wijnen waren uitgebreid beschreven in een boekje en Tim heeft ons twee uur lang, met passie verteld over de wijnen. Vandaag de bestelling geplaatst. Dit word netjes persoonlijk verzorgd. Top!
Pluspunten
Snel geleverd. Mooie wijn. Goed advies vooraf. Echte wijnkenners!
Pluspunten
excellent service
Pelikaanstraat 4 A
7201DR Zutphen
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Wijnhandel Schaapveld is een Nederlandse wijnspecialist die zich richt op de verkoop van kwaliteitswijnen uit diverse wijnregio’s wereldwijd. Het bedrijf biedt een zorgvuldig geselecteerd assortiment wijnen, van toegankelijke huiswijnen tot exclusieve premium wijnen. Wijnhandel Schaapveld staat bekend om zijn deskundigheid, persoonlijke service en het leveren van wijnadvies op maat, zowel voor particuliere klanten als bedrijven.