Altijd geweldige service

Bestelling geplaatst en kwam het te vroeg ophalen in de winkel maar dat was uiteraard geen probleem! Zo klaar gezet en kon het meenemen. Zoals altijd was het weer een zeer prettige ervaring!

Deskundig en snel

Deskundig en fijn assortiment

Prima wijn, prima bezorgservice

Bezorgen aan huis kan in goed overleg. Wijnen zijn prima. Informatieve nieuwsbrief.

Topservice

Vakmensen

Mijn ervaringen zijn in een woord: Geweldig!

Ze houden keurig in m'n EPD bij welke wijnen ik heb gekocht en weten als ik even geen keus kan maken, aan de hand van m'n EPD precies weer precies de wijnen van mijn keuze in m'n Schaapveld tasje te doen belanden

Top wijnen en top service

Goeie wijnen, mooie winkel en goeie service. Wat wil je nog meer.

Perfecte wijnhandel met veel kennis en uitstekende service!

Met veel enthousiasme en kennis genieten van de lekkerste wijnen vanuit Zutphen.

Perfect zoals altijd!

Fijne afhandeling. Indien iets niet meer op voorraad is altijd een belletje met een vervanger, super geregeld!

Om 23 uur besteld, volgende dag al geleverd. Uitstekend wijnen.

bestelling eenvoudig - jammer dat post NL de wijn niet aflevert.

bestellen was eenvoudig. de communicatie over de levering ook prima. Echter PostNL vindt het blijkbaar te veel werk om het aan huis af te leveren. zou zaterdag komen. hele dag thuis geweest. vervolgens krijg ik een mail dat ik het bij het post nl punt kan afhalen. Jammer

Fijne bezorgservice.

Fantastische keuze. Ook de "huiswijn" (mijn..) is prima: de Domiziano. Ik zou in de folders graag het alcoholgehalte vermeld zien van de aangeboden wijnen. Het zegt nl. wel degelijk iets van de kwaliteit van de wijn. Gegroet. In vino veritas. Johan.

Prachtige, sfeervolle winkel. Vriendelijke, deskundige medewerkers. En fan ook nog voortreffelijke wijnen!

Bezorgservice mag beter

Met de wijn is zeker niks mis, met de bezorging door Post NL des te meer. Zeggen dat ze aan de deur zijn geweest zonder aankondiging, daarna nieuwe afspraak voor volgende dag Deze vervolgens geannuleerd en verschoven naar volgende dag zonder mogelijkheid tot wijziging Uiteindelijk na 5 dagen pakket kunnen ophalen bij servicepunt

Goede wijn van een gerenomeerde wijnzaak.

Goede wijnen voor een mooie prijs. Zeer deskundig advies. Zeer vlotte bezorging. Topzaak

Schaapveld fijn voor wijn. Het goede adres met een goed advies.

In Schaapveld ben ik nog nooit teleurgesteld en daar doen ze alles aan om dat zo te houden. zoals de mogelijkheid om iets te proeven en goed advies van kundige verkopers. Mooi assortiment ook betaalbaar. Mooie winkel, mooie website, snelle bezorging Kom er al jaren vertrouwd adres!

Pelikaanstraat 4 A

7201DR Zutphen

Over Wijnhandel Schaapveld

Wijnhandel Schaapveld is een Nederlandse wijnspecialist die zich richt op de verkoop van kwaliteitswijnen uit diverse wijnregio’s wereldwijd. Het bedrijf biedt een zorgvuldig geselecteerd assortiment wijnen, van toegankelijke huiswijnen tot exclusieve premium wijnen. Wijnhandel Schaapveld staat bekend om zijn deskundigheid, persoonlijke service en het leveren van wijnadvies op maat, zowel voor particuliere klanten als bedrijven.