Filtre

Winkel die vertrouwen biedt

Ik was op zoek naar een ‘instapmodel’ camera om te kijken of fotografie iets voor mij is. Op advies van collega kwam ik bij Kamera Express Zwolle terecht. Ik kreeg een eerlijk advies, toegesneden op mijn behoefte, maatwerk dus en niet gericht op een hoge omzet. Dat geeft vertrouwen. Ik kom hier zeker terug.

Prima en vlotte service, er is duidelijk veel kennis in huis.

Ik ben zeer tevreden over de klantgerichtheid. Ook als men iets niet weet komt men daar eerlijk voor uit.

Zonder twijfel voor een aankoop ALTIJD naar Kamera Express

Ik mag mezelf inmiddels een "goede amateur" noemen op het gebied van fotografie. Maar dit komt mede door de goede en vooral eerlijke adviezen van de medewerkers van Kamera Express. Wat word je daar op een fijne, professionele en eerlijke manier geholpen! Ik ga nergens anders meer heen!

Een tas die zelfs mijn camera jaloers maakt

Ik was op zoek naar een camera tas die mijn geliefde camera niet alleen zou beschermen, maar ook in stijl zou vervoeren. Na advies bij Kamera express Capelle kwam ik bij de Rogue Sling 6L. Nou, ik denk dat ik de enige tas ter wereld heb gevonden die meer luxe heeft dan mijn camera zelf. Hij is groot genoeg om al mijn gear mee te nemen, maar compact genoeg om me niet het gevoel te geven dat ik een rugzak voor een expeditie draag. De vakjes? Oh, die zijn als een persoonlijke kledingkast voor mijn apparatuur: netjes, georganiseerd en zonder dat er ooit iets zoek raakt. Zelfs de lens heeft een eigen ‘suite’. En als ik eerlijk ben, denk ik dat de tas een beetje jaloers is op de camera, want de tas steelt de show elke keer dat ik hem uit mijn tas haal. Pluspunten: - Je kunt je camera veilig meenemen zonder dat je het gevoel hebt dat je iets in een vuilniszak propt. - De schouderband is zo comfortabel dat je denkt dat je een mini-spa hebt voor je schouder. Minpunten: - Je camera kan ineens een beetje onzeker worden over z’n status, want deze tas heeft duidelijk meer stijl dan je gemiddelde tas. Kortom, als je een tas zoekt die jouw camera in stijl vervoert, zoek dan niet verder. En wees voorbereid: mensen gaan je vragen waar je die tas vandaan hebt, en je zult je camera misschien moeten geruststellen.

Sinds enkele jaren koop ik alles bij Kamera Express omdat ze deskundig advies geven. Als ik iets bij ze bestel dan hebben ze het redelijk snel in huis. Ze doen ook moeite om alles uit te zoeken.

Heldere duidelijke uitleg en advies

Zeer aangenaam contact met Thomas ke zwolle. Eerst via de mail en daarna fysiek in de winkel heldere uitleg en advies zeker voor een beginner zoals ik!

Prima geholpen

Kwam in de winkel in Utrecht voor vervanging van mijn veelgebruikte en enigszins kapotte superzoom camera. Ben goed geadviseerd. Mijn huidige model camera bleek voor mij de beste optie, maar die is niet meer leverbaar. De verkoper zocht toen online naar een tweedehands exemplaar. Die bleek gelukkig te koop en dat was toevallig bij Kamera Express. Vandaag ontvangen en ziet er uit als nieuw. Blij mee, scheelt een hoop geld en is voor mij de beste keus.

Top ervaring

Vandaag geholpen door verkoper Edwin in 1 wordt gezegd Top Had een probleem met mijn filter set kwam er niet uit en vertelde hem wat er aan de hand was. Op zijn rustige manier vertelde hij mij wat er aan de hand was . En heeft het probleem voor mij verholpen. Ik kan niets anders zeggen ook als ik niets koop en er is een probleem dat staan ze je altijd vriendelijk te woord en helpen je zoveel als mogelijk is het probleem op te lossen zoals vandaag is gebeurd. Edwin je bent een kanjer

De verkoper begreep de keuze van mijn aankoop

De camera nikon z8, mijn keuze. De verkoper gaf op mijn verzoek info over de juiste keuze wat betreft de aanschaf van de juiste geheugenkaarten . Dus met een goed gevoel met mijn aankoop naar huis.

Goede kwaliteit

Personeel met veel ervaring en zeer klantvriendelijk.

Goed advies en goed geholpen. Top.

Top ervaring en goed geholpen door Merijn. Top. Factuur nummer: INV3558270. Verkoop nr.: 13844549 Kan kamera express zeer aanbevelen.

