Na al een tijdje opzoek te zijn naar een betaalbare Sigma 150-600 mm lens kwam ik deze eindelijk tegen bij Kamera Express! Natuurlijk gelijk gereserveerd en het was geen probleem om een aantal dagen later hem om te bekijken en aan te schaffen. Onwijs blij met de lens en de service en klantvriendelijkheid van Kamera Express Capelle a/d Ijssel
Heel fijn om te lezen dat je blij bent met de lens en onze services. Veel plezier met je nieuwe aankoop en we hopen je snel weer te zien! Bedankt voor de positieve review!
Kamera Express filiaal in Den Haag heeft mij goed geholpen bij aanschaf. Ze namen de tijd, en luisterde goed naar mijn specifieke wensen. Geen verkooppraatjes maar echt voor het beste product gaan. Hierbij ook goede uitleg en toelichting. In de winkel had de medewerker het verschil laten zien tussen 2 fotos met verschillende lenzen waar door ik meteen de juiste keuze kon maken. En ik kan altijd terug binnen 30 dagen mocht ik niet geheel tevreden zijn. Het is dan fijn dat er iemand met je meedenkt voor een alternatief. Ik koop liever bij deze winkel dan een webshop. Ook de garantievoorwaarden van kamera express spraken mij aan.
Bedankt voor je fantastische review over de service die je hebt ontvangen bij het Kamera Express filiaal in Den Haag. Het is fijn om te horen dat het personeel de tijd nam om naar je specifieke wensen te luisteren. Nogmaals bedankt voor het delen van je ervaring. We hopen dat je veel plezier hebt met je aankoop en staan altijd klaar om je in de toekomst weer te helpen!
Service was top! Moesten wat langer wachten, maar dat komt omdat er uitgebreid de tijd genomen wordt voor je! Meneer dacht heel erg mee voor een camera voor mijn man! Vanmorgen voor zijn verjaardag gegeven en hij is enorm gelukkig ermee!!! Blijf zo doorgaan!
Wat fijn om te lezen dat je zo'n goede ervaring hebt gehad in onze winkel! we nemen inderdaad graag de tijd voor onze klanten zodat ze met alle nodige informatie weer naar huis kunnen. Heel erg bedankt voor de mooie review!
Als trouwe klant van Foto Nelissen in Mechelen ben ik zeer tevreden over hun klantvriendelijkheid en vooral ook hun technische expertise, ook nog na de overname door Kamera Express. Als mensen in onze omgeving fotoadvies nodig hebben raad ik Kamera Express Foto Nelissen altijd aan.
Werd snel geholpen, ik wist al wel wat ik graag wou. Wel nog wat vragen kunnen stellen voor de zekerheid. Het bevestigde! Helemaal blij met mijn aankoop en snelle service. Ik kan verder met mijn hobby. Sony a7iv. ep
Ze zijn zo traag met leveren, afgelopen maandag en dinsdag twee maal een bestelling geplaatst en het heeft nog niet eens de status verzonden dat is toch niet meer van deze tijd! Waardeloos! en tot nu toe geen telefoonnummer kunnen vinden op de site, mail gestuurd krijg je een mail terug we reageren binnen 3 werkdagen .. ik wil geen drie dagen wachten, ik wil mijn bestelling nu, het is prachtig weer buiten, ik wil mijn nieuwe apparatuur uitproberen. Waardeloos dit!
Hi Barbara, wat vervelend om te lezen, ik heb de orders er direct bij gepakt en zie dat deze compleet zijn en al een tijdje staan te wachten. er gaat iets niet goed in het systeem. Sorry hiervoor. Ik zal contact met je opnemen zodat je weet waar je aan toe bent. Sorry voor het ongemak.
Goede uitleg gehad en prima service. Heel tevreden klant!
Super bedankt voor je review. Altijd fijn om te lezen dat iemand zo'n fijne ervaring met ons heeft gehad. Heel veel plezier met je nieuwe spullen, we zien je graag nog eens terug!
Ik kom al jaren bij deze Camera winkel en ben tot op heden steeds geweldig geholpen.
Heel erg bedankt voor je jarenlange vertrouwen en vriendelijke woorden. Het maakt ons heel blij om te horen dat je altijd goed geholpen bent in onze winkel. We kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te zijn!
I bought a Sony a7rii over the weekend, it was stated it will be delivered to my door in 1-5 working days, the next day, I ordered additional batteries from MPB. The following day, MPB sent me my tracking number and order is on its way. Kamera express has not even acknowledged my order yet. The afternoon I then get a email from a Gino to state that the camera is actually in another shop in another country and it will be first sent to their magazijn then to me. If i had known this is how they opperate I would never have bought at them for 30 Euros less. Its now 4 days later and I still dont have a tracking number and i am 700 Euros out for Pocket. AVOID THIS PLACE LIKE THE PLAGUE!!!! Will never buy from them again. i will come update here when i eventually recieve my item.
