Deskundige en vriendelijke medewerkers, heerlijke wijnen, supersnelle bezorgservice, fijne wihandel.

Top!!

Verbaasd

Deze keer was de bestelling vergeten te bezorgen. Geen ramp, de volgende keer de levering weer normaal.

Prima.....voorkomend en prettig

Prima..prettig

Stipte levering, heerlijke wijn

Bij schaapveld kopen wij altijd heerlijke wijnen. Ondanks de afstand is schaapveld toch vaak onze keuze.

Goed wijn assortiment, zeer goede kwaliteit en service

Heel fijne wijnwinkel met breed wijn assortiment in diverse prijsklassen, en allemaal van goede kwaliteit. Aflevering van de wijn en service was ook prima. Fijn dat de website zo'n uitgebreide en adequate beschrijving van de wijnen geeft, dat maakt het gemakkelijker om de juiste wijnen te kiezen. Ook in de winkel zelf krijg je heel goed en passend advies van de zeer deskundige en vriendelijke medewerkers. Dit is al jaren mijn favoriete wijnwinkel.

Uitstekende wijnen!

Zeer prettige winkel met persoonlijke bediening. Bezorging is adequaat.

Snel bezorgd en correct

Makkelijk via de site. En ook snel bezorgd

wijn perfect, elke keer weer

altijd goed prijs-kwaliteit verhouding soms wispelturig met bezorgen

prima geleverd wat gevraagd werd

gekregen wat ik besteld heb

Keurig verzorgd!

Snelle levering met persoonlijke aandacht

Top wijnen voor een goede prijs.

Wijnen online besteld en waren snel geleverd.

primA

goede wijnen, goede service, bezorging volgens afspraak flexibel en klantgericht

Mooie wijn, goede prijs, snelle service

Sinds een aantal jaren bestel ik regelmatig wijn bij Schaapveld, mooie wijn voor een goede prijs. Duidelijke proefnotities, dus weet ik wat ik koop en als je iets extra lekkers wil dan kan dat ook….

Goede wijn en duidelijke communicatie betreffende levering

Uitstekend!

Heerlijk wijn, snel geleverd!

zondermeer een wijnkoper van hoge klasse.

een fijne zaak, met een ruime en zeer goede sortering. Vakbekwame medewerkers, die een goed advies aan de klant geven. Kortom, ik hoop nog vele jaren daar klant te mogen zijn.

Duidelijke website, makkelijk om bestelling te plaatsen en te betalen.

op tijd geleverd

ok

Altijd goede service!

Altijd wordt ik goed geholpen en de kwaliteit van de wijnen is heel goed.

Goede service, lekkere wijn

Goede service, lekkere wijn

Tevreden

Bestelling door PostNL niet goed geleverd en na melding bij Schaapveld, werd dit uiteindelijk goed afgehandeld. Wijn in goede orde ontvangen.

Verrassend snelle en complete levering

's Avonds laat besteld, volgende middag geleverd. Fantastisch!

Geen enkel minpuntje

Op tijd geleverd.

---

Pelikaanstraat 4 A

7201DR Zutphen

Over Wijnhandel Schaapveld

Wijnhandel Schaapveld is een Nederlandse wijnspecialist die zich richt op de verkoop van kwaliteitswijnen uit diverse wijnregio’s wereldwijd. Het bedrijf biedt een zorgvuldig geselecteerd assortiment wijnen, van toegankelijke huiswijnen tot exclusieve premium wijnen. Wijnhandel Schaapveld staat bekend om zijn deskundigheid, persoonlijke service en het leveren van wijnadvies op maat, zowel voor particuliere klanten als bedrijven.