Pluspunten
Perfecte ervaring.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
... ik heb nog te weinig contacten gehad om een oordeel over hun deskundigheid te kunnen geven. Verder - denk ik - zijn zij kundiger op hun vakgebied dan ik - dus kan ik hen daarop niet goed beoordelen. Hun laagdrempelig-zijn vind ik positief. En, het gegeven dat zelfs kleine hoeveelheden toch vrij snel gratis 8 km verderop bezorgd kunnen worden.
Pluspunten
Correcte bezorging en op tijd geleverd
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
uitstekende sortering, deskundige adviezen, snelle levering en goede kwaliteit/prijsverhouding. Alles samengevat in een prachtig middeleeuwspand. Goed bereikbaar voor de klanten.
Slimme database aanleggen opdat mailingen afgestemd kunnen worden op wijnvoorkeur. :-)
Pluspunten
Wijnhandel met een groot assortiment kwaliteitswijnen en voor iedere portemonnee.
Pluspunten
groot assortiment, snelle levering
Pluspunten
Klantgericht, onthouden goed welke voorkeur de klant heeft, ruime sortering van hoge kwaliteit, prima prijs/kwaliteit, bezorgen thuis op afspraak, winkel is geweldig en verleidt tot kopen. Altijd wijnproeverijen. Prima service. Als een wijnaankoop niet bevalt is er altijd een oplossing
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten ontdekt
Pluspunten
Erg goed assortiment, betrouwbaar
Pluspunten
Medewerkers zijn deskundig en betrokken bij klanten, of je nou vaak komt of af en toe, in de winkel wijn koopt of online, je ervaart altijd de persoonlijke aandacht. Schaapveld biedt heerlijke wijnen ook voor betaalbare prijzen. En het leuke is ook dat we via het maandelijkse Wijnbericht regelmatig nieuwe wijnen ontdekken dankzij de duidelijke en enthousiasme beschrijving in het blad, maar ook doordat de medewerkers in de winkel ons van goede adviezen voorzien.
Pluspunten
vijf sterren
Pluspunten
Uitstekend assortiment dat aansluit bij de artikelen in de vakbladen.
VerbeterpuntenMaak bij de uitgave van een nieuw nummer van Perswijn een proefdoos met besproken wijnen die jullie in het assortiment hebben.
Pluspunten
Snel en vakkundig Zeer goed assortiment
VerbeterpuntenGraag leveren op de dag die gevraagd wordt en niet eerder.
Pluspunten
zeer goede wijnen die met veel passie en kennis worden toegelicht! op basis van mijn smaak voorkeuren worden de beste wijnen aanbevolen
Verbeterpuntenmeer een aanmoediging: blijf vooral vernieuwen zodat ik als bestaande klant steeds weer verrast word met nieuwe wijnen
Pluspunten
Altijd fijne wijnen, onderscheidend in kwaliteit en informatie die wordt gegeven. Ik bestel altijd on line. Nooit teleurgesteld en de maandelijkse proef pakketten zijn een aanrader.
Pluspunten
Men doet wat men beloofd, snelle levering dus.
Pluspunten
Persoonlijk, goed advies, mooi aanbod en goede service
Pluspunten
Excellent selection of a wide range of good wines at every price range. Efficient and timely delivery with one or two days. Friendly, helpful assistance!
VerbeterpuntenWould appreciate being able to pay by credit card, otherwise everything is tops!
Dear Kathy, Thank you for your rating, wonderfull score! If you select iDeal payment, you will be able to pay with Visa or Mastercard. Hope to see you soon on our website. Kind regards, Tim
Pelikaanstraat 4 A
7201DR Zutphen
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Wijnhandel Schaapveld is een Nederlandse wijnspecialist die zich richt op de verkoop van kwaliteitswijnen uit diverse wijnregio’s wereldwijd. Het bedrijf biedt een zorgvuldig geselecteerd assortiment wijnen, van toegankelijke huiswijnen tot exclusieve premium wijnen. Wijnhandel Schaapveld staat bekend om zijn deskundigheid, persoonlijke service en het leveren van wijnadvies op maat, zowel voor particuliere klanten als bedrijven.