How incredibly annoying to hear that your order has not yet been delivered! We understand that this will be very frustrating and confusing. But no worries, your order is shipping; as you indicate, the delivery time with a product from another warehouse is between 1-4 business days. Therefore, the product will arrive to you this week! I see you've been in contact with my colleague today, I hope you're a bit more reassured now :). However, we understand that this can be annoying and that you have your concerns; but your order will come to you! We assure you of that. We hope you can still really enjoy your purchases and would love to hear how you experience the product!
Ik ging naar de winkel omdat ik mijn oude spiegelreflex lezen wilde ruilen voor een fullframe lens. Er was 10% extra inruilwaarde die week. Yee Tak moest dus al mijn oude lenzen testen en een bod doen. Hij deed dit super zorgvuldig en gaf me een goeie prijs. Daarna nam hij ook nog alle tijd om een nieuwe lens voor me uit te zoeken die aan mijn persoonlijke wensen voldeed. Die arme jongen heeft gewoon z’n lunch door mij gemist, maar ik heb een toplens!
Ik heb eindelijk met twee droomlenzen gekocht vandaag in Zwolle. Mega fijn geholpen en echt even een momentje van gemaakt aangezien dit een behoorlijke investering was. Mega blij met de hulp en met mijn aankoop!
Wat geweldig om te lezen! Bedankt voor je mooie woorden. We zijn blij dat we je hebben kunnen helpen bij het maken van zo'n belangrijke aankoop. Geniet van je nieuwe lenzen en we hopen je in de toekomst weer te mogen verwelkomen!
Prima advies en tips goede uitleg en prima antwoirdeop mijn vragen een aanrader
Bedankt voor je positieve review en fijn om te lezen dat je goeie tips en uitleg hebt gehad!
Ik wist wat voor een soort camera ik wilde kopen. Verkoper Sijmen in Eindhoven heeft mij duidelijk uitgelegd wat alle mogelijkheden met de camera zijn en de alternatieve opties vergeleken met mij. Verkoper nam de tijd en ik ben met een goed gevoel én een goede camera de deur uit gegaan!
Wat fijn om te horen dat je zo goed geholpen bent door Sijmen in Eindhoven! We zijn blij dat hij de tijd heeft genomen om je goed te adviseren en je de verschillende mogelijkheden duidelijk heeft uitgelegd. Het is altijd ons doel om onze klanten met een goed gevoel én de juiste camera naar huis te laten gaan. Bedankt voor je positieve review en we hopen je in de toekomst weer te mogen helpen!
Onlangs bij Kamera Express in Utrecht geweest en ontzettend goed geholpen in de winkel. Het personeel nam de tijd en gaf deskundig advies. Per ongeluk was er twee keer een statief aangeslagen op de factuur, iets wat we in de winkel niet direct doorhadden. De volgende dag gebeld en zonder gedoe werd het meteen netjes opgelost. Fouten kunnen gebeuren, maar het gaat erom hoe je ermee omgaat – en hier werd dat perfect gedaan!
Wat fijn om te lezen dat je een fijne ervaring hebt in Utrecht en dat ze de fout ook snel hebben gecorrigeerd! Heel veel plezier met je nieuwe statief en bedankt voor je positieve review. We hopen je snel weer te zien!
Kamera Express heeft deskundig personeel. Dit in combinatie met een uiterst scherpe prijs maakt de keuze makkelijk. Verder worden 5 jaren garantie gevenen op mankementen van mijn Canon G7 camera. Daarnaast heb ik gekozen voor een aanvullende verzekering zodat ook andere calamiteiten voor de eerste 3 jaren gedekt zijn. Het is niet mijn eerste camera die ik hier heb gekocht bij deze mensen. A eerdere ervaringen hier weer terug bij Canera Express, dat zegt feitelijk al voldoende.
Het bestelde materiaal: body spiegelreflexcamera met lenzen en flitser zijn snel en correct geleverd. Voor mij een firma om opnieuw weer zaken mee te doen!
We zijn in de fysieke winkel in Utrecht supergoed geholpen. Ik had online wel geprobeerd om me te oriënteren maar kwan er niet uit. De verkoper in de winkel was in staat om met passende vragen ons goed advies te geven. Hij heeft alle tijd voor ons genomen (ook al was het druk in de winkel). Al onze vragen werden duidelijk beantwoord zonder te sturen. Het is fijn om alles fysiek even vast te kunnen houden. Top service!
Super fijn om te lezen dat je goed bent geholpen in de winkel in Utrecht en dat je hier wat aan hebt gehad. We hopen je snel weer terug te zien en bedankt voor de positieve review!
