Pluspunten
Persoonlijke aandacht, uitstekend inlevingsvermogen in je smaak, goed advies, snelle levering
Pluspunten
Kwaliteitswijnen, veel keus, goede informatie. Snel geleverd tegen een schappelijke prijs (zelfs gratis bij een bestelling boven de 50 euro). Emails worden relatief snel beantwoord.
Pluspunten
Breed assortiment Goede prijs/prestatie Vakkundig en plezierig
Pluspunten
Wijnhandel Schaapveld heeft onze klacht over het vervoersbedrijf op meer dan voortreffelijke wijze afgehandeld. Geheel in stijl met de klantvriendelijkheid en uitstekende service waar Wijnhandel Schaapveld al jaren bekend om staat bij wijnminnend Nederland.
VerbeterpuntenHet vervoersbedrijf dat Wijnhandel Schaapveld de wijn laat bezorgen komt niet klantvriendelijk over. Al enige tijd wachtten wij op de bezorging. Vandaag telefonisch tehoren gekregen, dat er gisteravond rond 18:00 uur een bezorger voor het toegangshek stond. Bij het hek staat een groot bord met ons telefoonnummer. Wij waren thuis. Bezorger was gewoon vertrokken zonder wijn af te leveren. Vanochtend opnieuw telefonisch geïnformeerd. Op onbeleefde wijze werd mijn vrouw te woord gestaan. Het betreft ordernr: 84064 van dit vervoersbedrijf. Elburg, 5 januari 2018
Pluspunten
Duidelijke afspraken. Uitstekende prijs/kwaliteit
Pluspunten
Vriendelijk, behulpzaam en deskundig.
VerbeterpuntenHet zou fijn zijn om te weten of de bestelling 's morgens of 's middags bezorgd zal worden. Nu zat ik een hele dag te wachten.
Pluspunten
Zeer snelle levering van uitstekende wijnen.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
goede snelle afzending van de order
Verbeterpuntende transporteur communiceerde niet goed en was moeilijk te bereiken
Pluspunten
Hele mooie winkel, al koop je niet het bezoeken meer dan waard. Deskundigheid en enthousiasme in huis, hele goede en snelle service. Een top zaak!
Pluspunten
- Vriendelijke, positieve benadering. - Deze zaak heeft nog de ouderwetse stijl die je niet vaak meer tegenkomt. - Service. - Snelle levering. - Lekkere wijnen.
VerbeterpuntenEigenlijk niet. Het zou leuk zijn wanneer er wat vaker proeverijen zijn. Indien met maaltijd, dan misschien ook eens een iets betaalbaarder restaurant..
Pluspunten
Super beste wijnen en heel deskundige begeleiding Zo leuk dat de wijnen te krijgen zijn van niet gangbare wijnmakers.
VerbeterpuntenSuper tevreden.
Pluspunten
Sociaal, goede kennis en zeer klantgericht.
VerbeterpuntenGeen. Ga zo door.
Pluspunten
Zeer klantvriendelijk
Pelikaanstraat 4 A
7201DR Zutphen
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Wijnhandel Schaapveld is een Nederlandse wijnspecialist die zich richt op de verkoop van kwaliteitswijnen uit diverse wijnregio’s wereldwijd. Het bedrijf biedt een zorgvuldig geselecteerd assortiment wijnen, van toegankelijke huiswijnen tot exclusieve premium wijnen. Wijnhandel Schaapveld staat bekend om zijn deskundigheid, persoonlijke service en het leveren van wijnadvies op maat, zowel voor particuliere klanten als bedrijven.