Super service

Ik ben een herstarten was opzoek naar een lens voor mijn 18 jaar oude camera. Samen met de klantenservice van kamera-express opzoek gegaan naar een passend model. Ongeduldig als ik ben heb ik gekozen voor afhalen in de winkel. Dat kon al binnen 30 minuten!!! In de winkel in Capelle aan den IJssel super vriendelijke jongen heeft nog wat tips gegeven. Je hebt echt gevoel dat je als klant gewaardeerd wordt of je nu iets koop van een paar tientjes of duizenden euro's men neemt de tijd en helpt je waar je hulp nodig hebt.

Betrouwbaar in de service en product

Ik miste heel erg een 50mm objectief van Canon voor mijn nieuwe r6 camera. Omdat ik eind voorge week een fotoshoot had met mijn fotoclub heb ik lens bij jullie besteld. Ik ben er erg blij mee en door de goede service kon ik mooie portretten maken !

Goed en persoonlijk geholpen

Onlangs heb ik een nieuwe Ronin-stabilisator aangeschaft. Tijdens het proces kreeg ik uitgebreid advies, en er werd echt de tijd genomen om me te helpen. Ik ben erg tevreden met mijn aankoop!

Goede kennis van zaken en klantvriendelijk

Prima en deskundig geholpen bij de aankoop van een lens en inruil oude lens. Klantvriendelijkheid was top!

Fantastisch. Als je in Almelo komt, voelt als thuiskomen

Heb op 17 oktober een groot hoek lens gekocht in Almelo .Bij binnenkomst voelt het als je thuiskomt. De medewerkers groeten je direct heel erg vriendelijk. Maken een praatje. Nemen alle tijd voor je. Ze leggen alles piekfijn uit. Wij komen we zeker terug

Mooie camera

Goede camera met veel mogelijkheden

Vriendelijke service

Vandaag cadeau kaart wezen kopen, Werd gelijk vriendelijk benaderd en geholpen.

Aankoop goed en snel maar reparatie super slecht.

Het is een geweldige organisatie om iets te kopen maar als je via de webshop besteld en het bestelde zit niet goed werkend in de doos. Dan gaat het fout, je hebt het nodig dus je kijkt wat wel en wat niet goed werkt je hebt hier over contact gehad en repareren duurt vier tot zes weken (veel te lang) Als je dan het product toe maar weg brengt en achter af blijkt dat je het na vier weken nodig hebt dan is er niets meer te regelen. Dit vind ik zo waardeloos!

Geweldige lens

Ik heb een gebruikte lens gekocht, maar zelf dan is het product geweldig. Super snelle afhandeling en snel met een antwoord op je vragen. Kortom een top WINKEL

Super goed geholpen door medewerker in Capelle!

Ik kwam binnen in het filiaal in Capelle aan den ijssel als totale leek en met heel veel vragen. Ik ben super netjes te woord gestaan en er werd goed geluisterd naar mijn wensen. Nadat ik passend advies heb gekregen heb ik gekozen voor een Canon R50. Ik ga hier zeker vaker naar toe.

Ik heb een nieuwe camera gekocht bij Kamera Express in de winkel. Ik kreeg uitvoerig de kans om de camera die ik op het oog had te bekijken en te voelen hoe deze in de hand ligt. Daarnaast kreeg ik eerlijke informatie over de camera en dit heeft mij doen besluiten om de camera te kopen. Ik ben super blij met de camera en hij voldoet zoals verteld volledig aan mijn wensen! :)

Prima service, uiterst vriendelijk en deskundig en niet onbelangrijk een scherpe prijs.

Hoewel mijn gekocht product in een actie periode qua prijs werd verhoogd kreeg ik deze toch voor de oude prijs. Daarnaast was de medewerker erg vriendelijk en kundig. Voor mij de ingrediënten om bij Kamera Express te kopen.

super blij met mijn vernieuwing

Na lang aarzelen toch de stap genomen naar vernieuwing.na uitvoerig vergelijk met Kamera Express medewerker Paul,...naar Sony a7iv gegaan .Wat een verrijking .duidelijke uitleg gekregen en vele instelmogelijkheden bekeken.de eerste test waren een enorm verschil met vroeger , super snel en haarscherp. het volgen van de ogen zowel van mens als dier werkt perfect. de grotere handgreep ligt goed in de hand en de FN . knop is super handig om vlug instellingen aan te passen .mijn 2.8 lens is snel haarscherp...nu uitkijken naar een grotere tele voor natuur opname .terug een nieuwe fotostart ,super tevreden. pol

Fijn geholpen en blij met aankoop

Tijdens het bezoek aan de winkel in Arnhem ben ik erg goed geholpen. Er werd duidelijk naar me geluisterd. Dit voelde niet alsof iemand mij iets aan het verkopen was maar iemand die mij wilde helpen om de aankoop te vinden waar ik tevreden mee zou zijn. Hierbij werden verschillende opties aangeboden en duidelijk uitgelegd wat de voor en nadelen tussen de opties waren. Zeker een aanrader, ook als je alleen opzoek bent voor meer informatie.

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