Ik was op zoek naar een goede en betaalbare telezoomlens. Na eerst een grondige oriëntatie via het internet ben ik naar Kamera Express in Eindhoven gegaan omdat ik ook advies van echte kenners wilde. Daar zijn we vervolgens prima geholpen door vriendelijk en volgens mij vakkundig personeel. Voornamelijk door een zekere Sijmen. Het resultaat was dat ik afzag van mijn oorspronkelijk idee, namelijk een telezoomlens tot 600 mm, en de deur ben uit gegaan met de Canon EF 70-300 mm F/4-5,6 IS II USM. Dit uiteraard na het testen van deze lens op mijn eigen Kamera in de winkel. Na een paar dagen kan ik al vaststellen dat ik bijzonder tevreden ben met deze geweldige lens. Mijn conclusie: een prima winkel met vriendelijk en vakkundig personeel. C. Dijsselbloem Verkoopnummer 14283842
Bedankt voor je uitgebreide review en goed om te lezen dat je in de winkel in Eindhoven fijn bent geholpen. Heel veel plezier met je nieuwe lens!
Alles bij elkaar een snelle en prettige aanschaf! Ik had op de website aangegeven een mail te willen ontvangen als de camera weer op voorraad was. Nog diezelfde middag kreeg ik mail! Ik reserveerde snel en kon hem na 30 minuten al ophalen, maar de volgende ochtend was ook goed (binnen 24 uur). Dat kwam mij beter uit. In de winkel snel en adequaat geholpen met wat accessoires, zoals een extra batterij, lenskap e.d. Niet alles was op voorraad, maar kon ter plekke besteld worden zodat het thuis bezorgd zou worden.
Bedankt voor je positieve review! Fijn om te lezen dat je tevreden bent met de snelle service en de hulp in de winkel. Ik hoop dat je veel plezier hebt van je nieuwe camera en accessoires!
Ik was op zoek naar een spotting scope. De medewerker heeft mij zeer geduldig geholpen en ik ben uiteindelijk naar huis gegaan met een tevreden gevoel, een spotting scope en statief binnen mijn budget.
Bedankt voor je positieve review! Fijn om te lezen dat je goed geholpen bent en met een tevreden gevoel de winkel hebt verlaten. Veel plezier met je nieuwe spotting scope en statief!
Driemaal de winkel bezocht. Elk bezoek was inzichtgevend en gaf stof tot overdenken. Deze aanpak maakt een overwogen en goede keuze,e mogelijk. Bij het derde bezoek een sony a6700 gekocht. Blijkt dus een goede keuze te zijn. Zeer tevreden.
Bedankt voor je mooie feedback! Fijn om te horen dat de keuze voor de Sony A6700 goed is bevallen. Veel plezier ermee!
Fijn en goed geholpen in de winkel in Capelle a/d IJssel. Koffie tijdens het wachten, is altijd een pluspunt. Tijdens het wachten ging een medewerker iemand anders helpen, totdat het pakketje uit magazijn was gekomen. Omdat hij nog bezig was met een klant, en wij niet te lang hoefde te wachten, werd het keurig overgenomen door een zijn collega. Fijne service zo ;-) Deel staat op naleveren, maar dat zal wel goed komen.
Ik was online al een tijdje op zoek naar een nieuwe camera maar uiteindelijk ben ik naar de winkel gegaan. De verkoper dacht mee en liet verschillende opties zien. Ik ben heel blij met het advies en mijn nieuwe camera!
Wat fijn om te lezen dat je blij bent met je nieuwe camera! Bedankt voor je positieve feedback en veel plezier met je aankoop!
Ik heb bij Kamera-Express een prima ervaring gehad in de winkel. Deskundig en vriendelijk personeel. Het nazenden van spullen die niet op voorraad waren ging in principe ook heel snel. Echter, er stond een niet bestaand huisadres op het pakket dus postnl heeft het teruggeven aan Kamera-Express. Dat heeft best wat problemen gegeven om dat weer afgeleverd te krijgen. Zit niet in de standaard procedure dus... Verder heel tevreden met deze winkelketen.
Prettig geholpen in de winkel, had een achtergrond scherm nodig. Hierin goed geholpen, en ook nog verder advies gevraagd naar een nieuwe lens. Hierin begeleid en aanbeveling gekregen om hem te horen, en zo te ontdekken welke je nodig hebt.
Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat je goed geholpen bent en dat je tevreden bent met het advies. Veel plezier met je nieuwe lens en achtergrondscherm!
Essebaan 55
2908 LJ Capelle aan den ijssel
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Kamera Express.nl is een toonaangevende Nederlandse online winkel en fysieke retailketen, gespecialiseerd in fotografie- en videoproducten. Het assortiment omvat camera’s, lenzen, statieven, accessoires, drones en andere audiovisuele apparatuur van topmerken. Kamera Express.nl richt zich op zowel professionele fotografen als hobbyisten, met deskundig advies, scherpe prijzen en een uitstekende klantenservice.